"Мерцедес"-ът на г-жа Радева в насрещното! Катаджия го спира и…

Държавната служба по охрана (НСО) е назначила проверка по случая
22 ное 2018 07:10,
208

Столични катаджии и агенти от НСО в яростен спор край "Мерцедес"-а на съпругата на президента Десислава Радева.

Всичко това е видно от клип, заснет от Богдан Асенов и публикуван в профила му във Facebook.

Още по темата

Снимащият твърди, че вчера по обед е станал свидетел на сценката, след като служителят на "Пътна полиция" е спрял бронираната кола, защото се движила в насрещното на бул. "Фритьоф Нансен".

След спирането на автомобила има дълга разправия между служителите на НСО и МВР. Между полицая и офицерката от НСО очевидно има дебат кой колко години работи в системата.

Жената, част от екипа, който охранява Радева, а преди това е отговаряла за сигурността на Зорка Първанова, споменава цифрата 18 години. Оказва се, че брюнетката е един от най-опитните кадри на НСО.

От държавната служба за охрана отказват да коментират изнесените твърдения, че автомобилът се е движил в насрещното движение, нито дали по това време в него е била съпругата на държавния глава, съобщи БНР.

Оттам уточняват, че ако се докажат нарушения на техни служители, ще бъдат взети необходимите мерки. Началникът на НСО генерал майор Данчо Дяков е назначил спешна проверка по случая.

От МВР също не пожелаха а коментират случая.

Това е втори подобен случай на неразбирателство между служители на НСО и МВР на пътя заради първата ни дама.

През февруари 2018 г. служители на Жандармерията бяха направили опит да спрат за проверка автомобил на охранителната служба, в който се возеше Десислава Радева, без да разпознаят служебната кола.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


208
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
147
4
 
8
 
! Отговори
opetkov преди 5 години
До ПроСоТо Eй, *** мозък, ако беше се интересувал щеше да научиш, че лично жената на президента редовно е посещавала магазин на тази улица и това не е първото и нарушение. Защо изобщо трябва да ползва кола на НСО, за да обслужва личните и нужди е въпрос с понижена трудност. Тази персона няма никаква роля в държавата, освен да задоволява някои нужди на льотчика, озовал се по руска воля на този пост. Ерго не и се полага държавна кола, когато не придружава дър(вения)жавната глава.
146
2
 
5
 
! Отговори
до 155 преди 5 години
Ахаха, бившия мъж на Азис е станал видеооператор :) Ти да видиш!
145
9
 
6
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
брей,побесвяха пуделите да лаят срещу президента и жена му..Ей,кокоши мозъци,нито тя ,нито президента шофират колите на НСО!!!!!!Нито тя,нито президента може да им нареди какви правила да спазват и какви да погазват напълно!!..-Има си "протокол" за това!"Вип"-персоните просто се возят.Лошотията идва от това,че "нсо" НИКОГА /още от Живково време!!/ не са били САМО охранители.Те са ЛИЧНИТЕ СЛУГИ на властимащите.И като такива се чувстват НЕДОСЕГАЕМИ.И се държат като БАНДИТИ на пътя..
144
2
 
5
 
! Отговори
Мислещ преди 5 години
Ако си направите труда да напишете в Гугъл името на снимащият, може би ще ви се изяснят много неща :)
143
6
 
8
 
! Отговори
Гледащ преди 5 години
Свенливо да ви обърна внимание, че поне 8 автомобила преминаха движейки се в насрещното докато течеше клипа. И също така, аз поне видях, че автомобилът на НСО е с включена светлинна сигнализация, даваща му право да нарушава правилника.
142
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
МУНЧОВЦИ, ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО.И ДА ПЛЮЕТЕ, И ДА НЕ ПЛЮЕТЕ, ПРЕЗИДЕНТИ НЯМА ДА СТАНЕТЕ.КАКТО Е КАЗАНО - РОДЕНИЯТ ДА ПЪЛЗИ НЕ МОЖЕ ДА ЛЕТИ.
141
10
 
12
 
! Отговори
Психодиспансер преди 5 години
Аз през краткият му период на президент повече чета за жена му, отколкото за него. И този човек иска президентска държава, а е аланкоолу ти сега не можеш я озаптиш, хеле пък после.
140
8
 
18
 
! Отговори
Деса-гургулица преди 5 години
На Деса Радева едно трябва да и се признае - ако глупостта можеше да лети, тя би литнала като млада гургулица...
139
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Господин президента закъснява с коментара.Покри се някъде.
138
1
 
7
 
! Отговори
Nay преди 5 години
Zakriite prezidentstvoto....stiga veche lajlivi prezidenti i lajlivi dansadjii da iztochvat bg darjavnata hazna!
137
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ama zashto otkazvat da komentirat a to mn lesno takaa no tez xora trqbva da za primer a to teeeee ne spazvat zakonite
136
11
 
32
 
! Отговори
А. ноним преди 5 години
Едно е ясно от статията. Семейство Радеви са кофти шофьори. Как се е оправял тоя "президент" със самолета си е пълна мистерия. Сигурно е наследил шофьорските си таланти от баща си дето блъска инвалиди .
135
1
 
4
 
! Отговори
Harun преди 5 години
Uuuuu teroristiiii na bg darjavnia trezor!
134
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Според Борисов у нас нямало политически натиск над медиите,имало свобода на словото.Обаче само в тоя сайт има три статии за президентшата,като че ли това е водещата новина в държавата.Та,не е нужно да има натиск над медиите,достатъчно е да ги купиш.
133
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Проблемът не е, че една женица лъже. Проблемът е, че цяла институция се занимава със странни неща.
132
2
 
29
 
! Отговори
вгз преди 5 години
За последните 6 месеца има 10 теми за това как кола на НСО с г-жа Радева съзнателно не спазва ЗДВП. То патрулки ли не я гониха в Бояна, то нещо друго ли не е спазил НСО шофьора. Ясно се видя, че това е организация, която е много далече от официалните и дейности. НСО в момента е лична таксиметрова организация, носи рокли и багаж, но не и да спазва закона или да охранява. Трябва да я орежат драстично до 5 човека, които охраняват пермиер, президент, председател на НС и още двама вип персони.
131
16
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Радева туй, Радева онуй, а за цената на хранителните продукти - нищо ! Очевидно е - не сме много умни и разумни щом се занимаваме с простотии. И оставете жената на мира- погледнете вашите си съпруги и майки, после има и в Народното събрание доста жени за оглеждане- префърцунените им тоалети и бижута, сякаш са на някакво нелепо изложение, а не на работа. А за речите им - да не говорим!
130
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колко деца можеха да бъдат излекувани, ако парите за охраната бяха дадени за лечение
129
12
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ето ви ги червените другари, които си избрахте. Радвайте им се! Льотчика не е мой президент, никога не съм гласувал за него.
128
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Айде бе?! Радева била в магазина? А защо не изчака да я заснемеш как влиза в колата ?!?!?