Нинова сигнализира Европа за "полицейщината"

Според нея у нас се погазвали правата на гражданите
Обновена: 23 ное 2018 13:56 | 23 ное 2018 13:37,
128
Нинова сигнализира Европа за "полицейщината"
Снимка: Архив, Булфото

Червената лидерка Корнелия Нинова заяви, че с открито писмо ще сигнализира европейските посланици за полицейщината и погазването на правата на гражданите в България.

Вчера тя обяви, че по време на посещението си в Ямболско в Малко и Голямо Шарково и Болярово тя е била следена от полицията, на която е било наредено да не я изпуска от очи. Тя бе на посещение при земеделските производители, чиито животни бяха убити заради съмнения за чума.

Още по темата

В отговор пък Цветан Цветанов заяви, че Нинова не е била следена от полицията, а е била на място, за да гарантира сигурността й.

"Никой не е искал по закон полицейско присъствие. Чух, че това било наложено заради сигурността ми. Няма нужда да ме пазят от баба Дора! Изпращам писмо до всички европейски посланици за полицейщина, за авторитаризъм, за ограничаване на правава на различно мислещите и опозицята", каза тя.

Нинова настоя и земеделският министър да отговори на въпросите на земеделци от Ямболско, които са в парламента. По думите й хората в региона са в пълна безизходица, тъй като вече нямат поминък след унищожаването на стадата им.

"Очакваме Порожанов да дойде в НС, за да се срещне с хората и да каже какво ще направи правителството. Кога ще бъде вдигната забраната? Защо изискват от тях с 50% собствени средства да възстановят стадата си. Може ли да се направи отсрочка за задълженията, които те имат, заради това че са земеделски производители", запита червената лидерка и посочи, че и до ден днешен хората нямат доказателства, че в района е имало чума по животните им.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
0
 
3
 
! Отговори
Я па я...! преди 5 години
До Анонимен 102 При Живков имаше тирания и диктатура , ама ние казвахме че сме добре. Иначе : А де..! А де...!
88
1
 
8
 
! Отговори
цирк Нинова преди 5 години
я таварищке Импексова попитай сина ти в Щатите как е какво правят Щатските ченгета
87
5
 
10
 
! Отговори
Срамота е преди 5 години
Тези които хранеха прасета в Белене с хора да се оплакват от полицейщинаНе че червената изметт има срама де...Не ги избесихме навремето - сега ше ни се качат на главите
86
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Роба е роб докато не разбере че е свободен човек.
85
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нинова чакате 30 годишна квартира в сливенския
84
0
 
2
 
! Отговори
Arhen преди 5 години
Slovesen terorizam i psiho ataki na Ninova....gnusno, sram i pozor za bg parlament...bulgari protiv bulgarskata republika i bulgarskata sigurnost...gnusno....bratoubiici i teroristi, uuuuuuuu! Malko vi ubivat nmangalite...malko vi kradat....zatui sinovete vi nema da priparvat v rbg.....i vi gledat seira ot amerika...sram za bg pokoleniata....sram za badesteto na rbg....ama te sinovete na volen i elena ste vi dadat zaslujenoto....
83
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ИстуканА аз сигнализирах Европа за антиевропейската политика на БСП и мераците им да ислямизират Европа с ДПС--------Ами сегашното герберско правителство да не правят нещо различно?Продават паспорти на незнайни *** от Африка и терористи.И не Каракачанов е виновен,защото това е било в ресора на Валери.
82
2
 
8
 
! Отговори
iadosan преди 5 години
Хем полицай имаше .хем хората бяха предупредени да си заключват домовете ...и да си зашият джобовете . докато си отиде Корни !
81
3
 
15
 
! Отговори
цирк Нинова преди 5 години
шоуто е пълно Болшой театър пасти да яде
80
5
 
14
 
! Отговори
Истукан преди 5 години
А аз сигнализирах Европа за антиевропейската политика на БСП и мераците им да ислямизират Европа с ДПС.
79
5
 
13
 
! Отговори
Чоко преди 5 години
Нещо в последно време такситата са я забравили-л Ама как да се оплачеш в Брюксел от таксиджийски произвол. Друго си е да наклепеш политическия опонент.
78
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не може да си прави заверите за крадене, има полицаи.
77
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нинова,не им се давайте и си защитете хората! Не се разпилявайте като партия,не се делете,герберите ще се опитат и вашата глава да отрежат,както на останалите.
76
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Живеем в диктатура и тирания,факт.
75
6
 
22
 
! Отговори
Мунчо преди 5 години
Няма управия с тази. Първо реве, че по селата няма полицаи, а сега, че имало, но не били тама заради крадците, а заради нея. То като помисли малко човек, то си е едно и също.
74
5
 
11
 
! Отговори
ами сега преди 5 години
Нинова беше против "истанбулската конвенция насилие жени"..ха.ха.ха
73
19
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво на Нинова , само че не само за това ,ами и за всичко в държавата да уведоми Брюксел. Обаче като знам каква ни е държавата , няма да и остане време за нищо друго от писане на сигнали.
72
17
 
11
 
! Отговори
до 95 преди 5 години
Защо влизаш в спор?Те са сложени тук да повтарят като кречетала едно и също. Понеже друго няма. А Нинова е най-опасния противник на Тиквата. Който е с вързан на джувка език и не може да приказва, камо ли по телевизията да спори с когото и да е.Той може само да бръщолеви несвързано и да заплашва, и да се оплаква, че БСП МУ ВИНОВНА ЗА ВСИЧКО. Сигурно и затова, че се е родил.
71
11
 
7
 
! Отговори
До ognyanz преди 5 години
Преди близо четвърт век, един бивш ваш член, който удобно "посиня" след 10-и ноември, създаде своя партия, в която се записаха доста хорица, захвърлили червените си партийни книжки. Затова дадоха на партията му едно нелицеприятно прозвище - "г/зомийница", демек, който се е оплескал, докато е бил активен член на БКП, се записва в тази уж синя партия и се оказва чистичък демократ.Ти изглежда реши да превърнеш в такава ...мийница този сайт, за да оправдаваш лица и събития.Дали някой ти вярва?
70
5
 
6
 
! Отговори
Maks преди 5 години
Политик - полуистини, манипулации, интереси и лъжи. За ВСЕКИ един политик е в сила това. За това на политик, който и да е той на думи и или обещания не се вярва. Нито една политическа партия не повдигна въпроса за МОНОПОЛА НА ЛУКОЙЛ ( данъчните складове ). Съпруга на Нинова е на хранилка в Лукойл в ценообразуване на горивата. Борисов е приятел със Златев. Доган ползва Росенец има палат там. Говорете ми, че ТЕЗИ БИЛИ РАЗЛИЧНИ ОТ ОНЕЗИ !!! Всичкия цирк е с цел "разделяй и владей стадото".