Отчаяни мерки - чист въздух, но от устройство?

Пречиствателите са новата мода сред българите
Обновена: 3 дек 2018 20:30 | 3 дек 2018 20:29, Нели Христова
11

Има ли как да се спасим от опасния въздух в София? Оказва се, че имаме шанс да купим чист въздух поне за домовете си.

Устройствата за пречистване на въздух в домашни условия се превръщат в новата мода сред българите. Най-търсени са през есенно-зимния сезон, съобщава Bulgaria ON AIR.

Заради задълбочаващия се проблем със замърсения въздух в България през последните години, устройствата за пречистване на въздуха в домашни условия са все по-необходими.

Те са няколко вида - с технологии за комбиниране за пречистване на въздух, с контрол за дехидратиране на въздух, технически възможности да отчитат непрекъснато данните на въздуха, може да се настрои от самия ползвател каква да бъде влажността, може да се йонизират частиците на въздуха.

Един пречиствател е достатъчен за да се осигури чист въздух на един апартамент.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Смевяйте по на често филтъра на климатика и ефекта ще е подобен, има модели с инфрачервена дезинфекция и озон.
6
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Прези 25 години , за пример ни показваха Токио с непрогледна шапка от финни прахови частици, после спряха дизела и подкараха хибридни и се оправиха, само че там си нямат шведи , които горят всичко що намерят.
5
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някой заредил склада на промоция с китайски въздухочистители и иска да направи бърза печалбба - затова ли ни тровят? Навън мирише на горящ каучук и пластмаси, не мирише даже на изгорели газове, камо ли на дърва. Това ако са въглища, трябва да ги хвърлят наторшени директно във въздуха...Не искам да си купувам кутийки. За толкова време и мъгли е имало, и коли в София, но такова не е било - От някъде другаде идва този смог.
4
1
 
3
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 5 години
До Анонимен 3Има. В алито са от 3 до 30 долара. С активен въглен, много яки, но доставката е до 59 дни :(
3
2
 
9
 
! Отговори
Дон Карнаж преди 5 години
Българина никога няма да има (достатъчно) пари. Бездна не се пълни! Все е беден а все масите богаташки. На сиромашка маса не съм сядал. Как става това? Ей така: хора със завидни постъпления ходят да се оплакват колко им е тежък живота. От една страна те никога няма да имат достатъчно, от друга има порочен кръг където всички послъгват колко са зле, и всички гледат кой колко има за да откраднат, потенциално. Даже и богати хора гледат какво да гепят. Въпроса е дали ще се изтървеш. България!
2
2
 
11
 
! Отговори
Батко преди 5 години
Кви устройства бе, нали УЖ нямате пари?
1
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Преди 30 години си спомням как си говорехме (на майтап малко, като антиутопия, в която не вярвахме истински):- Ще дойде време и всички ще купуваме вода от бутилки.Стана! Днес всеки ходи с бутилка вода в ръка!Та като ви кажат сега:- Ще дойде време и ще си купуваме въздух!,внимавайте, като клатите глава с усмивка...