Полугола булка пред "Ал. Невски": "Правиш ме крейзи"

Идеята за клипа - от председател на политическа партия
Обновена: 1 дек 2018 11:52 | 1 дек 2018 11:45, Петя Славова
140

Полугола булка на фона на храм-паметника "Александър Невски" скандализира социалните мрежи. Оказа се, че разсъблеченото момиче участва в музикален клип, предаде Bulgaria ON AIR.

Авторът на идеята за клипа всъщност се оказва председател на политическа партия, продуцент, актьор, водещ и изпълнител. Казва се Георги Георгиев - Готи, а последният му музикален клип на песента "Правиш ме крейзи" скандализира още преди да е излязъл на пазара.

"Не виждам никакво оскверняване на някакъв храм, ние си снимаме отвън, не виждам никакво светотатство", категоричен е Георгиев.

Освен че не вижда нищо нередно, Готи признава, че провокацията не е търсена, а в голотата на "Мис плеймейт 2018" Жанета Осипова пред храм-паметника "Св. Александър Невски“ не вижда нищо нередно.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още по темата: клипАл НевскиBulgaria ON AIR
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
1
 
15
 
! Отговори
Анатема заслужават преди 5 години
Трябваше един път да излезе от църквата да ги анатемоса. Само в България може да си политик, певец, актьор и прочие. А тая пов*лекана дано скоро хване целулит като Гери-Никол.
92
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази се държи противно и отвратително на клипа горе,което предизвиква отвращение,а не симпатия.
91
1
 
12
 
! Отговори
Питам преди 5 години
А каква е символиката на опикания мъж ? И партията ли е опикана ?
90
5
 
3
 
! Отговори
22 преди 5 години
Айде айде търсиш под вола теле. И руските програмисти през цялото време програмират на латиница, виж си ги сам, само гледай да не получиш удар.
89
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чалгарщина и "крейзи" евроатлантически ценности. Вече е модерно да се пише на латиница(вижте си децата), както и да се вкарват англосаксонски чуждици (езика на цивилизацията). Маса "българи" забелязвам напоследък си кръщават децата също с небългарски имена - Джордж, Адам, Ричард.... Не мога да разбера българското чуждопоклонничество.
88
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Рускинаците не вярват в християнството,използват го за имперските интереси на Русия.Най-бедните и невежите,вярват,че ще ги избави от глад и отчаяние.Грозно-разсълечената Осипова не е размисляла много,когато са й предложили пари,за да скверни храма.
87
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тъкмоза това,че авторът на идеята,да се оскверни храма,не вижда нищо нередно,глобата трябва да е двойна.Щом въпросният Георгиев не различава пошлоста от нормалното,то той е или за лудницата,или трябва да бъде изолиран от обществото,където надлеждо да му се обясни всичко,ако разбира се,е вменяем.А рускинята да получи предупреждение,че при следваща подобна изява,в която доброволно е участвала,ще й се наложи да напусне България.
86
7
 
4
 
! Отговори
точно преди 5 години
Руската църква е къде къде по-романтична и няма такова течение.
85
9
 
4
 
! Отговори
ъхъ преди 5 години
Руската църква също е много красива за мизансцен.
84
3
 
12
 
! Отговори
Гост преди 5 години
Реклама ли им правите на тези бо.клу.ци ? Да не са ви платили да ги правите известни? "Днес.бг" страхотни новини, няма що...
83
3
 
9
 
! Отговори
Аха преди 5 години
От таз булка - тихо и полека храмът порасна с няколко... сантиметра!
82
5
 
15
 
! Отговори
Поп Игнатий преди 5 години
Няма никакъв проблем дори да беше влязла в храма. Бог ни е създал такива. Бог ни вижда голи всяка минута - той е навсякъде и за него няма тайни. Няма от какво да се срамувате и да криете телата си. Телата ни са създадени по Божий образ и подобие. Не се срамувайте да ги показвате. Показвайки творението му, вие възхвалявате Господа.
81
12
 
13
 
! Отговори
Striker преди 5 години
Храмът се казва "Св.Св. Кирил и Методий". Това, че шепа мужикистански *** преди 50 години са го кръстили на името на страхливия руски княз, приел Исляма, не означава, че се нарича така!
80
0
 
17
 
! Отговори
Име преди 5 години
полугола булка. това е въпрос на виждане, лична философия и известна доза песимизъм/оптимизъм. за мен булката е полу-облечена. :-)))
79
1
 
21
 
! Отговори
Само питам преди 5 години
Тоз държящия я, защо не е полугол? Хем ако я изтърве да има къде да се хване момето.
78
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен"А Николета върна ли се от Занзибар?Май конкуренция има нещо че питам."---Мисля, че още е там. Да я занзибарат местните левенти по чувствителните места.Или, пък тя да ги зазнзибара по големите ... не знам, те ще пишат в сайта.
77
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А Николета върна ли се от Занзибар?Май конкуренция има нещо че питам.
76
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 91 Това ми харесва при турците е, че там джендеризъм не вирее. Исляма е малко тeгав, но учи на морал и възпитание.
75
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То и една белгийска oрoспийкa се снима така пред ,,св.София,'' в Истанбул преди месец ама после изчезна безследно.
74
4
 
17
 
! Отговори
Гашо преди 5 години
Е**** пропадняците. В едно старо време този ромеин т.н. Готи, щеше да копае тунели или да *** камъни в Белене, а сега изпълнител бил. А тази *** Жанета кат и увисне гза и сисите ша я питам ко ша прай