Вандали вилняха из Варна. Пешеходчето – пробито!

Самоличността на извършителите е неясна, издирват ги
30 ное 2018 19:18, Нели Христова
24

Снимка: Булфото

Неизвестни вандали вилняха из Варна. За пореден път те нападнаха фигурата на момиченце, което трябва да фокусира вниманието на шофьорите към приближаваща пешеходна пътека.

Днес, главата на пластмасовото дете край "Шишковата" градина беше потрошена, а преди месец, очите и бяха "разкрасени" с черен спрей. 

А на входа на Морската градина, вандалите бяха съборили на земята изложбени табла.

Полицията в морската ни столица издирва извършителите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
1
 
! Отговори
До 9 преди 5 години
До НЕбългарин: не случайно на подобни прояви казваме ЗУЛУМ! Има си точна дума от НЕбълтарски произход!
13
0
 
1
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 години
Не обиждайте племето вандали, те никога не са правили подобни неща в исторически план. Това е също като да наричате българин оня дето ритна в метрото в Берлин в гръб жена , а е само български гражданин. Дайте да не бъркаме двата щата.
12
2
 
4
 
! Отговори
БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР преди 5 години
Нормално,шопсku ценностu
11
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Обърнете внимание колко "здраво" са хванати въпросните табла за асфалта. Не се вижда има ли някой друг дюбел, но основно се разчита на трот.плочки да натискат . Ако бяха опитали да съборят улична лампа, вероятно щяха да се откажат заради трудностите. При този монтаж, нищо чудно да са паднали и от вятъра вчера??
10
1
 
11
 
! Отговори
Fck преди 5 години
Тринайсегодишни пияни момченца. Сега е на мода да са лоши и така...
9
4
 
3
 
! Отговори
ГутенБулГанишеАрбайт преди 5 години
Срама нямате ейййй
8
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Наркоманчета няма какви други да са. За камери не са ли чували в губернията ОДЕСОС ТИБЕРИОПОЛИС СТАЛИН и накрая ВАРНА.
7
11
 
10
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 5 години
Тази мания е от няколко години в БГ - Плевнелиев я въведе - да се намажат с боя и да се счупят паметници .
6
1
 
13
 
! Отговори
Ум преди 5 години
То само диваци останаха във Варна. Най-мразим да ни е красиво, чисто и подредено ... друго си е като всичко е изпочупено все пак защитаваме титлара на най-бедна държава в ЕС, блато.Никога няма да ги стигнем Гамериканците или Европейците, ще си седим със Сомалия в една категория.
5
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
е кои да са вандалите, днес май има мач на черно море.родната полиция ни пази.а президента ще ни пази от марсианците само за няколко милярда.
4
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
уважаеми господин номер четири Пожелавам ви Весела Коледа пожелавам следното болен от сърце Моля ви от сърце ще бъдете младите в хола съберете старите в кухнята Нека да пийнат и да хапнат и да се запознаят да се уточни вземането даването по имуществото да се изгради българският тон Дон домашни условия и ще ви помоля следното всеки ден 10 пъти се обаждайте в полицията когато виждате нещо ненормално независимо какво е особено деца *** които просто ви поглеждат и така нататъка
3
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това момиченце или момченце е "лъжливото овчарче". След няколко минавания, шофеорите няма да спират на "лъжливи овчарчета", след което ще стане инцидент. Лъжецът, който ги е сложил, трябва да бъде осъден за опасни и заблуждаващи предмети на пътя.
2
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо правите хората на *** помислете малко колко дървета хвърлят листопади колко кучета Колко котки Колко мишки по мъжете в мазето колко излишни паметници колко време се бави магистралата и след една година отново се ремонтира Защо се поправя жители десетичните групировки в България партизанските терористични групировки на България те продължават Да избират болни хора при положение че трябва доктор да прецените че нещо
1
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И да ги хванат нищо няма да последва защото имат права. Но искам и хората иградили нещо да имат право такива да ги съдят те иначе няма да получат справедливост от "съда".