Младеж гаври полицаи: Дано изкарате яко бакшиши днеска!

Колоритно видео стана хит във Facebook за часове
6 дек 2018 15:15, Екип на Dnes.bg
219

Любопитен клип се превърна в истинска сензация във Facebook за броени часове.

На него се вижда как млад мъж снима полицейска патрулка, спряла на улица в очакване на нарушители, и говори на органите на реда.

"Чакай, че от това слънце не`моем видим нищо. Ей го е! Евала старши!", започва своя колоритен монолог младежът.

Докато снима патрулката той получава забележка от единия полицай да не снима, но младежът му отвръща: "Ще снимам, бате!"

На тръгване главният герой в клипа пожелава лека работа на полицаите и "дано изкарате яко бакшиши днеска".

Пожеланието му обаче видно не се харесва на единия от униформените, който привиква момчето при себе си за проверка. В резултат на това авторът на клипа започва да тича, като допълва: "Викат ме, ела за малко! И почвам да бегам, бате!"

В края на клипа се вижда как един от униформените е хванал младежа и му иска лична карта за проверка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


219
Още по темата: младежFacebookполицаи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
1
 
19
 
! Отговори
хахаха преди 5 години
Един въпрос - колко процента от вас са получили помощ от полицаи , когато са имали нужда от такива ? Нещо откраднато да са намерили - кола, разбит апартамет или нещо друго. Но за сметка на това ако нещо ви е откраднато ви викат по 5 пъти в полицията и накрая прекратяват следствието, ако въобще има такова. Заото са ви откраднали нещо "само " за 200лв.
116
5
 
10
 
! Отговори
Exec преди 5 години
До ВтрещенАз говоря за професията попринцип. Това, че българската полиция е опорочена от скандали и подкупи и бездействие, не променя оригиналната цел и идея на какво трябва да представлява професията.И да им се подиграваме по никакъв начин няма да реши проблемите, които съществуват в системата. Единственото до което могат да доведат подобен род извращения е останалите честни да си кажат: "Така и така ме обвиняват че крада, поне да открадна, че да знам защо".
115
0
 
24
 
! Отговори
Втрещен преди 5 години
До ExecПрестижа и авторитета на професията ли?! Ама вие ... наистина ли сериозно го написахте това? За български полицаи говорим все пак.
114
17
 
10
 
! Отговори
Exec преди 5 години
А що се отнася до коментиращите колко са били зле полицаите.Ако вие сте служител, който се опитва да си върши съвестно работата, как ще се чувствате ако случайни хора ви се подиграват, защото някой друг бил корумпиран или некадърен?Вярвам, че макар да има не малко некадърни или неблагонадеждни служители, това не значи че всички са такива, и че повечето от тях не си вършат съвестно работата.Просто всички новини са за лошото. Никой не поства клипчета за как съвестните си вършат работата.
113
6
 
14
 
! Отговори
Амиии преди 5 години
На първо гледане, аз видях автомобил без необходимите реквизити, включен светлинен или звуков сигнал, да е паркиран срещу движението. Другите подробности пък са толкова много, че и за първокурсник по право не е проблем да осъди полицаите.
112
20
 
12
 
! Отговори
Exec преди 5 години
Това видео е абсолютно излишна тъпотия.Единствената му цел е злепоставяне и подигравка със служителите на реда, което уронва престижа и авторитета на професията. Не знам дали неправомерно уронване на престижа на държавните институции в България се води за престъпление, но може би трябва да стане.Така служители, които са заснети да се държат недостйно за професията, но и хора, които се държат недостйно пред служители ще си понесат последиците и ще се върне доверието в професията.
111
17
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тотална простотия, с какво точно джурналистите решиха, че този фекалии е колоритен така и не разбрах? Явно според тази медия е похвално да гавриш полицаи, това очевидно за тях е някакъв модел на поведение - браво на вас.
110
3
 
14
 
! Отговори
Pepo преди 5 години
....."Младеж гаври полицаи".....точно тук спрях да чета! Ставате по-неграмотни и от хората с основно образование.
109
4
 
22
 
! Отговори
Ах, че ме е яд! преди 5 години
Че не се досетих първи за този номер! Кълна се, МВР ще ми плаща години наред обещетения и "лечения" при психолози за предизвикания стрес! За този брутален, с нищо необоснован арест! Снимам си дървенца и горички. Някакви ми крещят, уплашиха ме, побегнах, те ме настигнаха и ме удряха в бъбреците. За това няма следи. Майчице, този пич ако си изиграе добре картите ще забогатее!
108
5
 
29
 
! Отговори
Ами преди 5 години
Те полицаите са нещо като ромите.Никой не очаква от тях да обмислят постъпките си.
107
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 99 - Доста си простА бе илитерат, пише се тапир, а не тъпир. Баси неграмотника дето си - акъл айрян, глава буркан
106
6
 
21
 
! Отговори
Ко? Не! преди 5 години
Хм, в нито един кадър не видях полицая да се представя, както повелява закона, при проверка на лични документи. Тук ако се разшуми някой ще си загуби ранната пенсия. Видях брутално нападение от крещящи бандити, а не проверка на лични документи от български полицаи!!!
105
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Доста си простНямат право да ти я взимат. Лична карта се дава при проверка и ти я връщат. Куха лейка. Как си дават книжката при проверка от кат. И тя е документ за самоличност.
104
7
 
22
 
! Отговори
Ахахаха преди 5 години
Честно, пича е супер криейтив :) Забавно е :) И впрочем, снима на обществено място! Не могат да го бутнат по никакъв повод! Впрочем, преди време имах подобен проблем. Полицайчето ми нарежда: "давай телефона с който снима" ?!?! МОЛЯ ?!?! Давам го моментално, ама след съставяне на протокол за изземване! И като видя, че взех да набирам 112, изсъска да "изчезвам", пък взе че той изчезна като бит ... сещате се, нали? :)
103
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пред двореца в Лондон хората се снимат с полицаите и ония седят без да мърдат а тука се обиждат като им кажеш истината!
102
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Полицаите работят само за 20-те лева, а после на мен ми вдигат застраховката, като че ли аз съм органът в тази държава, които трябва да гарантира спазването на закона от всички.
101
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Младеж гаври полицаи"Странен израз. Пак. Глаголът не се ползва по този начин."гавриш се - С кого? С какво? - "той се гаври С" - пише се "Младеж се гаври с полицаи.".Ограмотете се поне малко. Имам чувството, че са ви събрали от пътя случайни хора или сте на някой близките, на които не може да им се намери работа.
100
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В таз държава освен военни, полицаи,, охранители и политолози и бакшиши и чалги други не останаха.
99
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре им е казал. Крият се като мишоци зад храсти и след завои. Имат месечни квоти да глобят тоя месец 500 човека. В Германия виждаш полицая от 2 км, тук много обичат да изскачат като камикадзета, да те изненадат в последния момент "А сега, хванах ли те!"Жалка стражарска история.
98
4
 
22
 
! Отговори
Такаааа преди 5 години
Нещо министър на МВР да се самосезира? Как се прави проверка на лични документи. С викове: "Я елА за малко, Еййй" и т.н. Ехоооо !!! Министър имаме ли?