Опасната 2019 -а! Звездите вещаят много земетресения

Предупреждението е за всички по света и у нас
Обновена: 3 яну 2019 22:45 | 3 яну 2019 22:06, Камелия Цветанова
18

Какво вещаят звездите за предстоящата 2019 година?

"Това, което се вижда в звездната картина за 2019 г. е ясно и хармонично. Виждат се знамения, сиреч съчетания на определени междупланетни космически взаимоотношения. Някои от тях се случват по веднъж на хилядолетие. Две много важни събития предстоят през януари – лунно и слънчево затъмнение. Това не са хармонични процеси. Природата и разумният духовен свят изпращат предупредителни сигнали преди тези събития", отбеляза астрологът Филип Филипов.

В студиото на "Денят ON AIR" той подчерта, че звездите говорят за глобален червен код за сеизмична опасност, който може да обхване и България.

"Астрологията се развива. Тя може да определи конкретните моменти, в които има опасност от земетресения. Българското правителство трябва да бъде проактивно, а не реактивно щом се касаят сеизмичните процеси. Може да се инсталират специални системи, които да прогнозират тези процеси. Българският народ не е прост. Той акцентира това, което гради, а не това, което манипулира и разрушава. Скандалите и манипулациите отвращават българите. През идната година ще се противопоставим на манипулацията", посочи още Филипов пред Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: хороскопастрология
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
ани преди 5 години
тО ВЕЧЕ ПОЧНА - ВЧЕРА 4.8 - АЛБАНИЯ, ТАЗИ СУТРИН СЕ УСЕТИ В РАЙОНА НА ВЕЛИКО ТЪРНОВО, НО НЕ ГО НАПИСАХА!!!!!
10
1
 
2
 
! Отговори
Да е Ясно преди 5 години
И гледането на карти, и гледането на звездите, и на кафе, и врачуването и гледането, и многобройните учения и вярвания в (фалшиви религии) са от един източник (дявола) и са една голяма измама целяща да подмами мнозина и да отдалечи колкото се може повече от Бог - създателят ни! За информация прочетете от дебелата книгата (където е казано за астролозите и гледачите..), не хороскопа и таро.. :(
9
2
 
7
 
! Отговори
Циник преди 5 години
Божичкоооо.... астро-lol...lol...lol...зите ... ще помагат на правителството!Трябва да стане официална практика - важни решения на правителството да се взимат с хвърляне на боб...и гледане на кафе!
8
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
защо им давате трибуна на такива, дето звездите им говорели?
7
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А нови ракетни системи от жужето ще има ли?
6
3
 
4
 
! Отговори
Стамат преди 5 години
А Дънов и Ванга какво вещаят?
5
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този ме уби! Слага инцидента в Русия и цунамита в един кюп!Божее!
4
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българският народ не е ***. - всъщност е много ***, щом през ден такива като тоя са по телевизиите.
3
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами ако гравитационните линии се преплитат нали се получава резултантна такава. Я седни и си направи изчисленията и тогава ела да ни губиш времето.Напиши си домашното!!!
2
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Филипов! Наздраве! Остави планетите и движението им на Господ. Пий си виното!
1
1
 
3
 
! Отговори
V преди 5 години
Някъде бях писал из нета че планетите гравитационно влияят на земетресенията .Обаче писах и че гравитационните линии се преплитат .Освен това човека няма голяма представа за тектониката на земята .Според мен няма да са много тази година ,а следващата или в края на тая (Трябва да видя как се подреждат планетите) Не е нужен уред ,а да се направят много изчисления ;) Луната влияе в най голяма степен ,но не е само тя .Трябва да се изработи математическия модел .После ще става по лесно.