Митрополит Антоний: Трудно е само на онези без вяра!

Хората не трябва да униват пред изпитанията и Бог ще ги подкрепи
Обновена: 25 дек 2018 08:51 | 25 дек 2018 08:45,
144

"Целият християнски свят очаква Спасителят още веднъж да се роди в сърцата и душите ни. Важно е да обръщаме внимание на малките чудеса, които стига да поискаме достатъчно силно и искрено, могат да се превърнат в реалност", коментира в студиото на "Денят ON AIR" Западно и Средноевропейският митрополит Антоний.

Той допълни още, че в съвременния свят непрестанно сме заобиколени от най-различни изкушения, които замъгляват съзнанието ни. Затова и хората все по-често в отчаянието си прибягват до "услугите" на различни баячки, врачки и екстрасенси, които от своя страна пък са отлични психолози и казват това, което човек иска да чуе.

"Хората трябва да имат силна вяра, да не униват пред изпитанията и Бог ще ги подкрепи. Най-важно е да имаме силна воля и дух, дори и да паднем, да се изправим и да продължим напред", каза още гостът в студиото на Ганиела Ангелова.

Митрополит Антоний отбеляза, че трудно е само за онези, които имат слаба воля и вяра.

"В най-трудните си моменти винаги се обръщаме от дълбините на сърцата си към Господ. И стига да сме искрени, той ще ни подаде ръка", посочи той пред Bulgaria ON AIR.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


144
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
6
 
2
 
! Отговори
Бау преди 5 години
Амм зависи от вярата ... Да вярвам в митичен герой - не мерси. Да вярвам в семейство, приятели и себе си - да. Така, че се скрии ...
42
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До СциентологияЩо мислиш, че някой ще вярва в сциентоложкия Бог?
41
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всяка Религия идва и заминава , и Уфцете следват само щото нямат избор
40
5
 
4
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Ако жълтите жилетки във Франция се молеха по цял ден и чакаха Господ, или някой друг да им намали цените на горивата, и да им отстоява социалните придобивки, със сигурност можеха да станат след някоя друга година по-бедни и жалки от българските работници!!!Агент Дан Маккензи!ЦРУ!!!
39
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вярата, вярата, ама зависи в какво вярваш. Има едни юнаци за които господ е келепира и са дълбоко вярващи - с тяхната вяра наистина им е лесно.
38
7
 
0
 
! Отговори
Сциентология преди 5 години
Няма страшно американските Мормони ще англицизират Света след 100 г. , идва време на новата Религия на Планетата Земя която се Сциентология , след 100 г Бог Господ ще е Сциентология за всички в Европа , точно както Византия е наложила Християнството у нас
37
2
 
5
 
! Отговори
ГЛАС ОТ БЕЗДНАТА преди 5 години
До Византия през 866 г.//Така е ,но победителите пишат историята,по свое желание и усмотрение,а дали е истина ?Това вече е отделен въпрос
36
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"кожата ти да одере звяръти кръвта да ти змии изпият,на бога само ти се надявай:Боже, помилуй грешен съм азедумай, моли се и твърдо вярвай бог не наказва, когото мразиТъй върви светът! Лъжа и робствона тая пуста земя царува!"
35
5
 
4
 
! Отговори
Waffen SS преди 5 години
"""В най-трудните си моменти винаги се обръщаме от дълбините на сърцата си към Господ. И стига да сме искрени, той ще ни подаде ръка","""Чудно защо нас все ни забравя
34
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вярата е стоката на поповете.
33
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На тия с вярата също е трудно, но си въобразяват, че има на кого да се надяват.
32
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Един е Ф-16 и Чичо Сам е негов пророк.
31
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ген. Радев"Един е поп Киро Гундяев... - и Путин е негов пророк."Обратното.
30
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами протестирайте бе, протестирайте, кой ви пречи. И ще ви се вдигнат заплатите, както във Франция, хем ги биха, хем никакво увеличение не видяха, 100 евро някакво хипотетично повишение на минималната което реално е 40-50 евро, нищо за Франция, и нямало да им вдигат данъците следащите 6 месеца, къде са сега протестиращите, протестирайте и ще ви видим до къде ще я докарате.
29
4
 
4
 
! Отговори
Византия през 866 г. преди 5 години
Интересно ми е дали този Митрополит знае за Християнизиране на Българския Народ от Византия през 866 г. а дали осъзнава всичко това или го приема за нормално , зщото насилсвеното Християнизиране или по наши дни още Покръстването може да се сравни с Възродителен Процес през 20 век. , не случайно не се изучава по История в Училище , всеки сам да разбере защо?
28
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вика: "Да не униват хората, да бъдат смирени и Бог ще ги спаси".Прозвуча ми като: "Бъдете кротки, братя, нека ви вдигат цените, не протестирайте, той Бог всичко вижда и ще ви спаси".Тия попове са част от същата бандиитска шляйка. Ядат, пият, винаги са с властта, къщи и хотели вдигнаха.
27
5
 
6
 
! Отговори
Иван преди 5 години
'и Бог ще ги подкрепи'.. в какво ще ме подкрепи, в това да ми приберете 400лв за едно кръщене ли, мафиоти мръсни, или в това да изгоните болно дете като куче от храма в Троян, хрантутници мръсни. Вие сте нищо повече от това което бяха мутрите през 90те, просто сменихте бухалките с дебела книга и бицепсите с дълги бради.
26
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Зарибяват поповете баламурниците, да има наивници, че такива брадати като него да имат служба. Аз беден поп досега не съм виждал.
25
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво ще те спаси вярата от материализма, само с вяра не става. Мутрите и новобогаташите са първи в черквите да палят свещи, и те усещат, че има нещо, ама се молят да им се запази богатството.
24
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Маркс и Енгелс са теоретици, за тях не е нужна вяра, даже е вредно да им се вярва на теоретиците. Трябва да се проверявт, а Маркс и Енгелс са направили един доста точен анализ на капитализма, това може да провери всеки без да вярва.