Билбордовете с гейове – провокация. Няма нетолерантност у нас!

Естествено е някой да ги залее с боя, коментира Деляна Маринова
Обновена: 18 дек 2018 12:17 | 18 дек 2018 12:15,
149

Миналата седмица билбордовете за еднополовите бракове предизвикаха множество коментари. След реакцията на хората, плакатите бяха свалени. Сега "Галъп Интенешънъл" излезе с ново проучване, което сочи, че близо 80% от българите не толерират сключване на еднополов брак.
Още по темата

"Тези билбордове в Бургас са чиста провокация, особено дни преди най-светлите християнски празници. Естествено, че ще се намери кой да залее с боя тези плакати. След това е лесно да обвиниш обществото, че е хомофобско. Аз познавам много хомосексуални хора. Нямам проблем с тях, стига да са свестни. Хората с увреждания са много по-дискриминирани от хомосексуалните", коментира ТВ-водещата на предаването "Фамилно" по Bulgaria ON AIR Деляна Маринова.

Според собственика на агенция ПИК Недялко Недялков дебат на тази тема дори не може да има.

"Говорим за фундаменти на обществото. Как може да има дебат по тази тема? Номерът няма да стане. Както не мина Истанбулската конвенция. Легализацията на еднополовите бракове тук няма да се случи. Българите се оказва, че са крепители на ценности, а не папагали, които повтарят това, което се случва в Европа. Не мога да си представя човек, който да подкрепя еднополовите бракове. Хомосексуалните хора превърнаха ориентацията си в бизнес. Те постигнаха своето – коментираме ги. Казват, че има нетолерантност в България. Къде е тази нетолерантност? Кой им пречи да правят каквото си искат? Тези кампании нямат адресат. Сигурно следващата стъпка е зоофилията или дори некрофилията?", отсече той.

От дискриминация на хомосексуални хора, темата премина и към позицията на жените в обществото. Според гостите еманципацията им се оказва вредна.

"Еманципацията съсипа жените. Как ще има истински мъже, като жените им иззеха ролите. Не казвам, че жените трябва да са само на печката, но крайната еманципация ги съсипа", отбеляза Маринова.

"Всички проблеми на улицата са поради жените зад воланите. Много от тях карат лошо, защото се гримират на огледалото за задно виждане. Това прави жената", категоричен бе Недялков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
21
 
2
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
БЪЛГАРИЯ, УНГАРИЯ И ПОЛША СА ТРИТЕ СУПЕР КОМУНИСТИЧЕСКИ БАСТИОНА НА РУСИЯ В ЕС КОИТО ОЩЕ НЕ СА ПРИЕЛИ СКЛЮЧВАНЕТО НА ГЕЙ БРАКОВЕТЕ !!И РУМЪНИЯ И АВСТРИЯ ПАДНАХА КАТО В АВСТРИЯ ОТ 2019-ТА ГЕЙ БРАКОВЕТЕ ЩЕ СЕ СКЛЮЧВАТ ТАКА РЕШИ НАСЕЛЕНИЕТО С РЕФЕРЕНДУМ!ГЕЙ НАСЕЛЕНИЕТО САМО ЩЕ СЕ УВЕЛИЧАВА ТОВА ДА ВИ Е ЯСНО :D ИЗМЪКВАНЕ НЯМА :DСПЕЦИАЛНИ СПОНСОРИ НА КАМПАНИЯТА СА: ГМО ХРАНИТЕ, ЕДИН КУП ХИМИКАЛИ В ХРАНИТЕ И СВЕТОВНИЯ ДЕТСКИ КАНАЛ ПРОПАГАНДИРАЩ ЯКО ГЕЙ :D
21
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В книгата си Практически Идеализъм, Калерги показва, че жителите на бъдещите Съединени европейски щати, няма да бъдат хората на Стария континент, а продуктите от смесването на расите. Той ясно заявява, че народите на Европа трябва да се размножават с азиатци и цветнокожи, създавайки по този начин мултинационалнао стадо без качества и лесно контролирано от управляващия елит.
20
21
 
6
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
110 ХИЛЯДИ ДУШИ УМИРАТ НА ГОДИНА ОТ КОИТО НАД 80 ХИЛЯДИ ПЕНСИОНЕРИ ЕЛЕКТОРАТА НА ГЕРБ И БСП!ДО 10 ГОДИНИ ГЕРБ ЩЕ Е ПОД 20% А БСП ПОД 10%!! КОМУНИЗМА УМИРА :DРАДОСТТА НА ТЕЗИ ДЕТО СИ МИСЛЯТ, ЧЕ НЯМА ДА ИМА ГЕЙ БРАКОВЕ В БЪЛГАРИЯ ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ ДО 10 ГОДИНИ :D
19
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма толерантност към мнозинството хетерсесуални и децата ни. Гейовете са си ок,дори тази банда сороси от НПО-то,поставили билбордовете са взели 200 млн евро от ЕС,за да ни провокират,и ядосват. Добре платени кдолни ***,оито използват гейовете,за да трупат кинти. ЕС е виновен за всичко,като винаги. Така подобни болуци наричащи се феминстки се опитват да използват жените. Тази паразитиращо сороство трябва да бъдепрогонено от БГ.
18
21
 
7
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
И В РУМЪНИЯ ПУСНАХА ТАЗИ ГОДИНА ПРЕДИ РЕФЕРЕНДУМА ИМ ЗА ГЕЙ БРАКОВЕТЕ ДАЛИ НАСЕЛЕНИЕТО ГИ ОДОБРЯВА И ТАМ ОБЯВИХА, ЧЕ 70% СА ПРОТИВ :DИ КВО СТАНА НА РЕФЕРЕНДУМА САМО 20% БЯХА ПРОТИВ :D----------------------------------КОМУНИЗМА БАВНО СИ ОТИВА ОТ БЪЛГАРИЯ А С НЕГО ЩЕ СИ ОТИДЕ И КОМУНИСТИЧЕСКАТА КОНСТИТУЦИЯ НА БЪЛГАРИЯ!
17
1
 
11
 
! Отговори
До 14 преди 5 години
Ти внимавай какво говориш, защото бай ти ***, като му писне и вземе тоягата, ще стане страшно за нахални сбърканяци като теб.
16
5
 
4
 
! Отговори
Ц преди 5 години
България вече няма,така че не се косете за глупости
15
12
 
2
 
! Отговори
ааа преди 5 години
А бе, някой видя ли ги тия да се еб*т, та ревете че са гейове?
14
2
 
25
 
! Отговори
Цецо преди 5 години
Аз съм хетеросексуален и нямам нищо против хората с различна сексуална ориентация, но имам много против тези, които я афишират и ми я натрапват, просто не ми е приятно, по този начин нарушават мои права!!!
13
2
 
5
 
! Отговори
Гашо преди 5 години
Прекрасна тема. Сега ще я яхнат бялата златка и шкембе войвода, и ще направят предложение да се забрани. Щото са много активни по популистките теми, а излъгаха как ще вдигат пенсии и заплати тройно
12
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
на мене ми е по-интересно,кой ги е поръчал и платил,и какво е искал да постигне с тази провокация,някой е платил всичко това - какво е целял
11
3
 
16
 
! Отговори
Мда преди 5 години
Да се рекламира хом.осексуалността е все едно да се рекламира инвалидността.Тия хора просто трябва да имат възможност да живеят нормално,като другите,а не да се налагат.Инвалидите полагат големи усилия за това,а хомотата-точно обратното!Съвсем очевидно е кой има интерес от цялата тая работа-Сорос и нему подобните,които искат свят с разбити ценности,т.е. лесно управляем.Е на път са да се провалят в тези си намерения и просто трябва да помогнем малко тия да заминат в небитието.
10
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В статията има 3 много силни момента! Първия е че хомосексуализма стана бизнес, едни НПО-та печелят милиони от субсидии, гнусни кампании, дарения и т.н. Втория пълзяща деградация, гейове, после педофили, некрофили и т.н. Трето изкривената крайна женска еманципация или феминизма, тляска общество буквално на ръба на оцеляването. Не може за 30-40 години да обърнеш морал и ценности установени в преходните хилядолетия и да очакваш нещо различно от тотална обществена разруха!
9
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо СМИ продължава да говори за тия плакати? Защо? За да наложи ***-дерастията, нали? това им е поръчано под уже голямата загриженост за "общественото мнение"! Една лъжа, казана 100 пъти - може и да стане истина!същото се отнася и за наркотиците, и за убийстватата... говорят масови за тези неща, а после - ама те се увеличавали ?! Ами ще се увеличават ами, вие ги посявате на подсъзнателно ниво сред подрастващите (ясно е, че на нас, "мързеливите ***" нищо не може да ни направите, но младите.
8
4
 
8
 
! Отговори
истина е преди 5 години
България да обявява война на Русия , защото няма да оцелеем !!
7
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В Германия са по-напред от нас тат слагат билбордове със зоофилията Жена прегърнала муле.
6
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 8Но, когато всякакви породи активисти на НПО-та почнат да облъчват децата от забавачките още може да ти променят ориентацията.
5
29
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хаха..да бе..нямало нетолерантност в България. Хахаха...По голям хомофоб от българина няма.Сигурно само останалите балканци и северноазиатците.Ние сме царе в това да се самоубеждаваме във всякакви лъжи.Гейовете ни виновни...иначе..че само руски газ държим в бг и не даваме друг да транзитире...и за това ни глобяват ЕС 77млн. Това не е..ама ниикакъв проблем.
4
7
 
48
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Не на еднополовите бракове в България!
3
8
 
34
 
! Отговори
читател преди 5 години
За болните от проказа е имало лепрозории. Вън от обществото.Какво пречи и сега да са зад стената?Кому са нужни тук?И какво ще загубим без тях?А ще спечелим здраво общество.