Борисов за напрежението Украйна-Русия: Изключителна заплаха!

Премиерът се надява конфликтът да бъде избегнат
Обновена: 29 ное 2018 21:37 | 29 ное 2018 21:21, Веселина Йорданова
65
Борисов за напрежението Украйна-Русия: Изключителна заплаха!
Снимка: БТА

Премиерът Бойко Борисов е истински разтревожен от конфликта между Русия и Украйна. Това каза българският министър-председател по време на лекция, която изнесе в Рабат в сградата на Министерството на външните работи на Кралство Мароко.

Още по темата
По думите му за България като съсед и на двете страни в акваторията на Черно море, този конфликт е една изключителна заплаха за страната ни. Той даде пример, че както много пъти на Балканите се е случвало, от нищо може да възникне страховит конфликт в Черно море и региона, предаде БТА.

Борисов каза, че много от европейските лидери с голяма тревога следят ситуацията и се надява този конфликт да бъде избегнат.

"Има абсолютно всички предпоставки - икономически, финансови, политически, натрупана омраза", добави министър-председателят. Затова Борисов се надява да се върнат моряците и корабите, да се спазват споразуменията и да не се допускат подобни неща в бъдеще.

Освен това България изгражда газов хъб "Балкан" и преговорите за пренос и търговия с природен газ от различни източници към днешна дата, в такива условия, ще се водят много трудно, изтъкна премиерът.


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
4
 
4
 
! Отговори
Аз преди 2 месеца
Новините днес са... Борисов Борисов Борисов сутрин Борисов на обет Борисов вечер Борисов по всяко време Борисов Борисов е над Борисов той е по велик от Борисов и е над Борисов защото Борисов е повече от Борисов.
51
1
 
1
 
! Отговори
Че се притеснява я преди 2 месеца
А стана нещо а хъбчето уйде на кино а от там и гепенето!
50
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Е, да влезеш в териториални води с изключени трансподери, с вдигнати оръжия и да не спираш при предупреждение!!! Как да реагират руснаците? Трябвало е ,както е казал един политик на Израел- потапяне за секунди! Интересно е и как ще реагират американците или англичаните, ако на тях им се случи? Сигурно ще почерпят натрапника с пудинг и уиски? Стига вече манипулации, публикувайте фактите, каквито са, а не по натовски корекни.
49
0
 
4
 
! Отговори
A преди 2 месеца
До Анонимен
Че защо ни са? Българския народ да ги построи с помощ на Русия и да дойдат крадливите "демократи" от Запад да ги вземат за без пари, или срещу пари, вложени в сметките на крадливите българи?
48
1
 
3
 
! Отговори
A преди 2 месеца
До ТHE Патриот
А Цвъко-апартаментите и др. п.? Те на топличко ли ще стоят? Добрев, Тиминужка Путкова?
47
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До НАРОДА

Не може н.еграмотни-к като теб да си присвоява такъв тенденциозен псевдоним. Текста ти е пълен с правописни грешки.
46
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Не се месете в отношенията на Русия с Украйна! Ще ви клъцнат от Турски поток. Газта по Потока не е на Ердоган. Турски(руски) поток няма да видим, Белене няма да видим, Южен поток го затрихме...
45
0
 
6
 
! Отговори
баба мара преди 2 месеца
ами говорете с ам посланик и постигнете съгласие по въпроса а ние ще помислим
за следващите избори
44
0
 
7
 
! Отговори
фалшив спасител преди 2 месеца
Пожарникарят е също като Пороченко. Заплашва с измислени заплахи за да се появи след това като фалшив спасител на нацията.
43
9
 
0
 
! Отговори
...... преди 2 месеца
Червените зомбирани тролчета днес ще заработят двойна надница. Смешници абсолютни
42
1
 
11
 
! Отговори
каква заплаха? преди 2 месеца
Каква заплаха, бе пожарникарю? Руснаците няма да нападнат украинците, защото украинците сами ще се предадат, без бой! Като моряците на Керченския пролив. Те бяха на бойни кораби, с бойни знамена, въоръжени до зъби. И се предадоха. Ще останат в Русия, защото в Украйна ги очаква военен съд за това че се предадоха, барабар с пълното си въоръжение. Поне геройски да бяха загинали, или потопили корабчетата!
41
0
 
12
 
! Отговори
Констатиращ преди 2 месеца
ГЕРБ като нищо ще вкарат България във военен конфликт!
Само ГОСПОДАРИТЕ да свирнат!
40
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Едва ли е по - голяма заплаха за България, отколкото си ти.
39
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ББ, ЦЦ и плевнята на фронта.
38
16
 
3
 
! Отговори
Ани преди 2 месеца
Умственото безсилие води до физическо насилие.
Просто Русия живееше от еуфорията след края на студената война и вече и свърши кредита. Сега търси повод да предизвика вниманието върху себе си.
37
3
 
13
 
! Отговори
Скептик преди 2 месеца
Предпоставките ги създава НАТО през годините след като ни анексирала без допитване.
36
3
 
12
 
! Отговори
НАРОДА преди 2 месеца
ФАЛШИФИЦИРАЩИЯ ИЗБОРИ 10 ГОДИНИ ДИКТАТОР ДА ЗНАЙ ЧЕ САМО 10% СА РУСОФОБИ И АНТИХРИСТИ МОЖЕ ДА ОБЪРКА СМЕТКИТЕ С ВОЙНИТЕ ДА СИ ПОДАВА ОСТАВКАТА И В ЗАТВОРА БЕЗРОДНИКА МИЛИАРДЕР ПО БОГАТ ОТ ТРАМП ОКРАДИ БЪЛГАРИЯ.
35
2
 
11
 
! Отговори
ПРАВОСЛАВЕН преди 2 месеца
КАЖЕТЕ НА БЪЛГАРОФОБА АНТИХРИСТА КАБАЛИСТА И ПРАВОСЛАВНОФОБА ЧЕ КОГАТО ГОВОРИШ РУСКИ НЯМА КАК ДА СИ УКРАИНЕЦ И ПОКРАЙНИНИ ДА СЕ НАРИЧА ДЪРЖАВАТА ТИ НЯМА ДВЕ ДЪРЖАВИ НЕУК САТАНИСТ ВСЕ ЕДНО В СЪРБИЯ МАКЕДОНИЯ БЪЛГАРИЯ ХЪРВАТСКА ДА СА РАЗЛИЧНИ ДЪРЖАВИ И ДА ГОВОРЯТ РАЗЛИЧНИ ЕЗИЦИ РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ ВАЩА МАЙКА БЕЗРОДНА.
34
4
 
19
 
! Отговори
Войник преди 2 месеца
Шефче , ако ще ходим на война , ела да ти дам от качествените тактически памперси , уверявам те , че не са менте ,като твоя асфалт :)))))
33
3
 
17
 
! Отговори
Земеделец преди 2 месеца
Да забием търнокоп във всяка гнила Тиква!