Светлана Дончева: "Твърда ръка" или "циганска държава"!

"Войводиново е пореден епизод от сериала "Интеграцията невъзможна"
11 яну 2019 09:30,
99
Светлана Дончева: "Твърда ръка" или "циганска държава"!
Снимка: Facebook

Пореден епизод от сериала "Интеграцията невъзможна". На тези хора все някой им е виновен – българите, държавата, политиците. Те винаги са невинни, жертви на обстоятелствата...

Още по темата

Това написа във Facebook съпругата на вицепремиера Томислав Дончев – Светлана Дончева.

"Твърда ръка" за всеки, без значение циганин или българин, който бие, убива, краде, не се грижи адекватно за децата си, превръща ги в просяци, прави деца на други деца. Твърди, смели и категорични мерки, иначе съвсем скоро ще се превърнем в циганска държава", допълва тя.

"И стига сме се страхували от псевдолибералните грантаджии, които започват да пищят всеки път, когато някой се опита да назове нещата с истинските им имена. Лицемерието и овчедушието ни докараха до там престъпникът да има повече права от жертвата", пише още жената на вицепремиера.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
73
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
Добре е, че искаме всички да спазват законите, но е добре е и тия закони да се оправят според потребностите на обществото. Как така се оказва, че къщите в ромската махала във Войводиново са до една незаконни, а всички са свързани към електр. мрежа. Не е ли време да се приеме законово разпореждане сграда, която няма поне право на строеж да не се свързва към електрическата мрежа и водоснабдяването. Ето ти стимул за тези, които строят незаконно, да спрат да го правят. Но се искат закони и контрол.
27
6
 
73
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Браво, Дончева! Политиците трябва да вземат пример от теб!
26
2
 
91
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лицемерието и овчедушието ни докараха до там престъпникът да има повече права от жертвата",.................когато е права, права е !
25
4
 
73
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 5 години
Браво на госпожа Дончева,заслужава само акламации и подкрепа.По този наболял етнически въпрос,трябва да се действа...обединено и решително.Няма място за шикалкавене.За това призовавам да бъде подкрепена и нейните призиви да станат отправна точка на управляващите и парламентарните сили.
24
42
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
с парите за Ромите построени Магистрали , кой е за съд в Страсбург?
23
8
 
50
 
! Отговори
Вал преди 5 години
Жена му има повече "топки" от Дончев.
22
2
 
55
 
! Отговори
Европол преди 5 години
Европол да започне веднага разследване защото ДАНС така или иначе нищо не разбират , къде отиват парите които са 1 000 000 0000 лева за Интегразия на Ромите в България , има ли пране на пари в България?
21
4
 
58
 
! Отговори
Не преди 5 години
съм убеден, че ромите са само електорат на ГЕРБ. Тази сутрин по една ТВ, Румен Петков (така наречения зет на ДПС) ревеше като бяла мечка в топло време срещу събарянето на незаконните ромски постройки. Плашеше с етническо напрежение. По този начин даде ясно да се разбере, че и БСП да е на власт, което трудно ще се случи, няма да има воля за справяне с този проблем. Лесно се критикува когато си в опозиция, но за съжаление всеки критикува, а никой от политиците не предлага реални мерки. Страх ги е!
20
1
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БРАВО ! ДА СЕ СПАЗВАТ ЗАКОНИТЕ ОТ ВСИЧКИ - ТОВА Е НОРМАЛНО, НО В ДРУГА ДЪРЖАВА!КЪДЕ СА ОРГАНИТЕ , НА КОИТО СЕ ПЛАЩА ЗА ТОВА ? И ЗАЩО ТЕЗИ БЕЗОБРАЗИЯ СЕ ТОЛЕРИРАТ ОТ ПОЛИТИЦИТЕ НА ВСИЧКИ НИВА? СКОРО БЪЛГАРИЯ ЩЕ СТАНЕ ДЪРЖАВА БЕЗ БЪЛТАРИ1
19
24
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В България живее Ромско общество което реално е българизирано(християнизирано) , лесно за разпознаване по българските имена и религиозна принадлежност
18
6
 
39
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
А тоя момок до нея ,че продума ли нещо ?
17
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Толкова ли е ви е трудно да осъзнаете/разберете че Ромите нито Византия нито Османско нито Хитлер даже Комунизмъ не не успя да ги интергрира , Ромите не са племе за интергриране , прочетете що е Ромите и техния произход?
16
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сорос: Призовавам за мек закон за Банев, Митьо Очите, Цветан Василев, за сина на Радев, за доктора който застреля "Плъха",.... !
15
9
 
59
 
! Отговори
пери преди 5 години
Я тая убавица да не ми пише възмутени постове! Мъжът и е в политиката и то на върха на веригата като вицепремиер. Да направи нещо! То всеки тук може да лае и да се възмущава. Ей тия, у когото е властта, да предприемат най-накрая нещо.
14
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
писанка
13
8
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Интеграцията на ромите е невъзможна! Вече е пробвано и доказано. По Тошово време точно по метода "твърда ръка" ги бяха впрегнали уж да работят в селското стопанство. Тикаха насила и децата им в училище.... по до 8-ми клас да изкарат.Ама пак нищо не излезе накрая. 1990г. гетата пак си съществуваха и даже бяха станали по големи а ромите си останаха неграмотни аутсайдери. После в мътни години почнаха да мародерстват по селата.Виждате че и западните държави също не могат да се справят.
12
0
 
62
 
! Отговори
A 2 преди 5 години
Кви твърди, кви меки ръце ??? Има хубави закони - да се следи изкъсо да се спазват от ВСИЧКИ обитатели на държавата България ! Толкоз !
11
6
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Щото ОПГ Гроб се свенят да ползват техните гласове...Ти да видиш!
10
4
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БХК вън от БГ.
9
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това не беше ли новина от преди година?