Дядо Коледа идва вкъщи - на промоция за 60 лв., по-скъп е със Снежанка

Добрият старец изкарва 2 бона по празниците
8 дек 2018 07:42, Елка Василева
37
Дядо Коледа идва вкъщи - на промоция за 60 лв., по-скъп е със Снежанка
Снимка: архив, Reuters

Можем да извикаме Дядо Коледа у дома с ваучер за 60 лв. Това установи проверка на "Монитор" в онлайн сайтове. Офертите пък се надпреварват коя да звучи по-оригинално и примамливо.

„Далеч, далеч на север, там, където снежната покривка трудно се разделя със земята, живеят белобрадият старец, баба Коледа и елфите, творящи играчки за децата“, така започва една от тях.

Промоционалната среща с белобрадия старец варира между 50 и 70 лв., а продължителността й е 30 мин. Цената се оскъпява, ако сме повикали и неговата помощничка Снежанка.

Повечето ваучери са валидни за едно семейство с до две деца. Това означава, че ако няколко фамилии се съберат да празнуват заедно, ще трябва да купят няколко ваучера. За трето дете над 10 г. пък се плаща допълнително по още 10 лв.

С по толкова отгоре се бъркат в джоба и тези, които живеят в крайните квартали на столицата. Сумата набъбва с 20 лв., ако адресът се намира до 25 км от София.

Така Добрият старец изкарва по 2 бона по празниците.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още по темата: Дядо Коледапромоция
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
0
 
! Отговори
Тинтири Минтири преди 5 години
Нали отхвърлихме Истанбулската Конвенция? Какви са тези дядо Коледа, дядо Зима, дядо Марта...? Докога ще облъчват децата с тази политическа ГМО простотия?
28
1
 
2
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 години
Предпочитам за 60 лева да дойде млада Снежанка, вместо брадясал дядка.
27
1
 
2
 
! Отговори
Неразбирко преди 5 години
Дядо Мраз го има от много векове, а Дядо Коледа се появи сега с Кока-Кола. Какви християни, какви атеисти сънува тук един?! Който иска да празнува Дядо Коледа на Кока-кола, да си го празнува, лошо няма, но българските традиции са други - Дядо Мраз на Нова Година и коледари и коледуване на Коледа. Жалкото е, че масово научихте децата си да ен зачитат българските традиции и да се кланят на чуждите.
26
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 29Всеки един от нас на определена възраст е проумявал, че не съществуват приказните герои, за които са му чели и разказвали. Но всички ние преживяхме това просветление без трагедии и душевни сривове.
25
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ФутурологТози проблем има и комичен аспект.Помниш ли, че през 1990, 1991 г., когато в много семейства започнаха да оставят подаръци под елхата в коледната нощ, някои деца, които дотогава бяха свикнали с новогодишни подаръци от Дядо Мраз, се бяха изхитрили да пишат по едно писмо до Дядо Коледа, който идва на Коледа и едно до Дядо Мраз, който идва на Нова година?Поръчваха какво да им донесе и единият, и другият.С други думи, ориентираха се много практично.
24
2
 
2
 
! Отговори
Ха ха ха ха ха ха ха преди 5 години
Премислете добре, ако сте решили да изненадате близки, които не са членове на вашето семейство и не са предупредени.Така беше платено на студент да се облече като Дядо Коледа и да занесе дребни подаръци на определен адрес. Но живеещите там баба и дядо, при които били оставени внуците, не подозирали, че тази изненада е подарък от техен близък и не бяха допуснали "Дядо Коледа" да влезе у тях. Заподозрели, че може да е апашки номер - да нахлуе и да ги обере. Станал скандал вместо мила изненада :))
23
1
 
6
 
! Отговори
Футуролог преди 5 години
Какво ми удряте минуси?Поне да бяхте пубертети а сигурно сте дърти комунистиАма и аз съм дърт и съм репресиран през комунизмаПразнувахме със семеиството си всяка година на 24 и 25 декември Бъдни Вечер и Рождество Христово като тогава нямаше никакъв Дядо Коледа забранен от власттаЧак на 1 януари идваше Дядо Мраз които е атеист от "евреокомунистически" произходДядо Коледа е християнския му еквивалент идващ от Свети НиколайАй,Ай,Ай,Дядо Ви Мраз май е сатанист.....ха
22
0
 
10
 
! Отговори
Бай Иван преди 5 години
А само снежанката да дойде колко струва ;) ???
21
0
 
5
 
! Отговори
... преди 5 години
За 300 лв. Снежанка ще дойде и ще ви забавлява цяла нощ, да знаете. Мани го тоя дъртак, за къв чeп ми е? Подаръци носел той, на децата... плащаш му 60 лв и той ви два едно камионче, което струва 15 лв. и другото джоб параса. Само Снежанка ще си взема аз и ще си изкарам страхотно новогодишната нощ.Аз съм вече голям и във Дядо Мраз не вярвам, много по - добре е Снежанка да обарвам...
20
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българската традиция е за Дядо Мраз на Нова година, а измислицата на Кока-Кола за дядо Коледа се появи в България чак след 1989 година от криворазбрано отричане на миналото.
19
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо ми пишете за измисления дядо Коледа?!Преди 100 години през 1910 година, Елин Пелин пишеше за Дядо Мраз.
18
1
 
3
 
! Отговори
Ум преди 5 години
Не си го представяйте като от приказките, а подпийнал с мръсен костюм и само срещу 100-на лв.Няма такава пародия.
17
1
 
5
 
! Отговори
Снежанка преди 5 години
Привет палавници
16
0
 
6
 
! Отговори
българин преди 5 години
И аз искам само Снежанка !
15
0
 
6
 
! Отговори
Alow преди 5 години
А може ли само Снежанка по джапанки ?
14
0
 
3
 
! Отговори
gumbol and darvin преди 5 години
На ли ви е ясно че това е фалшив Дядо Коледа. Така големите фирми печелят сумати пари.
13
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А колко струва да наема две Снежанки?
12
2
 
6
 
! Отговори
Dan преди 5 години
Пращайте ми снежанка, че имам много чинии за миене и зеле за протакане.
11
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Дядо Коледа идва вкъщи - на промоция за 60 лв., по-скъп е със Снежанка"Значи промоцията в случая е, че ще ми излезе по-евтино да взема само Снежанка.
10
0
 
13
 
! Отговори
Пъзел преди 5 години
Снежанка е от 60 до 200лв за пълна програма! Това за Снежанка от 30 до 45г, по младите започват от 150ллв за час.