"Мерцедес"-ът на г-жа Радева в насрещното! Катаджия го спира и…

Държавната служба по охрана (НСО) е назначила проверка по случая
22 ное 2018 07:10,
208

Столични катаджии и агенти от НСО в яростен спор край "Мерцедес"-а на съпругата на президента Десислава Радева.

Всичко това е видно от клип, заснет от Богдан Асенов и публикуван в профила му във Facebook.

Още по темата

Снимащият твърди, че вчера по обед е станал свидетел на сценката, след като служителят на "Пътна полиция" е спрял бронираната кола, защото се движила в насрещното на бул. "Фритьоф Нансен".

След спирането на автомобила има дълга разправия между служителите на НСО и МВР. Между полицая и офицерката от НСО очевидно има дебат кой колко години работи в системата.

Жената, част от екипа, който охранява Радева, а преди това е отговаряла за сигурността на Зорка Първанова, споменава цифрата 18 години. Оказва се, че брюнетката е един от най-опитните кадри на НСО.

От държавната служба за охрана отказват да коментират изнесените твърдения, че автомобилът се е движил в насрещното движение, нито дали по това време в него е била съпругата на държавния глава, съобщи БНР.

Оттам уточняват, че ако се докажат нарушения на техни служители, ще бъдат взети необходимите мерки. Началникът на НСО генерал майор Данчо Дяков е назначил спешна проверка по случая.

От МВР също не пожелаха а коментират случая.

Това е втори подобен случай на неразбирателство между служители на НСО и МВР на пътя заради първата ни дама.

През февруари 2018 г. служители на Жандармерията бяха направили опит да спрат за проверка автомобил на охранителната служба, в който се возеше Десислава Радева, без да разпознаят служебната кола.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


208
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
9
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Искате "президентска република".....начело със Румен (коремното)......вижте какво става само докато е президент, а сега си представете как ще управлява държавата. Чудо, пази боже сляпо да прогледа. И той, се опитва да дава оценки и да критукува другите, а мисля, че трябва да запоне от себе си и от жената до него.
86
2
 
8
 
! Отговори
BG citizen преди 5 години
До АнонименТи да не караш в Англия?! Как видя, че колата не е в насрещното??????Много рано си започнал с шльоковицата.
85
2
 
2
 
! Отговори
101 преди 5 години
До 94
84
1
 
5
 
! Отговори
До 98-Стига глупости преди 5 години
С този речник и с този мозък като твоя ,колкото сте повече ,толкова ще е по зле държавата ни .Ако смяташ че това което си изръсил не са г.л.у.п.о.с.ти,значи караш каруца а не автомобил.
83
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
кака Деса селската метреса го обезличава!!!Не е метреса а мУтреса и аз оставам с впечатлението, че *** даже я приветства, защото по този начин събират медийно внимание!
82
10
 
16
 
! Отговори
ОВЦЕ!!! преди 5 години
ВИЖТЕ СИ "СВЕЩЕНИЯТ" И "ВЕЛИК" ***-***,СПАСИТЕЛЯТ НА БЪЛГАРИЯКОЛКО СТРУВА!!!
81
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия взеха да се имат за недосегаеми! После да не се чудят защо протестират хората!
80
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЧЕ ОТ КОГА КАТ ПРАВИ КЛИПЧЕТА БЕ.....или е специално издание?!
79
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ТЯ Е БИЛА ЗАД ВОЛАНА КАКТО ПРИ ПРЕДИШНИТЕ И НАРУШЕНИЯ !Аз казах как е в Норвегия, а там за неподчинение на полицията при рецедив, може да се стигне до затвор! Там няма услужливи полицейски шефове, защото в случая пътните полицаи са си свършили работа, но своеволията са под протекцията на зеленият чорап!
78
9
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На клипа колата не е в насрещното, а си е в правилната посока. От този клип нищо не става ясно, освен че има някаква разправия, но каква - не се чува. Ако наистина колата на НСО е била преди това в насрещното нека всички шофьори-свидетели, това е натоварена улица, минали са доста коли покрай тях, да дадат показания в МВР. Нека покажем, че повече няма да търпим. А така ще да подкрепят и полицая, опитал се да спази закона, без значение кой е нарушителя. Такива полицаи заслужават адмирации!
77
24
 
17
 
! Отговори
Стига глупости преди 5 години
Подобни нарушения стават хиляди всеки ден.Никой не ги коментира.Сега изведнъж -скандал.Колите на НСО винаги карат много бързо и не спират на никакви сигнали на някакви мърляви полицаи.Защото всеки може да се преоблече като тъпо ченге и да размахва хранилката.Освен това на клипа въобще не става ясно,че се е движил в насрещното,а просто е спрял на пътното платно.Всячески се полагат усилия за отклоняване на вниманието от глупостите и лъжите на тиквата снощи и назначаването на една свиркаджийката.
76
1
 
31
 
! Отговори
Пешо преди 5 години
Часовниците на НСО са още по комунистическо време.
75
2
 
17
 
! Отговори
123 преди 5 години
"...селото се оказа точно в града, белото им показа тъмната страна..." А най-лошото е, че това може да се напише под почти всяка новина.
74
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо решихте, че е в насрещното?
73
4
 
23
 
! Отговори
Мен преди 5 години
До До 59Изтрили са клипа...ама късно...изцепките на нерелализираните мутри станаха много
72
14
 
33
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
ГЛАСУВАХ ЗА ТОЗИ ЗА ДА НЕ Е ЦЕЦКА НО ПОВЕЧЕ ЗА НЕГО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ТОВА Е СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ С ТОТАЛНАТА СИ ГЛУПОСТ!
71
5
 
45
 
! Отговори
До 59 преди 5 години
Съжалявам човек но държавата не отделя 1500 лева на месец за охраната на Деси Радева.За заплати на хората работещи с нея и за служебната кола отиват поне 15000 на месец.За да може да я разкарват по магазините,погазващи всички правила за движение.Тия пари идват от нашите данъци,вместо да отидат при нуждаещи се българи.А за спрелия ги полицай трябва награда затова че е защитил закона и се опълчил срещу НСО.Това изключително рядко се случва в Бг!
70
8
 
21
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
КАКЪВ ШОФЬОР КАКВИ 5 ЛЕВА !!!ТЯ Е БИЛА ЗАД ВОЛАНА КАКТО ПРИ ПРЕДИШНИТЕ И НАРУШЕНИЯ !
69
18
 
39
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
БЪЛГАРИЯ НИКОГА НЕ Е ИМАЛА ТОЛКОВА ГЛУПАВ ПРЕЗИДЕНТ И ПРЕЗИДЕНТША !!!НАИЗУСТЕНИ ТЕКСТОВЕ ТОВА СА ПЛЯМПАНИЦИТЕ НА ПРЕЗИДЕНТО А Е ПРЕСТЪПНИК КАТО БАЩА СИ СЪЩИЯ!
68
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще я арестуват, задето шофьорът и нарушил правилата за движение ли?Той не слуша ли нейните заповеди, или си прави каквото си иска? Защо питам аз шофьора на "първата" "дама" нарушава толкова фрапантно правилата за движение! Деса да не би да е хванала господ за шлифера!