Президентшата настоя: Не съм била в кола на НСО, не съм арогантна!

"Не ми се мисли какво би било, ако шофирах собствения си автомобил"
Обновена: 22 ное 2018 14:36 | 22 ное 2018 10:45,
304
Президентшата настоя: Не съм била в кола на НСО, не съм арогантна!
Снимка: Facebook

Първата дама Десислава Радева публикува пост във Facebook за вчерашната случка от столичния булевард "Фритьоф Нансен", при който служител на НСО и катаджия влазоха в пререкание, че пилотката на службата е навлязла в насрещното.

В поста си президентшата твърди, че не е била в колата, няма акт за нарушение и не ползва бронирана лимузина, още по-малко ескорт.

Пред Bulgaria ON AIR обаче, човекът, снимал клипа настоя, че именно тя е слязла от колата и е влязла в магазин. Спорът се разразил след това.

Ето целия текст на поста на г-жа Радева:

Още по темата

В публичното пространство се завъртя клип, показващ пререкания между служители на НСО и МВР. Покрай него отново беше намесено моето име. За да няма съмнения, заявявам, че в този момент изобщо не съм била в този автомобил.

Някои медии избързаха с вметки като "бронирата кола на Радева", "ескорта на Радева", "пътната полиция не е съставила акт на съпругата на президента"...

Нека е ясно - колата, която ползвам не е бронирана. Ескорт предполага поне две коли, а не една, какъвто е моя случай. И... това ми е много важно, моля ви кажете ми какъв точно акт да се издаде от Пътна полиция на лице, което физически не присъства на мястото, няма правомощия и никога не е управлявало автомобил на НСО.

Внушението е ясно – арогантна, неспасяемо нагла и повярвала си колко велика жена съм. Което индиректно дискредитира държавния глава.

В началото на мандата на моя съпруг писах, че се съгласих с присъствието на служители на НСО около мен, защото ме убедиха, че е необходимост, не лукс. Сега, след повече от година и половина съм сигурна, че е така.

Не ми се мисли какво би било, ако наистина шофирах собствения си автомобил... Щом с кола на НСО попадам безпричинно вече два пъти в хрониките като злия герой...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


304
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
222
2
 
18
 
! Отговори
Цецо преди 5 години
Не мисля, че лъже, просто хитро се измъква... твърди, че в ТОЗИ МОМЕНТ не е била в колата, защото е слязла преди човека да започне да снима, което той потвърди пред камерите на телевизията! Не ми харесва това, че вместо да си признае, че шофьора й, за по-напряко е навлязъл в насрещното, се изкарва жертва на някакъв заговор за дискредитиране на президента! Това, според мен, говори за липса на акъл, което се компенсира със сериозна наличност от арогантност и наглост...
221
2
 
21
 
! Отговори
niki преди 5 години
Ето я бе, вижте я. Нагла, лъже и със самочувствие, че всичко което прави няма да бъде наказано, защото е Президеншътъ. Страхотно!
220
10
 
23
 
! Отговори
Начо преди 5 години
Стига сте ядосвали жената и без това има Радев за съпруг!
219
6
 
20
 
! Отговори
. преди 5 години
Nagla, vulgarna, arogantna, gnusna....falshiva demokracia v rbg...
218
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма *** или *** който да не е бил в БКП а всички от БКП са нагли, прости и арогантни! Спи народе, обичат ВИ!Вижте предците/роднините на "президентЪТ и ..шата" сами се сетете че са от БКП!
217
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Че то с наглост и шмекерлък е станала президентша. Вярвате ли, че с добродетели се е добрала дотук. *** тарикат в България е печелившата карта.
216
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не ме кефи президента, нито жена му. Избрахте селташко семейство да ни представя пред света, а Светльо Витков го пре...еб..аха и нямаше за кого да гласувам. Единствено мога да кажа, че този който пише речите на Радев е по-добър, този пишещ речите на Плевнелиев. Радев обаче има *** стил на четене, сякаш само баби го слушат и той чете за тях.
215
4
 
7
 
! Отговори
Tufli преди 5 години
Hahahahaha....systemata gi ubivala v bg .....hahahhaahha.....eto ia bg systemata.....hahahahahaha.....na ioncheva, iotova, ninova, manolova, radeva, drugite kreslivi maiki.....uuuuu, ubiici na bg narodnata hazna!
214
6
 
25
 
! Отговори
Таз уфсъ преди 5 години
Е карала пияна с София със 130КАТ са я спрели и после се сещатеКатаджиите са наказани, случаят потулен
213
9
 
31
 
! Отговори
Селската пръчка преди 5 години
Не заслужава толкова внимание *** като си избрахте един парясник за президент ще търпите и закъснелите му страстиДругия път пак си го изберете , скъпи 80 % знаете какво...
212
1
 
25
 
! Отговори
Важното е преди 5 години
че Десата беше с много хубаво костюмче - синьо- като на Мелания ,на последното представление в Париж. А иначе това шоу в с нсо си е нещо ежедневно.
211
5
 
27
 
! Отговори
... преди 5 години
Много им стана вече на радеви и то за кратко време.баща му на радев прегази инвалид.преди време помните ли че хванаха радева да кара употребила алкохол.сега за да си купи рокля.....в насрещното наредила на шофьорчето.брееей и шофьор пък и една охранителка специално за нея.защо ли е била охранителката вътре в колата.едва ли да охранява шофьора.радеви.....карате в насрещното откакто поехте мандатА.
210
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ясно е кой е качил видеото и твърди, че Радева е била с този автомобил. Спокойно биха могли да се обърнат към съда. Ако не го направят, никога няма да се изясни истината.
209
0
 
17
 
! Отговори
Wonder преди 5 години
П О М И Я
208
6
 
18
 
! Отговори
Ъъъ преди 5 години
Човекът, който е качил клипа в интернет, е един достоен гражданин.Прочетете интервюто с него:https://blitz.bg/layfstayl/shoubiznes/bivshiyat-na-azis-spyakh-s-gadzheto-na-mika-i-slaveya-dokato-toy-imashe-vrzka-s-tyakh_news303724.html
207
7
 
33
 
! Отговори
ХА,ХА,ХААА...РЕЗИЛ ! преди 5 години
ЛЪЖАТА Е ОЧЕВИДНА!!!И АЗ ДА БЯХ Я ВИДЯЛ....ЩЯХ ДА ГО СПОДЕЛЯ ВЪВ ФЕЙСА!!!!!!ПАРЯСАНАТА *** , НАПРАВО СЕ ОС.РА...
206
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Десислава Селянска! колко пророчески могат да бъдат филмите понякога....
205
23
 
10
 
! Отговори
To6ko56 преди 5 години
нЯКАКЪВ НАГЛЕЦ СЕ ПРАВИ НА ИНТЕРЕСЕН, ЧЕ ГО ДАДОХА И ПО СЛУГИНАЖКИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ . Това е много важна новина, че наглата журнализка каза, че била в развитие. Даже показаха и случая с бащата на президента. Пълен отврат. Това ми е важната тема. а оня брадатко се хили, като ***. Абе пълна скръб ни е държавицата
204
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Радева, ако четеш това...Ако искаш да си по секси и да изглеждаш загадъчно-умна...забрави за жалките обяснения по социалните медии. Колкото по-малко говори един човек, толкова по-умен изглежда....идарението при теб е на изглежда
203
5
 
29
 
! Отговори
Митев преди 5 години
Не ми се мисли какво би било, ако наистина шофирах собствения си автомобил... Щом с кола на НСО попадам безпричинно вече два пъти в хрониките като злия герой... И на мен не ми се мисли ако я пуснат безконтролно на улицата. Случката с Татко Радев щеше да е невинно сбиване на деца от ОДЗ. Ами излез на улицата пеша. С какво си повече от другите българи?! Ама да лапкаш от нашите данъци можеш, нали!?