Братът на проболия жена си в сърцето, убит от бивш депутат!?

65-годишният убиец искал голямата му щерка да гледа бебето
8
Братът на проболия жена си в сърцето, убит от бивш депутат!?
Снимка: pixabay

65-годишният Митко Симеонов, обвинен, че е убил с нож на Ивановден 25-годишната си съпруга Юлияна остана в ареста, но днес стана ясно, че вчера той е настоял да бъде пуснат под домашен арест,  за да можел да уреди 35-годишната му дъщеря от първия брак Даниела да поеме грижите за 8-месечната Християна - плод на любовта му с убитата Юлияна.

Тъй като до момента никой от близките на Митко и Юлияна не е пожелал да гледа момиченцето, то бе дадено в приемно семейство в миньорския град Гълъбово.

От социалните служби в Стара Загора поясниха, че мярката е временна и детето винаги може да бъде взето за отглеждане от свои роднини, ако се намерят желаещи.

Още по темата

По-рано стана ясно, че баба му по майчина линия Иринка Йорданова била готова да го вземе при себе си, но тя катастрофира тежко на магистрала "Тракия", докато пътуваше, за да урежда формалностите по погребението на дъщеря си. В момента 41-годишната жена е в ямболската болница, вече без опасност за живота. На счупените й шийни прешлени е поставен нашийник, по-късно била възможна и операция.

В съдебната зала обвиняемият каза още, че не приема обвинението, което му повдигна прокуратурата, тъй като, по думите му, Юлияна първа го нападнала, бил ранен от нея с нож в ребрата и после "станало, каквото станало".

"Рани той наистина има, но те са щадящи", коментираха от обвинението. Тепърва назначената експертиза ще доказва дали мъжът е наистина ранен или се е самонаранил, за да оправдае постъпката си.

Запознати твърдят, че ножът, с който била прободена Юлияна, бил с 20-сантиметрово острие, цялото забито в тялото й. Според прокуратурата, жената била наръгана няколко пъти, като ударът в сърцето се оказал смъртоносният.

В съда стана ясно, че Митко Симеонов имал брат - Красимир Илиев Симеонов, който през юли 2015 г. е убит при пиянски запой в София с пистолет от бившия депутат от СДС и тогавашен шеф на Фонда за научни изследвания Николай Христов, пише "24 часа". Двамата били приятели. Преди време баща му се бил самоубил.

Погребението на убитата Юлияна е насрочено за днес в село Драчево, община Средец, каквато била волята на майка й Иринка.


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
5
 
! Отговори
страх за ББ и ЦЦ преди 3 месеца
Чий баща се бил самоубил:
"В съда стана ясно, че Митко Симеонов имал брат - Красимир Илиев Симеонов,
който през юли 2015 г. е убит при пиянски запой в София с пистолет от
бившия депутат от СДС и тогавашен шеф на Фонда за научни изследвания
Николай Христов, пише "24 часа". Двамата били приятели. Преди време баща
му се бил самоубил"Толкова леко някой от депутатски брат става предварително самоубит,след което е индикиран със щадящи рани а никой необръща внимание за реална опасност грозяща ББЦЦ
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Първо е трябвало да разкара убиеца на брат си.
6
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
За първи път чувам, че имало щадяща рана...
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До c4n0puS И голям син има, а сега катстрафирала бременна на Тракия...
4
1
 
6
 
! Отговори
До 2 преди 3 месеца
Добре ли сте???
3
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Сценарий достоен за турски сериял.
2
2
 
10
 
! Отговори
ШибиРиби преди 3 месеца
Тия само се трепят и раждат.
1
3
 
20
 
! Отговори
c4n0puS преди 3 месеца
41 годишна майка на 25 годишната убита жена(мир на праха й) - 16 годишна е дала живот... и съм сигурен че убитата жена не е първото дете! Нямам думи