Рашидов за Ласкин: Той беше прям, на ръба да бъде отречен

Най-вероятно актьорът ще бъде погребан в Алеята на творците
Обновена: 6 яну 2019 15:13 | 6 яну 2019 14:35, Нели Христова
85
Рашидов за Ласкин: Той беше прям, на ръба да бъде отречен
Снимка: Facebook

Още в първите минути след като стана ясно, че Иван Ласкин е загубил битката с болестта си, социалните мрежи се изпълниха с посланията на фенове и близки, които скърбят от тъжната вест.

"Иван Ласкин беше мъжкар и ще ни липсва", заяви депутатът и бивш министър на културата Вежди Рашидов предаде "Канал 3".

"Той беше известно време на лечение при моята съпруга в Пирогов, след това беше преместен във ВМА. За съжаление той не излезе от кома. Иван е от знаковите хора, които ще ги запомним. Той беше прям и казваше всичко директно. Такива хора винаги са на ръба да бъдат отричани, но това са и хората, които са запомняни“, заяви Рашидов.

Много малко са хората, които винаги могат да изговарят истината директно, но според Рашидов Иван Ласкин е именно такъв.

"Той носeше таланта си от дете. Иван е от типа на странните, но талантливи чешити. Изключително предан като приятел и мъжко момче. Ще ни липсва много! Светла му памет!“, каза още Рашидов.

"Сбогом, Иван Ласкин! Трудно ни е да вярваме, че това е краят!", написаха от съюза на артистите.

"На 48-годишна възраст си отиде един от най-харизматичните, обичани и талантливи български актьори. Иван Ласкин остави сериозни следи, както в киното, така и в театъра. Съюзът на артистите изказва своите съболезнования на близките на актьора!", пише още в съобщението


Най-вероятно Иван Ласкин да бъде погребан в Алеята на творците в Централните софийски гробища.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
7
 
34
 
! Отговори
Бай Иван преди 5 години
Сегашните културтрегери -алкохолици ,наркомани и профани ,затова и нивото на културата в светлата демокрация е така ;) !!!
23
15
 
8
 
! Отговори
могъщ пират преди 5 години
Йо-хо-хо, и бутилка р0м!
22
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"В името на децата"-ето това е дилемата на българския етнос.Някой беше писал, че Ласкин не мислил за децата си.Ами по-добре недоволен човек, отколкото доволна сви-ня, бате, това ще остане като пример за децата му!Всъщност всеки си прави избора:децата в чужбина или земята на дедите му!Явно повечето българи плюят на земята на дедите си.Човекът поне си каза думата, Бог да го прости!
21
8
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Благой от МинстройДосадник, никой не иска детето му да е алкохоликИ Ласкин не е искал, алкохолната зависимост е нещо страшно, пази Боже !
20
11
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Рашидов, Христо Мутафчиев, Катето Евро, Фънки...Изобщо тия които най-активно скърбят за него във фейсбука. Какво е общото между тях? Познахте, и те са от същата партия като него - на неанонимните алкохолици
19
14
 
19
 
! Отговори
Благой от Минстрой преди 5 години
И така, искате ли детето ви да е като Ласкин?
18
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всеки човек има нужда от достойнство, особено един мъж, а когато един цял народ го "държат за топ-ки-те", какво се случва с умът и сърцето му?!
17
10
 
17
 
! Отговори
Рашидов преди 5 години
Рашидов е от тия склуптурътки дето им го турат на майкитеМазето му е пълно с картофите на прехода. Ако некой иска може да си купи глава от кал, глина или или гипс
16
14
 
45
 
! Отговори
Активист на БКП преди 5 години
Рашидов,ама не го пратихте да се лекува в Германия,а ти и Мая Манолова отидохте с държавни пари...
15
8
 
59
 
! Отговори
пак преди 5 години
Жалко за човека! Не се понася лесно този свят около нас! Ако има отвъден свят- то той е заедно с верни приятели. Коментарите тук са просто потесаващи. Нито боязън имат повечето, нито уважение.
14
10
 
32
 
! Отговори
Благой от Минстрой преди 5 години
Айде успокойте се, и оставете всичко на близките. Те си го знаят, че беше пияница, и такъв си го харесваха. Велика детска роля, но си остана дете цял живот. Искате ли децата ви да бъдат като него? Отговорете си, отговорът е оценка но случилото се.
13
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В момента гледам за кой ли път "Последният замък" с Робърт Редфорд.Не казвам, че Ласкин е Редфорд, но някой трябва да напомня на оФсата у всеки у нас, че е скот.Не е добре, не е добре да си скот, ако си човек!
12
7
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
`Как е възможно да не можеш да спреш алкохола`....Ами възможно е. Алкохолната абцистенция е най-страшна.Много по-лесно е да спреш трева и цигари.
11
15
 
26
 
! Отговори
2 +2 преди 5 години
Ласкин, колко апартамента е изпил ?!Егоист !
10
6
 
38
 
! Отговори
Валентин преди 5 години
Да почива в мир момчето, но нека не прекаляваме с превъзнасянията. Иначе изглежда като че някои типове се възползват от трагедията, за да се изрекламират, че ги има и че все още са причастни към нещо.
9
12
 
53
 
! Отговори
Свети Перър преди 5 години
Браво, остави жена и 2 деца... това също ли е част от таланта му, драги? Ако тези 2 деца не са му дали сила и мотивация да спре с алкохола, значи не заслужава да бъде на тази земя! Егоист и егоцентрик... не мога да разбера защо много журналисти го изкарват жертва!? Единствената жертва на неговите действия са семейството му ... Дано Господ им даде сили да продължат напред...
8
25
 
16
 
! Отговори
произход на видовете преди 5 години
научените от комунизъма на мързел и паразитиране, т.е. разбирането за лесен хихо-хахо животец на ***, лела полека ни напускат.
7
13
 
29
 
! Отговори
Манолски преди 5 години
Рашидов допълни, че с Ласкин са били добри приятелу по линия на чашката
6
15
 
59
 
! Отговори
Хах преди 5 години
Оскотял народец, които вместо да поднесе съболезнования или да замълчи, почва да съди човек, който преди часове е починал.
5
21
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
как е възможно да нямаш воля и да не можеш да спреш алкохола заради жена си и дъщеря си..с какви роли сте го запомнили освен онези ученическите му изяви?