От три мисии зад граница се върна жив и здрав, а в родината си...

Внасят искане за постоянен арест на ромите, пребили военен
Обновена: 9 яну 2019 10:18 | 9 яну 2019 09:15, Елка Василева
282
От три мисии зад граница се върна жив и здрав, а в родината си...
Кадър: bTV

Искане в съда за постоянното задържане под стража на двете момчета, които пребиха военен, се очаква да внесе прокуратурата.

33-годишният Валентин Димов е в болница в тежко състояние заради забележка на пътя, която направил на двамата младежи от ромски произход на Богоявление.

Още по темата

В петък бивши военнослужещи ще излязат на протест в подкрепа на своя колега.

"Имаме две прекрасни момиченца. По-голямото дете знае част от истината – че баща й е ударен в главата и е в болница, а по-малко дете не разбира все още", обясни пред bTV Атанаска Димова – съпруга на командоса.

"Не е очаквал ситуацията да се развие по този начин, не е очаквал да бъде нападнат. Почти всеки ден сме свидетели на такива инциденти, но такава жестокост и бруталност за първи път виждам, без сериозен повод, просто от едно спречкване", сподели и бащата на Валентин Димов.

Той каза още, че синът му има три мисии зад граница, че е честен и достоен българин, с добър професионален опит.

"От всички тези мисии се е връщал жив и здрав, а в родината му да се случи това нещо", отбеляза бащата.

Според майката на пострадалия военен той има добра подготовка, но не е искал да се бие с младежите, искал е да им направи забележка и не е очаквал, че ще се стигне до бой.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


282
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
155
0
 
11
 
! Отговори
До Ели преди 5 години
Тоя Северин си призна всичко и как я е убил. Ти новини четеш ли? Има и видео запис как бяга от местопрестъплението.
154
0
 
18
 
! Отговори
Турчин преди 5 години
за това в Европа ви наричат джипсита. Защото сте ги оставили джипситата да станат над един милион и сте направили развъдник.
153
9
 
4
 
! Отговори
Ели преди 5 години
Първа грешка, защо сте сигурен, че Северин е престъпник, конкретно нападнал ли е журналистката? - бил си на местопрестъплението, очевизец си?Втора грешка, Северин, без да знаете дали е престъпник, го определяте като заплаха за всички българи=> следователно следвате логиката: "на аквариума и рибката". Докажи ми, че Северин е "убиец" - всичко написано от теб е хипотеза, върху нея градиш неверни внушения и изводи, нарушавайки презумцията за невинност.Мат с пешката.
152
0
 
7
 
! Отговори
Чесно преди 5 години
До Ястрреб Османлията Ердоги паша е виновен.С вас не делиме нищо.Отдавна нема лоши чуства.Обаче нещо се заиграва пашата с лошото момче с име на женски полов орган, та патето Дони му спре военните поръчки и ни натискат за Ф-ките.*** бъдете рахат на лисиците от юг вече са обещани, може покрай тях и за нас да има нови самолети.А те лицемерно и съвсем не по христянски не ви обичат и биха ви удавили и в капка вода, както се казва на чист български.
151
3
 
37
 
! Отговори
noFreeman преди 5 години
Прочетох ви всички писания тук... Аз въпроса за мен си съм го решил... Живея кротко, но законната ми ловна пушка е до мен и съм си подготвил 200 патрона... незаконен ми е само пистолета с 16 патрона... както и да е, но стане ли нещо такова трепя на място колкото и да дойдат... в нашето село са към 70 от които 20 по така мъже... казвам ви един няма да остане... на 60 съм, после каквото такова... да сте здрави Българи!!!
150
0
 
18
 
! Отговори
Ъъъъ преди 5 години
Храни куче да те лае. В хазната ще спестим няколко стотин милиона, ако данъкоплатците не храним 1 милион цигороми. Българите са ги спасили да не ги качат във влаковете към концлагерите, а те това не го знаят и парадоксът е че съм ги чувал да казват - българите ***.
149
0
 
42
 
! Отговори
Жорката преди 5 години
До Европейски тюлениПреди години направих забележка на български ром в трамвай 22, след като се опита да се събуе и пред всички да си размаха оная работа. След забележката ме нападна и в самозащита го набих, а една жена ме помоли да го набия още малко, защото го виждала и друг път и се надява боя да го възпита и да спре. Ромите нямат ценностна система и при тях само боя и страха възпитава. На завършена личност на повече от 20 или 30 години възпитание без наказание не става.
148
1
 
14
 
! Отговори
Please преди 5 години
Иде ми направо да запея като на мач: Бой-ко Бори-сов ром, ром... Защо изпрати качулките да пазят ромите бе, Бойко? За тях ли те е грижа, или за България? Обаче ще те призная, ако пратиш един отряд да си направи бойно-учебно занятие в тая маала. За два-три часа само. Много те моля! Плийз!
147
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много лесно можем да се оправим с ***, ама на никой не му стиска. Тъй като масово раждат под 18 г. а това педофилство, просто пращат бащата в панделата за 10 лета и така раждаемостта на кафяви ще падне доста бързо.
146
1
 
19
 
! Отговори
олд шетърхенд преди 5 години
Има разлика м/у военен и видове военни и рази полицейски служби наи-много проблем биха имали в Бг братята роми ако бяха попаднали на някой действащ полицай от група за задържане --там можеше малко да се пообъркат--военият си е обучен но не енякакъв тесен специалист в самоотбраната с голи ръце ,да минава някакво обучение което го знам и само се усмихвам--пак ще ви кажа при полицията има хора който сами могатда се справят с такива ситуации ,здрави са бързи са и носят на бой па и бият....
145
2
 
23
 
! Отговори
???? преди 5 години
Българската държавност до толкова липсва, че сме позволили на това племе да създаде държава в държавата!
144
9
 
14
 
! Отговори
Ястрреб Османлията преди 5 години
До ЧесноДа, знам че най-големият страх на турската армия е да бъде атакувана от българската! Затова турският генерал щаб реши да увеличи броя на ловджийските дружини по българската граница с още една - станаха общо 3. Носят се слухове, че купувате нови самолети и затова се предвижда към всяка дружина да се прибавят и по няколко ловци на патици за въздушна отбрана. Не сме забравили "По пет аскера на един нож!" Още ни държи влага! :-))
143
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Възможно да са им платили на ромите пари да се заяждат с другите дето ги видят,че не са от техните,че те от друго какво може да искарат лесни бързи пари,а и що не се надуват на техните си роми при забележки,нещо там не предят,а и там не вървят техните им номера, даже и при забележка от ром що *** си натискат пърцалите и искат извенениеи,че при знак от рома за прието извинение бързо се изнасят,на което рома казва хайде бегайте,че осмърдяхте махалата,ама да му скачат на рома значи зле за катуна
142
1
 
3
 
! Отговори
До Ели преди 5 години
Аз не съм присъствал на разговора между китайски учител и неговия ученик. Ти явно си. То от бягане в тежки ситуации сме стигнали до там-България граничи със себе си! Аз ти пожелах близки срещи с хора като Северин от Русе. Ти като контрапункт ми пожелаваш здраве и дълъг живот. Извод - знаеш, че среща с такъв като него, дори и непровокиран, щe означава заплаха за здравето и живота ти! Сама се хвана! Шах и мат!
141
0
 
18
 
! Отговори
???? преди 5 години
Какво се правят на "ощипани" и журналисти, и политици, и значителна част на обществото. Махалата има собствени закони, с тартор. Върти се всякакъв вид "бизнес", наркотици, проституция (вкл. и износ на такава), деца раждат деца (а имаме закон за педофилията), гласува се за номер (13-13 ли беше :)), крадат ток, вода, че ги и продават.. и още и още колкото искаш "блага" за България! Лицемери!
140
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ромистите разбираъ само от тояга. Как може нормален човек след като събори някой да продължи да го рита до безсъзнание. Боят пеиключва, когато някой падне. Всичко друго е изродщина. Сега в ареста, заслужават по една гора бой всвки ден.
139
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е нормално командос да бъде изненадан. Странно е генерал да зове военни на протест. Голям т*шак е министър, който не знае с каква власт разполага, а още по-голям, когато генерал не може да защити хората си. Мноооого мишки!
138
2
 
17
 
! Отговори
олд шетърхенд преди 5 години
Абе и мен кто ме видиш ще си кажеш --това е един 50--53 годишен чичка 115 кила ,ама много знаеш ,че чичката и до днес има нещо останало от 10-тина години бокс ,много боища по улиците и бая тренировки по карате. Има един лаф при уличния бой кантар няма иска да си се млатил по улиците.Вярно е че всеки спортист който в момента е във върхова форма има теоритично предимство НО трябва да го реализира и само един инкасиран силен удар срива всички теории , а това са все пак 2-*** човека ,няма спец. няма
137
0
 
17
 
! Отговори
Наблюдател Блгд преди 5 години
В крайна сметка,последствия няма да има за тези ***.Ще бъдат под домашен арест ( разбирай на улицата ) и ще си правят пак същото. Като се замисля,онзи маннгал,който ритна жена по стълбите в метрото в Берлин,сигурно вече е жена на някой двуметров и гологлав немец,в някой затвор в Германия...Тук едва не го убиха,а ние ще ги интегрираме и няма да насаждаме етническо напрежение.Пълен смях!!!
136
4
 
0
 
! Отговори
Ястреб Османлията преди 5 години
До До ястреб османлияНе, няма да ти го дам да го бараш!!