Ванга пророкува: Цунами залива Азия, Европа ще изпадне в криза!

Пророчицата вижда атентат срещу Путин и тежка болест за Тръмп
Обновена: 28 дек 2018 17:32 | 28 дек 2018 12:30, Камелия Цветанова
146
Ванга пророкува: Цунами залива Азия, Европа ще изпадне в криза!
Снимка: Wikimedia.org

Пророчествата на баба Ванга за 2019 година намериха важно място в британския таблоид The Sun.

Сляпата гадателка, която предсказа атентатите на 11 септември и 2001 г. и Brexit, е предупредила, че през предстоящата 2019 г. някои от световните лидери трябва да внимават.

Още по темата

"Балканският Нострадамус", както наричат в статията баба Ванга, предсказва и природни бедствия.

Едно от тях е огромно цунами, което може да заличи държави в Азия. Дали и през следващата година подобно бедствие ще се случи предстои да видим, но само преди дни Индонезия беше залята от цунами, което уби стотици.

Изданието цитира и друго предсказание на баба Ванга: Русия ще бъде ударена от метеорит.

За Европа пък предвижда невиждана икономическа криза.

Според баба Ванга в Тихия океан ще има силни земетресения, които ще предизвикат цунамита. Западният бряг на САЩ също е застрашен според нея.

The Sun пише още, че пророчицата е предсказала, че сред "застрашените"  политици през следващата година е президентът на Русия Владимир Путин. Животът му ще бъде в опасност, тъй като срещу него ще има опит за покушение.

За президента на САЩ Доналд Тръмп баба Ванга също прогнозира трудна година. Той щял да бъде засегнат от мистериозна болест, която ще засегне слуха му.

Освен това член на семейството му може да пострада в автомобилна катастрофа.

Изданието припомня още, че сред най-известните предсказания на Ванга е това, че 44-ият президент на САЩ ще бъде афро-американец. Предполагаемият успех на нейните предсказания е 85% според последователите й.

Все пак от The Sun успокояват читателите си, че не всичките й предсказания се сбъдват. Така например Барак Обама е трябвало да бъде последният американски президент, което не се случи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
97
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега Александър Райчев и И. Кръстев и медиите на Сорос и приятели, са по-добри шарлатани от Ванга.Изоставате във времето!Дори на Путин гъзетите са по-шик!
96
6
 
12
 
! Отговори
Обяснитор преди 5 години
Еееей, не спряха тия измишльотини за тая комунисическа шарлатанка. Дори и след смъртта и! Каквото ви се ще- това била "предрекла" приживе. Балъци все ще се намерят нали?Почивен ден нямате бре:)
95
1
 
9
 
! Отговори
P. преди 5 години
До P.(Продължение)Той казваше, че Ванга избягвала да казва най-лошото за да не предизвика силни реакции в нейния двор от близките и роднините дошли да потърсят съвет. А тези публикации след смъртта и, какво била казала - ми това е дело на тези медии, които никой не взема на сериозно.
94
3
 
6
 
! Отговори
P. преди 5 години
До ПетричанинЕй сега: Моя братовчедка заболя от лупус, болест, известна и като вълчанка. Майката, медицински работник, завърнала се от години работа в Либия и опитала всички пътища за лечение, накрая отива при баба Ванга. Ванга я успокоила, че момичето ще поболедува, но ще оздравее. Братовчедка ми умря месеци по-късно. Обсъждали сме Ванга с един бивш служител на границата в Петрич бил неведнъж на вечеря у Ванга.
93
2
 
1
 
! Отговори
P. преди 5 години
До P.(Продължение) Тоест нещо независещо от образованието.
92
2
 
4
 
! Отговори
P. преди 5 години
До Калеко АлекоКалеко, очакваш журналистите да знаят думата анали? (Отклонение от темата) Още по онова врме, когато българската образователна система си беше сравнително добра, имаше хора завършили българска филология, които допускаха елементарни правописни грешки. Нооо, както казваше една преподавателка по английски (беше чиста американка, но знаеше втори език, суахили), та тя казваше Хората по рождение са с добри правописни умения или със слаби правописни умения.
91
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тръмп може да бъде засегнат от болест, засягаща слуха, както много служители в американското посолство в Хавана. Засега се проявява увреждане в зрението, по-точно в неразличаване на цветовете. При едно посещение в детска болница Тръмп рисува американското знаме с неверните цветове.
90
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз без да съм пророк ви казвам, че тази откачена вещица е прах в очите на бедните духом! Които са блаженни всъщност:)
89
2
 
5
 
! Отговори
Bai Mui преди 5 години
Баба Ванга каза, че БКП-то ще яде гюбрето
88
3
 
15
 
! Отговори
**** преди 5 години
Уф ако не е Ванга,ще е Нострадамос който не е знаел дори какво ще стане утрещният ден,но го пробутва,че бил предсказал с векове напред,ами то човек каквото и да каже днес,все някога ще познае.
87
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пълни лъжи. Използват името на Ванга в мръсната си пропаганда.
86
1
 
10
 
! Отговори
! преди 5 години
мОЖЕ БИ оБАМА Е ТРЯБВАло да бъде последния президент на САЩ ,НО ИЗКАРАЛ ЦЕЛИЯТ СИ СРОК ,нали ?)
85
1
 
20
 
! Отговори
Петър Янчев преди 5 години
Измишльотини.Някой си прави бизнес с тъпотиите.
84
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Престанете да преписвате несъществуващи пророчества дадени от Ванга или Петър Дънов !!!Засрамете се!!!
83
3
 
20
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Журналистите си измислят разни неща и вие се връзвате, а те потриват ръце от удоволствие. Ванга бе феномен и дълбоко вярваща жена. Построило е черква,помогнала е истински на много хора и е запазила за нас едно страхотно място. Стига сте я плюли, защото това ви прави жалки.
82
1
 
34
 
! Отговори
V преди 5 години
Баба Ванга почина отдавна обаче някой продължава да пише от нейно име .И тия писания къде ги откриха ? На някой античен папирос ли ??? Едва ли Ванга е написала и ред ;) Не вярвам да е чувала и за Путин и Тръмп ;) Аз без да съм Ванга мога да ви кажа че Европа залязва и че икономики от Азия ще я изпреварят ;) Не е нужно да си Ванга за да видиш това
81
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много е знаяла баба ви Ванга какво е цунами , Азия и Европа..Нали е била неграмотна.
80
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То не беше Брекзит, Путин.. Сега и цунами. Яд ме е, че не съм станал врачка. Много балъци щяха да ми пълнят гушата.
79
1
 
24
 
! Отговори
Тя не умря ли преди 5 години
Стига с тези глупости бе хора! Тя томове е написала за всяка година ... нищо, че не и се разбираше какво говори. Както и да е. Жената я няма ... стига глупости раздухвайте
78
12
 
17
 
! Отговори
ШибиРиби преди 5 години
Бира и шкембе... и гръцка музика. Най ми хареса метеорита дето щял да чукне Русия. Той нали Путин каза че новите му ракети летели като метеорити, може пък и да си пусне един в крака, какъвто е смел.