Банев-младши: Баща ми ме прати в ада, след като се разсинових от Евгения!

Николай не знаел за милиардите, смята баща си за жертва
Обновена: 8 дек 2018 18:38 | 8 дек 2018 18:36, Веселина Йорданова
103
Банев-младши: Баща ми ме прати в ада, след като се разсинових от Евгения!
Снимка: архив, БулФото

Синът на Николай Банев заяви, че е некоректно като фалшива новина твърдението, че е "основен свидетел" срещу баща си в обвинението на спецпрокуратурата за пране на пари.

Още по темата
Николай Банев-младши, който е син на Дочка Банева, починала от рак преди 13 години, пише в писмо до "24 часа", че няма никакъв контакт с баща си.

"Тъй като след като се разсинових от Евгения Банева, той ме затрупа със среднощни електронни писания и заплахи, в които ме изпращаше в "деветия кръг на ада" (цитатът е точен). До този момент не знаех почти нищо за полагащото ми се като наследство от починалата ми на 31.08.2005 г. майка. Впоследствие научих, че аз и сестра ми Раиса сме били подложени на множество опити за измама", обяснява Банев-младши.

Той допълва, че за всичко това вече има прокурорски и следствени действия, които се намират в различни фази.

"Що се отнася до обвиненията на Специализираната прокуратура за над 1 милиард, веднага след ареста на Евгения и Николай Баневи във Франция, аз бях призован за разпит, заедно с много други хора. Да, казах само истината! Да, известно ми беше, че съществуват офшорни фирми, управлявани от баща ми и Евгения Банева. Това го знае целият български народ още от времето, когато гръмна "Панама гейт". Дори Евгения обясни по много медии, че това било световна практика", пише той в писмото.

Николай Банев-младши заявява, че свидетелствал искрено пред държавното обвинение, но не като основен свидетел.

Той не знаел за "никакви милиарди" и смята баща си също за жертва на Евгения Банева, без да го оправдава. Синът посочва още, че ще търси всички свои права като наследник на майка си.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нагли,по-нагли,супер нагли,мега нагли,хипер нагли,Баневи. В панделата!
20
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Kato ja gledam tsja baneva ima vid na isteri4ka i al4na jena a i nahalna nischto 4udno 4e sina na baned e bil isoliran ot badchta banev pri rasbod stradat binagi dezata osibenno ako novsta jens e smija al4na slobna jalko sa mom4eto i sestra mu 4e sega gi vavli4at ksto svideteli a te njamat nischto obschto s dalaverite na banevi i dr novobogataachi v bg
19
0
 
79
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 1Още преди да почине жена му, той движеше с Евгения. Секретарка му била. Докато жена му береше душа, рак, той я изостави. Тогава по медиите възхваляваха сегашната, че била с екзотична красота. Цялата сага беше много грозна и долна.
18
0
 
62
 
! Отговори
До 1 преди 5 години
Жена му беше жива, когато се появи този вампир Евгения! Дори не бяха разведени още. Но креватната майсторка го обсеби с все парите. В началото ги консултираме един бивш финансов министър от Татово време ...
17
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До питамАхахахах нещо си в грешка .
16
4
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И защо чак решиха повдигнат обвинения при положение ,че знае за далаверите им от повече от десетилетие?Явно Баневи са спрели да плащат където трябва и са погнали!
15
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До питам 14От туй де що видим май нивга.
14
7
 
62
 
! Отговори
питам преди 5 години
А костов кога ще е с белезници !!
13
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
(Е) Банев е истински родолюбец и националист! Добре се е представял с Е-то пред фамилното му име!
12
4
 
38
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
айдеее...Сапунката са завърте...."Робинята"..пардон,"ГРАФИНЯТА Изаура" ще ни го прожектират докато са замаем и забравим за какво всъщност става дума....ииии,.."Наново ескадроните ще полетят"..Бедна ми бедна Българио!..С какво прегреши та в такава мутролюлка та залюляха?!..
11
0
 
71
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименБанев има 2 деца от предишен брак които са големи и пълнолетни. Има деца и със сегашната баневица. Не съм наясно дали всички са от него или и тя си е донесла някое. Иначе във Варна тоя се движеше с Майбах и два Мерцедеса с охрана и преди година беше купил пиано за дъщеря си на цената на месечните заплати на работниците си, като не им беше плащал заплати около 6 месеца, това доста преди 2005 г.
10
1
 
40
 
! Отговори
Стругар преди 5 години
Начи с Колето Трилионера сме бивши колеги,и той кат мен навивал стружки из цеховете?! Глей ти..Ама аз много нагъвах,пък тоя тарикат икономисвал от баничките - като Маргарит Мицов и ей го на,станал човек...
9
3
 
57
 
! Отговори
шепот преди 5 години
След като, ги изчакаха да унищожът близо една десета от прдприятията ида си отиде доста народ от притесне-ния,няма нужда да разиграват пред-коледен цирк.Отклонявт ни внимание-то от протести и кевърските наложницис техните сурвачки.
8
4
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 5Всичко е Кра'ж'ба! И така от 44та!
7
2
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много грозна жена
6
2
 
38
 
! Отговори
пипи дългото чорапче преди 5 години
Жалко за младши.Бащата зарязал семейството си заради ....После кой виновен-морала,алчността,меркантилността на млади жени да постигнат всичко по този начин че е лесен.Пример К...волетка,плементки и телевизии рекламиращи всичко това.Журналистиката никога не е била толкова олекотена ,като балон
5
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А откъде са паричките на "поетесата"-комсомолка Дочка и мистичното й "наследство"?
4
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вмъкнете ги в парламента, за там са! Защо така брутално ги разделяте от "тяхното" общество?
3
4
 
47
 
! Отговори
въй преди 5 години
хех върнете на мумчето парите ве хехе дъртия козел и *** да върнат наследството веднага!!!
2
1
 
77
 
! Отговори
хехе преди 5 години
А тая Баневата какво елементар, глупаво и нагло същество е, не е истина.