Митрополит Антоний: Трудно е само на онези без вяра!

Хората не трябва да униват пред изпитанията и Бог ще ги подкрепи
Обновена: 25 дек 2018 08:51 | 25 дек 2018 08:45,
144

"Целият християнски свят очаква Спасителят още веднъж да се роди в сърцата и душите ни. Важно е да обръщаме внимание на малките чудеса, които стига да поискаме достатъчно силно и искрено, могат да се превърнат в реалност", коментира в студиото на "Денят ON AIR" Западно и Средноевропейският митрополит Антоний.

Той допълни още, че в съвременния свят непрестанно сме заобиколени от най-различни изкушения, които замъгляват съзнанието ни. Затова и хората все по-често в отчаянието си прибягват до "услугите" на различни баячки, врачки и екстрасенси, които от своя страна пък са отлични психолози и казват това, което човек иска да чуе.

"Хората трябва да имат силна вяра, да не униват пред изпитанията и Бог ще ги подкрепи. Най-важно е да имаме силна воля и дух, дори и да паднем, да се изправим и да продължим напред", каза още гостът в студиото на Ганиела Ангелова.

Митрополит Антоний отбеляза, че трудно е само за онези, които имат слаба воля и вяра.

"В най-трудните си моменти винаги се обръщаме от дълбините на сърцата си към Господ. И стига да сме искрени, той ще ни подаде ръка", посочи той пред Bulgaria ON AIR.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


144
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
4
 
5
 
! Отговори
Василев преди 5 години
До АнонименТезата за великият социализъм, е угодна на сегашните олигарси, които усвоиха активите на предприятията и после се самовзривиха от некадърност,некомпететност и алчност!Същата теза я поддържа и другаря социалист професор Иво Христов демагог манипулатор, за великия развит социализъм и за днешната аутсорсингова бананова демокрация!!!Поне за банановата демокрация е прав и казва истината!!!Агент Арън Блейнс!ЦРУ!!!
82
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ВасилевТърсене-предлагане.Ако няма търсене, цените няма да се вдигат.Ако ти не можеш повече да си позволиш да си купуваш бензин, значи някой друг е дал повече пари и е купил твоята част.Иначе да - ОПЕК + русия си е повече от монопол. Картел е. И то официален и наддържавен. Ама какво можеш да направиш? Ще идеш да биеш 2 шамара на Салман и путин и ще им кажеш да свалят цената ли?
81
4
 
6
 
! Отговори
IYI преди 5 години
В Русия и сърбите празнуват на 7.01. Коледа защото са ро ми и го празнуват като Банго Васил.ха.ха.ха" Трудно е само на онези без вяра!"- е бе трудно е на онези без пари и здраве... Що повете все търсите пари ...
80
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Трудно е само на онези без вяра!" - не, трудно е само на онези без мозък, мистър поп - на тези, които ви следват послушно, които сте научили да обвиняват някой друг за проблемите си.
79
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен87Това, че при социализма била 27 по стандарт на живот е измислица на селски *** загубеняци. НЯМА ТАКАВА КЛАСАЦИЯ.Покажи ми я лъжецо.При социализма имаше режим на тока, празни магазини и затворени граници.А в кофите за *** нямаше какво да се намери, та да ровиш.при социализма, тогавашните пенсионери за да се изхранват гледаха кокошки и прасета. И правеха по 400 буркана зимнина.
78
4
 
5
 
! Отговори
Василев преди 5 години
До АнонименКакви клишета??Аз ли да ти обеснявам, че ако се вдигат цените на горивата, веднага по веригата се вдигат цените абсолютно на всичко, и то има обективни икономически предпоставки за това!!!Въпроса е защо има монопол на горивата в цяла Европа, а и не смо тук, и защо този някой си прави гарагара с хората и по всяко време може да реши да ги вдига, ткака че да прави хората зависими и по-бедни!!!Това не са нито клишета, не са и дребни стотинки!Петрола е енергия!Помни 11.10.2001!ЦРУ!
77
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 84Ама не ми го обяснявай на мене това. *** го обясни на лъвовете в джунглата. там няма данъци, всичко се движи по природни закони.--Ама то и Лъва го е страх да излезе в джунглата, затова си отглежда в кошарата вакли офчици, че да му е сигурно... ама те офцете свършват или лъва ще стане лъвоядец и или ше почне и той да пасе тревицаОт друга страна - къв "Човек" си ти, къде ти е израстването, за да се водиш от поведение на лъва, т.е. от 3-4 първични инстинкта на То-то!
76
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Василевти почна да плампаш клишета - корпорациите, банките, монополите.
75
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен84Ама не ми го обяснявай на мене това. *** го обясни на лъвовете в джунглата. там няма данъци, всичко се движи по природни закони.
74
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 76А ти на какво основание твърдиш, че природата ти е дала точно твоята къща точно на тебе? След 5 минути може да дойде някой по силен от тебе и да те изхвърли от къщата--Хайда да приеме, че този "силния" остава САМ на Земята. Няма друг, т.е. "притежава" цялата Земя и няма какво да граби? Кво ще прави по-нататък? Луда работа, безсмилена да искаш повече, отколкото реално ти е нужно! Това е дяволското! И като му кажеш -абе на, вземи това което искаш... и той изведнъж блокирира и те зяпа!
73
4
 
1
 
! Отговори
Василев преди 5 години
До АнонименЗащо не ги дадат монополите и корпорациити и банките, да им вдигнат данък печалба???Агент Донован Кейбъл!ЦРУ!!!
72
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Василев150 милиона за децата с увреждания отде мислиш ще дойдат?А като гледам задръсванията по пътищата, едва ли 20-те стотинки ( по твое инфо ) са били проблем за някого.
71
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вярва в какво? Литературени герои от стари книги без абсолютно никакво доказателство за тяхното съществуване? Че аз по тази логика мога да вярвам в Пинокио. Какво прави вашия бог по-истински от Пинокио? Нищо. И двамата са продукт на литературата.
70
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 74Робство беше социалистическата казарма. Ако не искаш бой и затвор.А това за което ти говориш са си нормални трудови взаимоотношения. Единият продава труд, другият купува. Сделка има само ако и двете страни са навити. Нищо не е на сила.
69
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 73Това е алабалистика, за оправдание на експлоатацията! Същата езуитска алабалистика се крие в приказката: "прекален светец, и богу не е драг!" Лъжата е корена на Злото!
68
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До българинА на твоите праведни *** трудно ли им беше да държат българите като затворници 45 години?
67
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен69А ти на какво основание твърдиш, че природата ти е дала точно твоята къща точно на тебе? След 5 минути може да дойде някой по силен от тебе и да те изхвърли от къщата и мястото, което си мислиш, че е твое. Така е в природата. Данъците са точно затова - да има държава със закони и репресивен апарат, който да създава някакъв ред.
66
5
 
12
 
! Отговори
българин преди 5 години
Тези,които изкормиха държавицата ни и продадоха Родината ни,имитирайки, че правят демокрация са *** и безбожници! И какво от това!? Мислите ли,че им е трудно да живеят охолно и да харчат откранатите от нас пари !? Да,много им е трудно да преяждат и преглъшат! Дай Боже всекиму такива трудности!. А на българските полит-айдуци, предатели - СДС-ари - *** - @натем@ !
65
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Изпитанието е самото раждане на тази земя.Още от раждането си човека е обречен на изпитания. Никъде в светите книги не пише защо човек се ражада а на финала умира. Ако целта е смърта то има някаква причина която никъде не е обяснена. Според светите книги ако на този свят живееш праведно то на другият ще живееш в рая. Много са малко тези които ще отидат в Рая. Няма човек който да е живял по божиите закони или ако е живял което е малко вероятно прегрешението му е че изобщо се е родил от грях.
64
5
 
10
 
! Отговори
Гледна точка преди 5 години
Вярно е!Човек може да има не само вяра в християнството, а вяра в доброто, любовта, щастието и уважение на другите и техните права! Защото религии много, но вечни и напреходни са изконните добродетели.Имайте вяра в доброто и всичко ще дойде от само себе си!