"Мерцедес"-ът на г-жа Радева в насрещното! Катаджия го спира и…

Държавната служба по охрана (НСО) е назначила проверка по случая
22 ное 2018 07:10,
208

Столични катаджии и агенти от НСО в яростен спор край "Мерцедес"-а на съпругата на президента Десислава Радева.

Всичко това е видно от клип, заснет от Богдан Асенов и публикуван в профила му във Facebook.

Още по темата

Снимащият твърди, че вчера по обед е станал свидетел на сценката, след като служителят на "Пътна полиция" е спрял бронираната кола, защото се движила в насрещното на бул. "Фритьоф Нансен".

След спирането на автомобила има дълга разправия между служителите на НСО и МВР. Между полицая и офицерката от НСО очевидно има дебат кой колко години работи в системата.

Жената, част от екипа, който охранява Радева, а преди това е отговаряла за сигурността на Зорка Първанова, споменава цифрата 18 години. Оказва се, че брюнетката е един от най-опитните кадри на НСО.

От държавната служба за охрана отказват да коментират изнесените твърдения, че автомобилът се е движил в насрещното движение, нито дали по това време в него е била съпругата на държавния глава, съобщи БНР.

Оттам уточняват, че ако се докажат нарушения на техни служители, ще бъдат взети необходимите мерки. Началникът на НСО генерал майор Данчо Дяков е назначил спешна проверка по случая.

От МВР също не пожелаха а коментират случая.

Това е втори подобен случай на неразбирателство между служители на НСО и МВР на пътя заради първата ни дама.

През февруари 2018 г. служители на Жандармерията бяха направили опит да спрат за проверка автомобил на охранителната служба, в който се возеше Десислава Радева, без да разпознаят служебната кола.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


208
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
167
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не знам какво се е случило, но се надявам никога повече да нямаме първа дама като Радева. Цял мандат само гафове и изказвания поставящи България в неудобно положение. Половинките на Меркел, Макрон, Тръмп, Джонсън, Путин и т.н. никога не са си позволявали да пишат глупости в социалните медии или да дават изказвания които да не са внимателно обмислени и дипломатични.
166
1
 
2
 
! Отговори
Naxs преди 5 години
Uuuuu teroristiiiii!
165
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има охранителни камери и може да се види какво е станало .
164
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 159Защо да не е случил, Десислава Радева ли е шофирала!? Ако шофьорът е направил нарушение, отговорността е негова! И кой прави клипа - бивш любовник на Азис, пардон, "бдителен гражданин"! Пфу..
163
5
 
10
 
! Отговори
НСО преди 5 години
До Анонимен 174:Не,Радева не е карала "мерцедеса",тя само е държала манивелата на шофьора!?!?
162
2
 
11
 
! Отговори
Един мъж преди 5 години
трябва много да внимава,когато си избира жена-за съпруга или за любовница,защото никога не е късно да стане за резил?!?Животът е съдба,а в ред случаи съдбата е жена.без значение умна или проста?!?И докато президентът е карал самолета,жената/любовницата/до него е била само невзрачна стюардеса?!?!?!
161
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Голяма работа станало...Пред гаража ми спират всекидневно някакви "умници" с всевъзможни автомобили, въпреки забраната да се паркира пред гараж, и какво?!Половината водачи не спазват закона за движение по пътищата, ама иначе проблем, че някакъв шофер се скарал с полицай...А подкупните полицаи не са проблем...Интересна логика!
160
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Радева ли е шофирала автомобила?Има си шофьор, да го глобят и това е!
159
1
 
18
 
! Отговори
шоп преди 5 години
В този магазин им дават дрехи без да ги плащат. Обличат ги по веднъж и на другия ден ги връщат. Половината телевизия съм виждал там. Веднъж Гала едва не се сби с една от БТВ заради една тениска. Нагли, алчни, прости и гладни. Това е "цветът" на нацията днес.
158
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Записа се прави след като Радева вече е в магазина,а шофьора вече е извършил маневра и е обърнал колата по посока на движението.За да могат после да продължат в нормалната посока.Преди това са дошли в нарушение,обратно на движението,от Левски по Фритьоф Нансен
157
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Aбе вие не разбрахте ли че автомобила е дошъл срещу движението,Радева е слязла на магазина,а шофьора е отишъл малко-по надолу за да обърне колата и пак се е върнал пред магазина вече по посока на движението.През това време охранителката се кара с полицая пред магазина.А Радева е в магазина.За какво според вас иначе ще се карат така яростно полицая и охранителите?Дори и така спряла колата пак е в нарушение.Аман от адвокати на властимащите!
156
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нагли като комунисти!Герберастите са още по-гадни и нагли комунисти!
155
3
 
10
 
! Отговори
Митев преди 5 години
До АнонименТочно СИ Е В НАСРЕЩНОТО! Освен ако не е в Англия и движението е в дясната лента.
154
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе, измислете някакво друго "прегрешение" на г-жа Радева, бе, поръчители !Все едно и също (и за бащата на Президента, де!) все ПТП-та.НЯМА ДА ВИ Е ЛЕСНО, както с кметицата на "Младост"...
153
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лъжа. Там улицата е еднопосочна. Това е отсечката между патриарха и левски. герберите се обитват да създадат интрига срещу президента.
152
3
 
6
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
До adnнапълно съм съгласен!../БЕЗ "кравата"!..Все пак е съпруга на президента/.Мен лично ме подразни СЛЯПАТА ЗЛОБА на троловете.Иначе не е имало случай ДО СЕГА в българската история някой "политик",или някой от "вип-подборката", да НЕ се възползва максимално от "облагите" на властта.Облаги,които САМИТЕ "политишъни" си гласуваха.Облаги,които НЕ СМЕ ИМ ГИ ДАЛИ НИЕ!
151
2
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
До opetkovЕх,Петков,Петков!...Що са не опита да вденеш какво съм написал?..Обърнах внимание на това,че автомобилите на нсо НЕ се управляват от возещите се!А долу някои "неовчи мозъци" плещят глупости от сорта на:-"Лоши шофере са тия Радеви"..Освен това ПРЕДИ ТЕБ отбелязах какво всъщност е НСО.Но ти си като гонче:-Мернеш ли "ПроСоТо",се нахвърляш просто така,заради инстинкта..
150
5
 
8
 
! Отговори
adn преди 5 години
До ПроСоТоточно за да спазят правилника, кравата трябваше да отиде пеша до магазина, а не да кара шофьора да навлиза в насрещното. Но ти си много на вътре в дейността на НСО/УБО/ и ги разбираш тези работи. Личната охрана трябва да е до нея, а не да се разправя с полицая. Тази е за уволнение.
149
2
 
9
 
! Отговори
opetkov преди 5 години
До вгз НСО е бившата УБО(Убива Без да Отговаря) и продължава да изпълнява същите функции както при режима на Т.Ж. Някои неща в кухата българска управническа тиква не се променят. НСО(УБО) трябваше да се разформирова и да се създаде една много по-скромна невоенизирана охранителна структура за пишман управниците ни. А и по-добре изобщо да няма такава и да гръмнат някого от тях, загубата няма да е голяма и мераклии за постове дал господ.
148
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе човека е свестен,но явно не е случил на жена!