"Локо 2019"... да оставиш след себе си послание?

Надписът бе открит върху Хеопсовата пирамида
Обновена: 9 яну 2019 11:41 | 9 яну 2019 11:30, Анисия Иванова
41

"Каквото и да е основанието на този, който го е написал, не може да бъде прието за нормално и одобрено от останалите в света. Нямам представа каква е причината. Направи ми впечатление, че много рано са се задействали тази година - минали са само 5 дни от новата година и вече са се задействали ", заяви Анелия Крушкова.

Така бившият председател на Агенцията по туризма коментира в "България сутрин" надписа "Локо 2019", който беше открит върху Хеопсовата пирамида в Египет преди дни от наши сънародници.

Още по темата

По думите й в миналото това е било начин да оставиш следа от себе си, послание, обръщение към обществото, но днес има други цивилизовани начини да изразиш любовта си към отбор.

Според Анелия Крушкова има редица начини, по които някой би могъл да изрази своята любов, било то към отбор, а постъпката е абсолютно недопустима. Тя беше категорична, че няма начин това да бъде приемливо.

"Проблемът не може да бъде очертан в това кой ще ги пази, а в това какво наказание би следвало да има за тези хора, които са го позволявали. Ако има адекватно поведение от страна на властите, независимо дали в България или чужбина, това няма да бъде допуснато", коментира пред Bulgaria ON AIR бившият председател на Агенцията по туризма.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
1
 
1
 
! Отговори
Възмутен преди 5 години
Точно този смешен отбор ли ?!?!
32
2
 
0
 
! Отговори
Петърчо преди 5 години
Какво толкова го дър.вите този случай? Само в България ли има отбори с името Локомотив? Ама видиш ли, било на кирилица, пък всички знаем че, след като сме дали всичко на света, следователно и драсканиците на кирилица, би следвало да са всички дело на българи. Само се чудите как да симулирате работа, и да пълните порталите си с новини. Важното е да има клик, някой да се прави на експерт и да дър.ви за да се каже че нещо прави. Сами да се бутаме между шамарите, ей това не ми е ясно защо.
31
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А за Благо колизеума, най кухия футбалер нищо не се чува.
30
3
 
3
 
! Отговори
Железничар преди 5 години
От Куртово Конаре (през Египет) до Мароко - Само Локо!
29
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В Египет е пълно с привърженици на Локо София. Просто не им е стигнало времето да ме пишат фенклуб Египет.
28
3
 
1
 
! Отговори
Discovery преди 5 години
Бас давам, че тва е фотошоп и медиите пак си лялат глупости..., ако ли не е фотошоп, то те първа предстои да се задейства хаштага #локософия и сулльо и пулльо да почнат да го пишат навсякъде, то българина само тва чека... неква тъппанарска идея да следва.
27
2
 
4
 
! Отговори
GG преди 5 години
Отбори с името Локомотив има сигурно в поне 5 държави, но тази паtка решила, че това е български такъв. Може и да е, ама може и да не е. Не харесвам хора, които плюят по собственото с цел самоиздигане по някакъв начин.
26
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е фотошоп.
25
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сигурни ли сме, че са компютри? Да не се окажат компоти, а ние да си дрънкаме по телевизионните предавания колкото да не заспим? Щото съчинение по снимка във Фейса без доказателства да не се получи като със онази българска студентка Сашка, която отказала на НАСА, за да си дойдат да копат картофи и да спасяват българското земеделие
24
3
 
0
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
представям си статията на онове xюмне коларов, като некой на кафево от софия-запад лъсне на видеозапис как пише "локо".
23
3
 
0
 
! Отговори
Гробокопач преди 5 години
Гербоухата Ангелкова, ли коя беше програчи телевизиите с нейният туризъм. Демокрацията създаде туристически *** и гьотверени, които не са да ги покажеш у нас, а ние ги пращаме и на тур-гурбет;))) Футболен фен и египетски пирамиди, това е един особен титаничен сблъсък;)))
22
2
 
2
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
До 10къв фашизъм в задунайская, чиче? а не направи ли ти впечатление, че в момента в който излезе тема, че обора на народа е в киреча, некой от тримата фенове пише "локо" некъде по света? добре де, петима, трима са славистите.
21
4
 
4
 
! Отговори
10 преди 5 години
Това е посланието на простаците с една гънка в мозъка.Същите тези и техните събратя оскверняваха паметници на антифашисти в България , но властите ги толерираха ,вместо да им строшат престъпните ръце.Навиците им вече се пренасят и по света.Екстраполация или трансфер на навиците в други условия!Защо не посегнат на американските паметници!?Веднага ще ги открият и санкционират.Но , бумерангът се завръща , господа!
20
4
 
1
 
! Отговори
Митко Банцера преди 5 години
САМО СПАРТАК 1919
19
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Футболните фенове по принцип са слабоумни, българските обаче водят класациите в това отношение. Баси, колко *** трябва да си за да си фен на измислено отборче като локо сф?! Те имат агитка от една жигула хора бе!!!
18
3
 
7
 
! Отговори
Илюменат преди 5 години
Локо има 4букви, 2019 има едно. Точно така окото на Ильоменати е едно.Още не сте убедени?4-1=3. Страните на пирамидата на елюменати са триСАВПАДЕНИЕ?НЕМИСЛА!!Хеопс еИлюменат!
17
2
 
6
 
! Отговори
Наполеон преди 5 години
Кой счупи носа на Сфинкса?
16
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Локо е съществувал преди пирамидите и ще останемного след тях,оле.
15
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Може да е колаж. От онези, дето се появиха след мемориала в Хирошима.
14
2
 
2
 
! Отговори
до Въпрос? преди 5 години
пУмия се пиле с буквата ....о.