Парламентарни сметки: ГЕРБ води на БСП, Патриотите губят подкрепа!

Депутатите – най-нехаресвани, 71% не вярват на парламента
Обновена: 20 ное 2018 10:31 | 20 ное 2018 09:30, Камелия Цветанова
270
Парламентарни сметки: ГЕРБ води на БСП, Патриотите губят подкрепа!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

В оценката за работата на парламента и правителството се регистрира спад на положителните оценки и ръст на отрицателните, показва проучването на агенция "Тренд".

Още по темата

Една пета от всички запитани оценяват положително парламента, докато 71% са на обратното мнение.

Сравнително по-добри са оценките за правителството, като 28% го оценяват положително срещу 62%, които дават отрицателна оценка.

При президента не се наблюдават чувствителни разлики, като при него малко над една четвърт (26%) дават отрицателни оценки срещу 59% положителни.

Отчита се и ерозия в обществената подкрепа към основната управляваща партия, като дистанцията между нея и БСП се скъсява, достигайки 1,3% в полза на ГЕРБ.

Скандалите около "Обединени патриоти" в последния месец оказват влияние върху електоралните стойности на коалицията, като те свиват своята подкрепа от 5,5% през октомври до 4,2% през ноември.

Ерозията към формациите, съставляващи управляващата коалиция, не се прелива към опозиционните партии, а само увеличава дела на деклариращите, че няма да гласуват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


270
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
200
12
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
100% не вярват в г.рберастите и паричния фонд ОСТАВКА веднага
199
14
 
9
 
! Отговори
Сергей-комунист преди 5 години
Ние сме на всеки километър.
198
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Водата е мокра Ден и нощ се сменят Бсп пак губи избори ....Естествения ход на нещата Факт
197
4
 
20
 
! Отговори
До 217 преди 5 години
А ти кoмунистите за хора ли ги смяташ? Грешка.
196
19
 
9
 
! Отговори
Медузата преди 5 години
Най-мразя герберите да са изгнили и да има бурен из тях..Когато замирише на повяхнъл гербер си купувам хубави червени рози.
195
8
 
20
 
! Отговори
Замунда преди 5 години
До Руандав момента в България е 102евро...а по времето на Румен Гечев колко беше бе бастyн червен? Нямаше и един долар, а?
194
20
 
8
 
! Отговори
Медузата преди 5 години
Мразя да ми мирише на гербери. На и-много, обаче мразя мирис на шкембе чорба с патриотичен вкус
193
20
 
9
 
! Отговори
Говори Москва преди 5 години
Дорогие друзя,Престанвте да сте най-вярното куче на САЩ. После се сърдит, че не може да си плащате бензин, ток, газ..Вечна дружба!
192
6
 
32
 
! Отговори
Червените милионери преди 5 години
Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на БСП Пловдив; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на БСП Варна; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;В.Лечева-милионер, Г.Кадиев-милионер и още много червени милионери откраднали милиарди от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.
191
18
 
17
 
! Отговори
Руанда преди 5 години
Патриотите са срам и позор за страната. ГЕРБ са като чумата за България през Средновековието. Обезлюдихте я.
190
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От всички партии, БСП са най-честната. Защо? От тях се очаква да са мaзни, кpaдливи ***, и те изпълняват тази функция идеално. В контраст, "патриотите" са грозна пародия на патриотизма/национализма, така че заслужават да изчезнат от страниците на историята.
189
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 206 руандата. Глуппости. Думи на озлобен, завистлив червен галошш.
188
7
 
19
 
! Отговори
Решетников преди 5 години
До 203. Искаш президентска република, ама май ако *** Радефф е президент? Щото след 3 години ако дойде друг, който не ти харесва, ще искаш отмяна, нали? Мога да ти кажа с голяма доза вероятност, че президентска република в страна като България ще бъде по-скоро диктатура.
187
19
 
14
 
! Отговори
Руанда преди 5 години
Гербери съсипаха здравеопазването и изкрадоха еврофондовете....За десет години поне псевдо държавата Косово да бяхме минали по мин. пенсия. За десет години обезлюдихте страната. ДОЛУ Тиквата и Цецо Апартамента!Гербери съсипа ха армият... Един техен бивш военен министър с полски самолетни двигатели е с прякор сред войниците некадърника на Бойко...
186
10
 
15
 
! Отговори
Байфидан преди 5 години
Това че одобрението за ГЕРБ спада е обяснимо, властта изхабява. Но защо БСП има такова влияние още - или зомбираните пенсионери, които живеят със спомена за младините си при социализЪма, все още са много.
185
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До HeinrichHimmler190 ние само за горива ли протестираме. И щом протестираме задължително сме от БСП така ли ?ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!Никой не споменава ЛУКОЙЛ и монопола му в България!
184
10
 
12
 
! Отговори
реалист преди 5 години
НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА ПАРЛАМЕНТАРНА ПАРТИЯ ЗА ДА ГИ ФИНАНСИРАМ /СУБСИДИРАМ/ С МОЯ ГЛАС. ВЕЧЕ ЩЕ БЪДА НЕ ГЛАСУВАЩ ДОКАТО НЕ СЕ СТАНЕМ ОТ МИНИСТЪР - ПРЕДСЕДАТЕЛСКА В ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА С ГЛАВЕН ПРОКУРОР ИЗБИРАН ОТ НАРОДА. ОСТАВКА НА МУТРИТЕ !!!
183
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До РуандаНапомням, че БСП фалира банките и принуди българите да работят за $5 преди 20 години.Няма как една фалирала държава да настигне европейския стандарт за 20 години като и през половината от тях БСП лъга народа с проекти като Белене и не отвори едн работно място.
182
3
 
16
 
! Отговори
Комунистите ограбиха преди 5 години
Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.
181
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До до 190Кой те излъга, че протестираме само срещу цените на горивата?А за какво протестирате?Искате по-високи заплати от Бойко ли?За заплата говори с шефа си.И в нашата фирма име един самозабравил се ***, който ни каза: - Като искате по- големи заплати, Бойко да ви дава!Аз за Бойко ли работя бе Пинко?