Президентшата настоя: Не съм била в кола на НСО, не съм арогантна!

"Не ми се мисли какво би било, ако шофирах собствения си автомобил"
Обновена: 22 ное 2018 14:36 | 22 ное 2018 10:45,
304
Президентшата настоя: Не съм била в кола на НСО, не съм арогантна!
Снимка: Facebook

Първата дама Десислава Радева публикува пост във Facebook за вчерашната случка от столичния булевард "Фритьоф Нансен", при който служител на НСО и катаджия влазоха в пререкание, че пилотката на службата е навлязла в насрещното.

В поста си президентшата твърди, че не е била в колата, няма акт за нарушение и не ползва бронирана лимузина, още по-малко ескорт.

Пред Bulgaria ON AIR обаче, човекът, снимал клипа настоя, че именно тя е слязла от колата и е влязла в магазин. Спорът се разразил след това.

Ето целия текст на поста на г-жа Радева:

Още по темата

В публичното пространство се завъртя клип, показващ пререкания между служители на НСО и МВР. Покрай него отново беше намесено моето име. За да няма съмнения, заявявам, че в този момент изобщо не съм била в този автомобил.

Някои медии избързаха с вметки като "бронирата кола на Радева", "ескорта на Радева", "пътната полиция не е съставила акт на съпругата на президента"...

Нека е ясно - колата, която ползвам не е бронирана. Ескорт предполага поне две коли, а не една, какъвто е моя случай. И... това ми е много важно, моля ви кажете ми какъв точно акт да се издаде от Пътна полиция на лице, което физически не присъства на мястото, няма правомощия и никога не е управлявало автомобил на НСО.

Внушението е ясно – арогантна, неспасяемо нагла и повярвала си колко велика жена съм. Което индиректно дискредитира държавния глава.

В началото на мандата на моя съпруг писах, че се съгласих с присъствието на служители на НСО около мен, защото ме убедиха, че е необходимост, не лукс. Сега, след повече от година и половина съм сигурна, че е така.

Не ми се мисли какво би било, ако наистина шофирах собствения си автомобил... Щом с кола на НСО попадам безпричинно вече два пъти в хрониките като злия герой...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


304
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
182
12
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тая нито е първа, нито е дама. Една обикновена *** и тя налазила София. Селска Пепеляшка.
181
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тя казва че докато тече клипа не е в колата.Да тя не е колата-в магазина е!А че колата й е бронирана,и че тя я кара-това незнам кой го твърди и кога,но тя и за това се оправдава и отрича за да ни внуши че по принцип всичко което се говори за нея е лъжа!
180
2
 
26
 
! Отговори
XX преди 5 години
Всичките са едни и същи - свидетел съм как една друга кобила - Мишел Обама пазаруваше. Поне 3-4 пъти затваряха улиците около един бутик заради нея IKRAM тогава беше на Rush Street в Чикаго. Поне 15 гавази с нея и 5-6 коли. Мишелката мереше парцалки по 8 часа, не се шегувам, а в медиите нито дума, ако това го направи Мелания ще е вой до небесата.
179
6
 
28
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Тая "първа дама" ако имаше два грама мозък в главата щеше отдавна да престане с интернет откровенията си. Още повече, че е работила като Пи ар на президента в битността му на команадващ ВВС, което предполага, че е прочела поне една книжка по специалността си. Но явно се е занимавал с други дейности.....
178
32
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Падна ли ви случай да погрухтите и да поквичите срещу достойния ни президент с най-високия рейтинг между политиците в България, а, розови прасенца с къдрави опашлета от хора на сайта " Днес сабале"?
177
21
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Троловете на гербъ си измислят "новини",рейтинга на Радев е безпрецедентно висок и боко банкянски болезнено ревнува :)
176
0
 
44
 
! Отговори
шоп преди 5 години
Втози магазин им дават дрехи без да ги плащат. Обличат ги по веднъж и на другия ден ги връщат. Половината телевизия съм виждал там. Веднъж Гала едва не се сби с една от БТВ заради една тениска. Нагли, алчни, прости и гладни. Това е "цветът" на нацията днес.
175
11
 
40
 
! Отговори
ист преди 5 години
Пази боже сляпо да прогледа.От прииятелка на генерала, до президенша и пълна драма.
174
16
 
45
 
! Отговори
с.т. преди 5 години
Д.Радева казва, че не е арогантна. Тя просто е супер-арогантна.
173
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До агент НиколайДГД
172
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До решетниковМудак, пшел ты! На малкия пръст на този човек не можеш да стъпиш! Да ти имам ника! Абе, ако имаше милиграм фосфор в скъла, щеш да помислиш дали Решетников щеше да се афишира, ако беше дошъл в България за нещо важно. За нещо важно щеше да дойде майор Пронин, облечен в рокля и с обувки с висок ток.
171
5
 
26
 
! Отговори
агент Николай преди 5 години
Магазина разполага с камера,веднага може да се провери и това е много важно да го знаем,иначе милиционерщината я знаем и от времето на алкохолика гунди
170
15
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 181Защото не подобава на един Президент да ходи на шоу. Виж, Слави може да отиде при него! Чудя се на акъла Бойков как отиде при Слави, сигурно неугасимата му жажда да бъде пред публика го заведе. Обаче показа майсторлъка си да се изплъзва, да подменя темата, да го питат за милиарди, а той да отговаря с проценти. Бойко е явление, няма що!Пост 198 се отнася до 196. Извинете!
169
11
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен"Отборът на "Бистришките тигри" е летял с правителствения самолет "Еърбъс" до Варна" Е, да, ама във въздуха няма катаджии, няма насрещно платно ... После с него е летял Поръчителят на случката с г-жа Радева. :)
168
14
 
20
 
! Отговори
решетников преди 5 години
До 198. Само дето говори това, което Иво Христов му е написал, и червеният гол *** е наизустил. Ти не усещаш ли по вдървения начин, по който декламира, и как поспира, за да си спомни какво точно е било написано, е като японски кухненски робот.
167
8
 
30
 
! Отговори
изнервен преди 5 години
А защо Радева изобщо трябва да се вози в такава кола? Нали мрънкате, че министрите трябвало да ходят на работа с велосипеди, а тази, която е никоя, ползва брониран Мерцедес на НСО. ЗАЩО????
166
24
 
19
 
! Отговори
До Анонимен 181 преди 5 години
Радев говори ясно, смислено и стегнато, не търси думи, не мека, поставя правилно пълния член, за разлика от 80% от народните представители. А глупондерите не харесват изказа му. Тяхна работа! Щом предпочитат "ако трябва да бъда честен", "така да с каже", "аз лично считам" и други шедьоври на българския език от предни президенти.Да, генералът е носил униформени зелени чорапи. И какво от това!В Дисниленд, Анахайм видях няколко хиляди американци, всички бяха в бели чорапи. До един!И какво от това
165
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ейййй, шoпи!Опичайте си акъла, че да не се премести столицата?И да не започнете да копате картофи?
164
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 194Не е четяла поезия в резиденцията, а е кърпила зелените чорапи на президента, скъсани от постоянното пренапрежение на президента да укрепва българската демокрация и българската армия.
163
12
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен"На президента изглежда много са му дърпали ушите като малък! И с тази жена още ще му ги дърпаме!"На Радев ушите му бяхо по-нормални, но откакто ходи в Сочи на отчет при Путин му клепнаха на страни и надолу. Вероятно доста са ги въртяли и извивали руските му началници. Все пак те имат основание да ги дърпат дори да ги скъсат защото "българският" президент ги подлъга че ще отмени санкциите на Русия.