НСО със специален режим – не практика, по изключение

Шефът на службата заяви, че ще има наказани нарушители
4
НСО със специален режим – не практика, по изключение
Кадър: НСО

Ползването на специален режим от автомобилите на НСО ще бъде изключение, а не практика. Това съобщи началникът на службата генерал майор Данчо Дяков. Това ще се решава от началника на екипа.

Още по темата

Дяков коментира и последните случаи на нарушения от страна на служители на службата, като заяви, че проверките приключват.

"Хора, които са нарушили, ще бъдат наказани, но в никакъв случай не искаме да се преекспонират случаите и да се вкарва в клин за взаимодействието, както вече споменах - на ръководно ниво и на терен между нашите служители. Има мои разпореждания затова, че ползването на специален режим ще бъде не практика, а  изключение. Така, че вземат се мерки", обясни той.

Ген. Дяков отбеляза още, че през изтеклите осем месеца в НСО е била извършена оптимизация и 3% от личния състав си е тръгнал "с чест и достойнство", предаде БТА.

По думите му има планове следващите три години тази оптимизация да продължи, както и ще се повиши професионализмът на служителите в структурата.

Началникът на НСО присъства на церемонията "Полицай на годината 2018" и връчи награда от името на службата на комисар Любомир Костадинов, зам.-началник на отдел "Пътна полиция" при СДВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Че то е едно и също, изключението става правило!