"Едно нормално семейство" с три деца vs. гей пропагандата

Любовните билбордове на ЛГБТИ общността разгневиха партия "Възраждане"
Обновена: 4 яну 2019 08:31 | 3 яну 2019 20:25, Камелия Цветанова
228
"Едно нормално семейство" с три деца vs. гей пропагандата
Снимка: Колаж Facebook

Партия "Възраждане", която е единствената извън парламента, която получава субсидия от държавата, защото на последните избори събра над 1% от гласовете,  започва 2019 г. с кампания в подкрепа на традиционното българско семейство. Това съобщи Ивайло Антов от партия "Възраждане", отговорник за кампанията.

Още по темата

Кампанията включва четири билборда - два в София и два на АМ "Тракия", близо до Пловдив, които изобразяват традиционно българско семейство с три деца и с надпис: "Няма страшно. Това е едно нормално семейство".

Организационният секретар на партията Николай Дренчев обясни, че визията е сходна с кампанията на ЛГБТИ общността: "Няма страшно. Това е просто любов".

Скандални билбордове с гей пропаганда разгневиха в последните седмици жители на няколко големи града у нас. Прегърнали се еднополови двойки са заснети в гръб на фона на ключови сгради в София - Народното събрание, Народния театър "Иван Вазов", НДК, както и във Варна и Бургас.

От "Възраждане" признават, че са били провокирани за кампанията си от любовните билбордове.

"Търсили сме някаква препратка, това е отговор на една инвазия, на един опит да се превърне в нормалност нещо, което не е", коментира Дренчев.

По думите му гей пропагандата със сигурност не е любов, защото любовта създава живот.

Дренчев посочи, че членовете на семейството също са снимани в гръб и на същите места, а по-късно ще ги обърнат с лицата им.

"Разходите за тези билбордове ще бъдат покрити от субсидията на партията", посочи той.

От партия "Възраждане" изразиха притеснение от "чудовищния демографски срив" и отбелязаха, че държавата трябва да пази семейството като златно яйце.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


228
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
134
6
 
7
 
! Отговори
Ирина преди 5 години
Обяснете ми какво значи гей пропаганда? Така ли наричате ЛГБТ хората, които искат да напомнят на своите сънародници, че са част от това общество? Така ли наричате професионалистите, които губят работата си, защото някой е научил, че имат прекрасен партньор до себе си? Така ли наричате, хората, които плащат данъците си, но не могат да окажат подкрепа на половинката си след трагичен инцидент, защото държавата не признава тяхната връзка? Що за общество не пази своите?
133
5
 
5
 
! Отговори
Ирина преди 5 години
Знам, че медиите в България не се интересуват от ЛГБТ младежите, които слагат край на живота си, защото обществото възприема тяхната любов като вид заболяване, но силно се съмнявам, че смъртта им ще сложи край на чудовищния демографски срив. Не е лесно да живееш в държава, която не те зачита за равноправно и нормално човешко същество. Емпатията е основата на морала, но членовете на "Възраждане" очевидно не знаят значението на думата емпатия.
132
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ивоАко сте расли в такова семейство, жалко! Нищо чудно са имате проблеми, ако е така...
131
0
 
2
 
! Отговори
Нико преди 5 години
До ПешоСпоко Пешо, Възраждане не се финансира с твоите пари, така че, дишай спокойно.
130
9
 
8
 
! Отговори
лидия йосифова преди 5 години
До Някой си тамНикакво разбиране ! Никакво равенство ! Б България няма място за такива ! По добре да се махат *** от България и да не развращават децата ни !
129
10
 
13
 
! Отговори
Някой си там преди 5 години
Вече прогонили голяма част от младото общество на България, не мога да разбера какво се опитват да постигнат. Единственото нещо, което LGBTQ обществото желае е разбиране и равенство. С тази излишна показност на грешното ви мнение, че "любовта създава живот" , единственото нещо, което ще постигнете е изгонването на тези, неразлични от нас, хора.Защо парите отделени за тази глупост не бяха дарени за някоя разумна кауза? Защо не бяха предоставени на едно от много сиропиталища в нашата страна, пълни с деца създадени от така наречената "любов"? Глупостта ви е без граници и се чудя дали ще се осъз
128
8
 
5
 
! Отговори
реалист преди 5 години
Като не желаете български *** и им потъпквате правата българите ще изчезнат и ще дойдат чуждестранни *** които ще разрешат брака и осиновяването и бивша българия ще стане едно раиско местенце
127
6
 
12
 
! Отговори
Пешо преди 5 години
Не виждам големите патриоти, които нападаха първите билбордове, сега да питат откъде е финансирането, защо не се дариха тези средства за кувьози или нещо по-смислено, откъде накъде ще харчат нашите данъци за подобни никому ненужни глупости. Впрочем, Възраждане е партия на атакисти. Хора, довчера *** *** на клоуна Волен Сидеров. Спомнете си това преди да се обявите в тяхна подкрепа :)
126
7
 
16
 
! Отговори
Илия преди 5 години
всички фашистки партии да бъдат забранени в демократична Европа,фашистка пропаганда!!!все едно гейовете ви пречат да се размножавате,жалки комплексари,не сте застраховани че някои от отрочетата ви няма да се родят гей или лесбийка
125
9
 
18
 
! Отговори
когнитивен дисонанс преди 5 години
поредната тъпотия на руската *** коце копейкин. замътеното му съзнание не може да направи разлика между понятия като "любов", на което тръгнал да отговаря с "нормално семейство". с тая неадекватна акция рубльов поставя извън нормалността всички останали варианти на семейството - семейства с едно и с две деца, такива от самотни родители, баби и дядовци отглеждащи осиротяло дете, и разбира се еднополови двойки, отглеждащи децата си.да харчиш средства за подобно нещо е пълна дивотия.
124
8
 
10
 
! Отговори
джендър преди 5 години
Неможеш да забраниш да се раждат *** и дори да ги лишаваш от наи елементарните човешки права да имат семеиство и деца те пак ще съществуват като роби без права а се знае от живота че робите стават все по силни и един хубав ден правото ще възтържествува
123
23
 
15
 
! Отговори
Виктор преди 5 години
Браво на Възраждане! Имаме нужда от пропаганда на семейството и семейните ценности. Без война сами ще се затрием! Това младото поколение толкова е смотано, че и деца не може да си направи!
122
24
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поздравления за ПП,,Възраждане " на всяка цена трябва да се спре всякаква развращаваща политика изразяваща ненормални ценности. Относно защитниците н тези,които са разрешили поставянето им ще им кажа само едно-няма страшно вие сте едни *** и *** .Нека вземем пример от ПП,,Възраждане" и браним нашите деца от това насилствено промиване на техните представи за нормалност.
121
20
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
НЕ на пр*стако пропагандата! Забрана за пр*сташки партии!
120
21
 
39
 
! Отговори
ало, активистите преди 5 години
Ще си счупите лакираните ноктенца да пишете коментари в подкрепа на заболяването. Най-отвратителното е, че работите за обрaтните не по убеждение, а за грантове. Което превръща цялата ви креслива кампания в прoституция.Браво на Възраждане. Бих дарила за още билбордове.
119
21
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия нямат ли нещо по-смислено за правене?! А и живеят на друга планета. От кога "нормалните" семейства в България имат 3 деца? Като толкова са се загрижи за "нормалните" семейства да работят за повишаване на доходите за да има наистина семейства с 3 деца.
118
7
 
9
 
! Отговори
72867 преди 5 години
До ивоУ вас така ли е?Не познавам хора с такива семейства. Предполагам, че ги има, но са от тия дето живеят в копторите.
117
27
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поредната отвратителна и примитивна демагогия и популизъм на гнусните мутри от гнусната партия ***.Въпросните мутри патриопати защитавали "семейните ценности и се бори ли срещу демографския срив.Нищо че ако нещата зависят дори и минимално от от *** и примитивната мутра която им е вожд в тази страна няма да остане никой с изключение на примитивната *** която ще тъне в мизерия и кал защото всички нормални хора ще са избягали.
116
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
бг-свърши....
115
14
 
30
 
! Отговори
Бай Петко преди 5 години
А сега да отговорят нашите атлантици от къде идва и кой е спонсорира гей пропагандата в бг Питам и отговор нечакам