За пореден път протестиращи блокират пътища

В цялата страна се организират автошествия
Обновена: 25 ное 2018 16:00 | 25 ное 2018 13:58, Нели Христова
133
За пореден път протестиращи блокират пътища
Снимка: Булфото

Основни пътни артерии са затворени из цялата страна след като стотици българи отново излязоха на протест заради високите цени на горивата, съобщава агенция "Фокус”.

Още по темата

Колона от около 70 автомобила се образува на магистрала "Хемус”, която е блокирана при пътен възел „Нови пазар”. По стария път към Варна над магистралата също са се събрали хора.

Над 100 коли участват в автошествие в Благоевград, а полицията не допуска то да излезе извън обласния център. А в другия край на България – около 50 превозни средства са на бензиностанция на изхода на Бургас и зареждат гориво от 50 ст. или 1 лв.

Мирен протест има и във Велико Търново, като се очаква да се включат и хора с автомобили от съседните населени места.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
7
 
7
 
! Отговори
Хъ преди 5 години
Тиквата е примитивен индивид.
103
6
 
9
 
! Отговори
Филия с мас преди 5 години
Оставка от Мутрата от СИК и шайката му !
102
0
 
4
 
! Отговори
Rom roud преди 5 години
Tva bg klubovete po demencia li sa?!
101
10
 
7
 
! Отговори
V преди 5 години
Аз имам идея как да бутнем тиквата от власт ;) На изборите за това кой да стане евромилионер аз не гласувам щото за това си има тото .Обаче за да падне Бойко мисля да гласувам за БСП то ,а като има предсрочни избори ще гласувам за ,,Възраждане,, .Само те се отказаха от субсидията ,а това означава още преди да са влезли в парламента ПО ГОЛЕМИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ ЗАРАДИ СУБСИДИЯТА ;) И Доналт Тръмп се отказа от заплатата си и вижте къде отиде минималната заплата в САЩ ;) Това е пътя.Разпространи за да бутнем тиквата от държавната цица;)
100
2
 
9
 
! Отговори
Димитър преди 5 години
До АнонименРаботи бе човече.*** в Германия , Англия и работи. Не си губи времето и силите.
99
9
 
13
 
! Отговори
Димитър преди 5 години
До АнонименОт тези протести няма никакъв смисъл.Загуба на време и за участниците и за наблюдателите.
98
2
 
7
 
! Отговори
Димитър преди 5 години
До АнонименЗа да останат на някой в джоба 500 евро , след плащане на всички разходи , на този някой ще му се отели вола. Ти работил ли си някога в белите страни ?
97
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До До КолевСамо че в друг сайт вече качиха материал относно броженията във Врачанско, където участниците в протеста си чакат 30-те лева, които им били обещани, но онзи, който щял да им плаща, избягал!Ако не вярваш, влез в Б.л.и.z
96
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ДимитърТи да не си онзи Димитър, чийто син завърши право в Нанси, но после се върна тук, разчитайки на старите /подлизурски/ лаври на дядо си?
95
4
 
4
 
! Отговори
Димитър преди 5 години
До Анонимен Закони могат да се променят само при работещо правителство.По-добрия живот може да дойде с промени в някой закони които тежат на протестиращите. Няма смисъл от безцелни и неясни протести. Умния човек иска резултат -днес и сега. Е , има и неизпълними желания. Бъдете конкретни. И докато не опитате няма да знаете , дали можете.
94
5
 
1
 
! Отговори
HeinrichHimmler преди 5 години
Зла.ти Бойко само толкова ли ти разреши да отразил протестите ?
93
3
 
7
 
! Отговори
Димитър преди 5 години
До АнонименИди на работа в Европа.В страна в която ходят млади хора. Говори с тях. Колко чужди езика знаеш? Чети законите в белите страни и ги сравнявай с тези на които си длъжен да се подчиняваш. После пак говори с младите българи преселници. Ще разбереш защо вече напускат към тези страни не само млади хора , но и доста фирми. Това е интересен факт на който е хубаво да се замислиш и да помислиш за последствията в дългосрочен план , касаещ не само твоите деца , но и бъдещето на твоите внуци.
92
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще се изядете бе. Да отидат да работят там или онам протестиращите, за да видели. Хората, коото са се борели за по-добър живот са двигателя на света през вековете. Не тия дето си траят и тъпкани са стояли смирено в мините. Та не обяснявайте на колко места работите, за да си осигурите нормален живот. Това не е за гордост. Ако всички бяха такива злобни срещу протестиращите хора сега щеше още робство да има.
91
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И по турско е било така... Масата е седял и е гледала безчастно....
90
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ДимитърСамо разни хора втора ръка работят на три ра оти, за да си платят сметките... В Германия.
89
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако си неграмотен даун ще работиш и на 5 места и това е. протеста е за нормалните хора на за ***
88
11
 
8
 
! Отговори
Димитър преди 5 години
До ядосанПРАВИЛНО. ДА ОТИДАТ В ГЕРМАНИЯ. ДА ВИДЯТ КАК СЕ РАБОТИ НА 3 МЕСТА ЗА ДА СИ ПЛАТИШ СМЕТКИТЕ И ДА ТИ ОСТАНЕ НЕЩО. КОЙТО НЕ РАБОТИ НЯМА ДА ЯДЕ Е КАЗАЛ НАШИЯ НАРОД . ВМЕСТО ДА ИСКАТ СМЯНА НА ПРАВИТЕЛСТВО ДА ИСКАТ ПРОМЕНИ В ЗАКОНИ КОИТО ГИ КАСАЯТ. НО ЗА ТОВА СЕ ИСКА ЯКО ЧЕТАНЕ НА ЗАКОНИ. И МИСЛЕНЕ С ГЛАВАТА.
87
1
 
11
 
! Отговори
Димитър преди 5 години
Не е справедливо колите да се обременяват с тежест/високи граждански застраховки/ , ако предишния собственик е правил нарушения. Не е справедливо фирмени коли да се товарят с тежест / високи граждански застраховки/ , ако колегите в една фирма са били недобросъвестни шофери. На следващата година колите стават негодни за употреба. Шефа ще ги спре от движение.Няма да можем да си вършим работата заради безотговорен колега . НЕ Е СПРАВЕДЛИВО ВСИЧКИ ОБЩИНСКИ АВТОМОБИЛИ ДА СА ЗАЩИТЕНИ.
86
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И протест не можете да направите ...като излезли два три aшлaкa и кой знае какво станало.
85
5
 
3
 
! Отговори
До Колев преди 5 години
Вицът, който разказваш, даже не е интересен.