94 деца на загинали и пострадали полицаи ще получат подаръци от Технополис и Практикер

Благотворителната инициатива се реализира всяка година
Обновена: 5 дек 2018 09:50 | 5 дек 2018 09:50,
94 деца на загинали и пострадали полицаи ще получат подаръци от Технополис и Практикер

Деца на загинали и пострадали при изпълнение на служебните си задължения полицаи получиха по традиция подаръчни ваучери от Технополис и Практикер в Академията на МВР в София, като част от ежегодната съвместна благотворителна инициатива на Министерство на вътрешните работи и Видеолукс Холдинг, собственик на двете вериги магазини.

В навечерието на коледните празници 94 деца от цялата страна ще получат от Технополис, Практикер и партньори ваучери на стойност 750 лв. По време на официална церемония 37 деца получиха своите подаръци от министъра на вътрешните работи Младен Маринов и председателя на съвета на директорите на Видеолукс Холдинг - Тодор Белчев. Другите 57 подаръка ще бъдат изпратени в следващите няколко дни до всички останали деца на загинали полицаи в страната.

"С тази инициатива ние засвидетелстваме уважение към вас и към вашите родители, към това, което те са направили за обществото. Успяхме да направим съпричастни много наши приятели и партньори и това е само с една единствена цел - да разберете колко е важно това, което вашите родители са направили, рискувайки себе си, рискувайки семейството си за едно по-нормално, по-добро и по-работещо общество", каза г-н Белчев на церемонията.

Инициативата е продължение на дългогодишно партньорство между МВР и Технополис за подкрепа на пострадалите семейства на служители от системата на МВР. През 2014 г., след придобиването й от Видеолукс Холдинг, веригата хипермаркети Практикер се присъедини към благотворителната кампания.

Технополис и Практикер благодарят на всички партньори, с чиято помощ са осигурени средствата за подпомагане на пострадалите семейства.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

Имиджова публикация

Още от