Банев-младши: Баща ми ме прати в ада, след като се разсинових от Евгения!

Николай не знаел за милиардите, смята баща си за жертва
Обновена: 8 дек 2018 18:38 | 8 дек 2018 18:36, Веселина Йорданова
103
Банев-младши: Баща ми ме прати в ада, след като се разсинових от Евгения!
Снимка: архив, БулФото

Синът на Николай Банев заяви, че е некоректно като фалшива новина твърдението, че е "основен свидетел" срещу баща си в обвинението на спецпрокуратурата за пране на пари.

Още по темата
Николай Банев-младши, който е син на Дочка Банева, починала от рак преди 13 години, пише в писмо до "24 часа", че няма никакъв контакт с баща си.

"Тъй като след като се разсинових от Евгения Банева, той ме затрупа със среднощни електронни писания и заплахи, в които ме изпращаше в "деветия кръг на ада" (цитатът е точен). До този момент не знаех почти нищо за полагащото ми се като наследство от починалата ми на 31.08.2005 г. майка. Впоследствие научих, че аз и сестра ми Раиса сме били подложени на множество опити за измама", обяснява Банев-младши.

Той допълва, че за всичко това вече има прокурорски и следствени действия, които се намират в различни фази.

"Що се отнася до обвиненията на Специализираната прокуратура за над 1 милиард, веднага след ареста на Евгения и Николай Баневи във Франция, аз бях призован за разпит, заедно с много други хора. Да, казах само истината! Да, известно ми беше, че съществуват офшорни фирми, управлявани от баща ми и Евгения Банева. Това го знае целият български народ още от времето, когато гръмна "Панама гейт". Дори Евгения обясни по много медии, че това било световна практика", пише той в писмото.

Николай Банев-младши заявява, че свидетелствал искрено пред държавното обвинение, но не като основен свидетел.

Той не знаел за "никакви милиарди" и смята баща си също за жертва на Евгения Банева, без да го оправдава. Синът посочва още, че ще търси всички свои права като наследник на майка си.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
1
 
25
 
! Отговори
Гочето преди 5 години
До Анонимен: Сега пък , 75% от седесарите /начело с такива като Гърневски /,станаха членове на ГЕРБ ,верни до гроб на Борисов. Необезпокоявани от никого участват във властта чрез министерски и други кресла ,въпреки че нямат пукнат депутат. Защо ли ?
60
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тая *** всеки път, като я покажат умирам от смях. Толкова да си издялан на такова високо ниво е рядко виждано. С толкова пари да беше мина 1 2 курса поне малко от малко да ставаше за нещо. Хахахха Тъжна работа.
59
2
 
13
 
! Отговори
До Тенчо преди 5 години
Тенкааа..., вярвам ти че е било точно така,както казваш братле.И ти вярвам не за друго,а защото един твой колега фаянсаджия беше работил на вилата на Илия Павлов,и беше казал точно твоите думи по адрес на ,,Илийката'',които използваш сега по отношение на горепоставените ,,личности''.Така че не си само ти на тази земя Тенка,който ги боготвори тези ,,недостежимите'' другари.
58
3
 
32
 
! Отговори
varg преди 5 години
Заради химическкият завод ''Панайот Волов'' Шумен ще ви пресллдвам до гроб вас и наследниците ви докато не си платите за престъпленията..аклевам се,амин.
57
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пак след дъжд качулка - колко фалирали фабрики, колко уволнени хора с неизплатени възнаграждения. Правилният глагол за тези двама е "ГНИЯ", мястото им е в затвора, работата им е да гният. Но заедно с тях и тези, които са им били протекция през годините.
56
0
 
16
 
! Отговори
do 47 Скептик преди 5 години
По-голям комунист от завряния зет, дори в чужда къща живее. и сложи протежето си за председател на въртоглавите. До 1997 не знам някое предприятие да е приватизирано и дойде завряния зет направи си законите и почна. "Иван е тренирал с години да демагогства, той с часове е втълпявал на студентите си теория в която никога не е вярвал, а сега е в състояние да излъже абсолютно всички ни" - А. Луканов
55
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цацаров кога ?
54
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега Баневи ще разтоварят малко куфари с пари ,ще бъдат освободени и после ще осъдят държавата
53
3
 
25
 
! Отговори
Дуро преди 5 години
Смехотворни образи и истинска илюзия на правосъдие е разграбена България.Прах и съдебен фарс за обикновения човек впрегнат в ярема на управляващите от ГРАБ.РЪКОСТИСКАНЕ ПРЕД СТРОЯ НА ОЛИГАРСИТЕ ИЛИ ПОТУПВАНЕ ПО РАМОТО НАЙ-ДРУГАРСКИ.ТАКАВА Е СЪДБАТА НА ПРИВАТИЗАТОРИТЕ НА НЯКОГАШНАТА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА БЪЛГАРИЯ. лека нощ Цацаров,спи тихо и кротко родно правосъдие!
52
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сивият кардинал Бисеров и другарката Масларова кога?И Баневи ли по същата схема ще минат метър?Е,съдебната практика наложена в БГ е кражба до един- два милиона не се броят за бивши и настоящи политици.....
51
0
 
36
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 години
Тая Генчето, същински Майкъл Джексън, бре!!
50
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да,част от комунистите "Борци против капитализЪма и фашизЪма" прегърнаха капитализЪма и заклеймиха "социализЪма и комунизЪма". Не дай си Боже утре ,ако имат далавера с удоволствие ще прегърнат " фашизЪма" .Комуниста няма свян и морал пред себе си и децата си.
49
0
 
42
 
! Отговори
ДЖИ ПИ ГРУП преди 5 години
Диневи,Домусчиеви,Доганови КОГААА
48
2
 
55
 
! Отговори
Анускоп преди 5 години
Понакога се чудя,как така все още в България има хора в работоспособна възраст,които ходят да им работят на такива ,,червени мекерета'',чиито дядовци са се водили ,,активни борци'' а в живота си не са изстреляли дори и един патрон.Точно тези радетели за ,,светло бъдеще'' са се оттървали от фронта през ВСВ,и са го карали на дерибействане с лентата на ръката ОФ.То е било ядене,пиене,жени,а да не говорим за вдовиците след войната.Ей такива борци са били дядовците им на тези,*** до един.
47
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Скептик 47 В СДС повече от половината ляха от БКП/ДС,които изведнъж,станаха демократи.
46
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Тенчо48 С ненормалници е пълен светът.
45
53
 
7
 
! Отговори
Тенчо преди 5 години
Бачкал съм на Бат Нико на къщата , голям пичага и бохем толкоз бонус кеш и черпни ми е давал а вие сте зависници и злобари
44
8
 
34
 
! Отговори
Скептик преди 5 години
Стига с тези комунисти. Сякаш СДС не раздаваха предприятия.
43
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А ве другари от БСП,защо всичките ви бизнесмени са мафиоти на едро.Във висшите ви партийни школи при Сицилиянската мафия ли стажуваха?
42
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Схемата за завземане на икономическата власт от комунистите е една и съща в цялата страна.Журналистите(ако има все още такива)да направят една статистика,при която ще установят,че 100% от олигарсите,крупните арендатори и по дребните "индустриалци" са деца на номенклатурчици,на върли комунисти от сектата на БКП,агенти на милицията или от политическото ДС! България няма да просперира ако няма съдебна система.Народа не е свободен при липса на правосъдие!Стругаря Банев е олицитворението!