Президентшата настоя: Не съм била в кола на НСО, не съм арогантна!

"Не ми се мисли какво би било, ако шофирах собствения си автомобил"
Обновена: 22 ное 2018 14:36 | 22 ное 2018 10:45,
304
Президентшата настоя: Не съм била в кола на НСО, не съм арогантна!
Снимка: Facebook

Първата дама Десислава Радева публикува пост във Facebook за вчерашната случка от столичния булевард "Фритьоф Нансен", при който служител на НСО и катаджия влазоха в пререкание, че пилотката на службата е навлязла в насрещното.

В поста си президентшата твърди, че не е била в колата, няма акт за нарушение и не ползва бронирана лимузина, още по-малко ескорт.

Пред Bulgaria ON AIR обаче, човекът, снимал клипа настоя, че именно тя е слязла от колата и е влязла в магазин. Спорът се разразил след това.

Ето целия текст на поста на г-жа Радева:

Още по темата

В публичното пространство се завъртя клип, показващ пререкания между служители на НСО и МВР. Покрай него отново беше намесено моето име. За да няма съмнения, заявявам, че в този момент изобщо не съм била в този автомобил.

Някои медии избързаха с вметки като "бронирата кола на Радева", "ескорта на Радева", "пътната полиция не е съставила акт на съпругата на президента"...

Нека е ясно - колата, която ползвам не е бронирана. Ескорт предполага поне две коли, а не една, какъвто е моя случай. И... това ми е много важно, моля ви кажете ми какъв точно акт да се издаде от Пътна полиция на лице, което физически не присъства на мястото, няма правомощия и никога не е управлявало автомобил на НСО.

Внушението е ясно – арогантна, неспасяемо нагла и повярвала си колко велика жена съм. Което индиректно дискредитира държавния глава.

В началото на мандата на моя съпруг писах, че се съгласих с присъствието на служители на НСО около мен, защото ме убедиха, че е необходимост, не лукс. Сега, след повече от година и половина съм сигурна, че е така.

Не ми се мисли какво би било, ако наистина шофирах собствения си автомобил... Щом с кола на НСО попадам безпричинно вече два пъти в хрониките като злия герой...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


304
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
202
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това нещо на снимката някой може ли да каже от какъв пол и произход е.
201
7
 
34
 
! Отговори
Chefa преди 5 години
Тя е била в магазина,естествено не в колата.Президентша е това, какво значение имат тук някакви правила.Любовницата на шефа,те се ожениха малко преди президентските избори.И тива е нещо ново в политиката?Помия.
200
21
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ТАКИВА ЖЪЛТИ СТАТИЙКИ ДАВАТ ВЪЗМОЖНОСТ НА АУТСАЙДЕРИТЕ ДА СИ ИЗЛЕЯТ МЪКАТА, ЗЛОБАТА И ЗАВИСТТА И ПОНЕ МАЛКО ДА ПРЕБОРЯТ КОМПЛЕКСА СИ ЗА МАЛОЦЕННОСТ-НО...НЕ ПОМАГА. ПАК СИ ОСТАВАТЕ АУТСАЙдЕРИ!
199
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До С Ъ Д И ЯОт такива червени съдии сме на тоя хал.
198
4
 
25
 
! Отговори
Митев преди 5 години
До АнонименЗащото да напишеш : извинете, съжалявам, повече няма да се случва и да го направиш се иска интелект, скромност, и топки. Май на това първо семейство ( що за тъпня е тази фраза) му липсват тези неща. И те ще си отидат без следа.
197
23
 
12
 
! Отговори
С Ъ Д И Я преди 5 години
ПОРЕДНАТА МАНИПУЛАЦИЯ НА ПРОПАГАНДНАТНА МАШИНА. НИЩО НЕ Е ДОКАЗАНО НО НЯКОЙ Е КАЗАЛ И ХРЪТКИТЕ ГОНЯТ !!!!
196
11
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Деса не е арогантна, тя е невероятно арогантна
195
6
 
27
 
! Отговори
c4n0puS преди 5 години
И лошата реклама, пак си е реклама... Май не се усещате че придаваме важност на един самозбравил се човек, без никакво чувство ии срам... *** с велосипед=Президентша с мерцедес.
194
10
 
4
 
! Отговори
Бонобо преди 5 години
Моля за извинение! Да се чете F-16, F-15. F-18!...........До 220Ти защо се правиш на интересен? Ясно е за кого се отнася, но рейтингът му ще е висок, несравнимо по-висок отколкото на когото и де било от опонентите му.
193
18
 
11
 
! Отговори
Ира преди 5 години
Ту баща му, ту жена му, престанете. Махленско. Огледайте се на улицата и намерете пешеходна пътека без паркирала кола. Но там свенливо преминават, гък не казват, защото не смеят, а срещу Радев вият. Кисело е гроздето обаче.
192
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ГОТВАЧ------------------------------Тук става въпрос за Радева,не за Радев.
191
30
 
15
 
! Отговори
ГОТВАЧ преди 5 години
АЙДЕ СТИГА С ТЕЗИ ПРЕТОПЛЕНИ МАНДЖИ. РАДЕВ Е ИСТИНСКИ ГЕНЕРАЛ И ДОСТОЕН ПРЕЗИДЕНТ. ЗАВИСТТА КЪМ НЕГО Е ОГРОМНА.........НАМЕРЕТЕ СИ ДРУГА ДЪВКА !!
190
9
 
26
 
! Отговори
AZ преди 5 години
Преди година отново имаше скандал с Деса Раева. Пияна зад кормилото на мерцедес на НСО фучеше със 100 из София. Случаят естествено се потули.
189
23
 
7
 
! Отговори
Бонобо-II преди 5 години
..попадна на мерника. Радев е летял на десетина вида самолети, между които F-116, F-115, F-118, Rafale. И срещу тази боец веднага скокнаха разни меки розови дирници, меки кунки, ощракани бърборковци. В резултат - Радев светкавично натиска гашетката и дава къс и точен откос! Мърльовците са стреснати и изненадани, не са виждали истински мъж! И почва да го ръфа цяла глутница. Ама нищо не могат да му направят! Нито Б.Б, нито "човекът с особената форма на главата".Само се излагат!Намериха си майстора
188
8
 
31
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
На физиономията и е изписана арогантността! Айде стига сте ни занимавали са тая нищонеправеща женица!
187
19
 
12
 
! Отговори
Бонобо преди 5 години
Гледах едно филмче на Тома Томов за летеца Румен Радев. Снимано бе вероятно с Pro Go, монтирана пред пилота, а той бе помолен да си вдигне "наличника". На мен ми се зави свят, като гледах какво правеше земята под самолета (Миг-29)! При някои маневри от G-тата лицето му ставаше неузнаваемо - носът и бузите му се изместваха! За това трябват стоманени нерви, мигновени рефлекси, здрави ***! В Крайна сметка, надхитри "противника", също такъв блестящ български орел и...натисна гашетката, като онзи му
186
6
 
23
 
! Отговори
Време е преди 5 години
Дългата Деса да спре да ходи за магданоз с мерседес и охрана. Иначе втория мандат на Резидента им се утича у Перловска... мдаа
185
5
 
22
 
! Отговори
За 210 преди 5 години
Селска Пепеляшка?!По-точно е селска пръчкаАрогантно парвеню родено в поанелка и яхнала Мерцедес за наша сметка
184
2
 
17
 
! Отговори
Курти преди 5 години
Песента "Ти си Супер Жалък" да се направи химн на БГ. #ТисисуперЖалъкХимн
183
10
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нагла и арогантна