Десетки роми искат главата на Каракачанов, а той: Нека протестират!

Вицето пита НПО-тата къде са отишли парите за интеграцията
Обновена: 14 яну 2019 15:47 | 14 яну 2019 15:39, Камелия Цветанова
688

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Протестът след нападението над военнослужещия в село Войводино стигна и до жълтите павета. Само че докато в селото са недоволни българите, пред Министерски съвет се събраха десетки роми, за да поискат оставката на вицето Красимир Каракачанов.
Още по темата
Участниците носиха плакати, в които обвиняват вицепремиера в расизъм и фашизъм, както и изразяват недоволство за съборените ромски къщи - "Каракачанов, не разделяй обществото", "Каракачанов, върви си", "България казва не на фашизма", "Родино моя, ти си ваза, в която не цъфти омраза".

Протестиращите негодуват най-вече срещу репликата "циганите станаха много нагли" и твърдят, че Каракачанов трябвало да бъде подведен под наказателна отговорност за насаждане на омраза.

След изказването на вицето ромският активист Лилияна Ковачева подаде жалба срещу него, тя е и един от организаторите на протеста днес.

И докато ромите скандираха на жълтите павета Красимир Каракачанов прие в Министерството на отбраната ромски деца, който го суровакаха.

Той отсече, че няма за какво да се извинява и коментира, че всеки има право да протестира.

"Според мен всички тези организации, които години наред усвояваха огромни пари е хубаво да дадат най-накрая един отчет колко пари получиха, за какво ги изразходиха и защо така се получава, че след тези стотици милиони, да не кажа милиарди, които се изляха и по европейски, световни и национални фондове, защо няма ефект от това, те са основните отговорни за това, защото те получаваха тези пари", заяви вицето.

А след като стана ясно, че криминално проявен е нападнал курсанти от Националния военен университет на пътя, Каракачанов настоя, че е поредният случай, който показва, че има проблем в обществото.

"Това не се решава с протести. Тези проблеми в обществото се решават първо с честно говорене. Това, което е, да се казва и второ - с мерки за интеграцията на това население, но тези мерки минават и през училища като това в Златарица и други училища", отбеляза той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


688
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
204
4
 
1
 
! Отговори
extremist преди 5 години
Вицето пита НПО-тата къде са отишли парите за интеграцията - ОРЕШАРСКИ ГИ ЗАВЛЕЧЕ, СТАНИШЕВ ГИ ПРОФУКА, ПЛАЩАХМЕ ВЪНШЕН ДЪЛГ ОТ БКП, В СОФИИСКА ОБЩИНА(ЗА ДРУГАРКАТА ФАНДАКОВА - ДА ГРАДИ ПРЕТЪПКАНО МЕТРО И ДА РАЗЧИСТВА ЗЕЛЕНИ ПЛОЩИ , ДА БУТА СПОРТНИ ЗАЛИ И ДА ПРАВИ НА ТЯХНО МЯСТО ОТВРАТИТЕЛНИ ПАРКОВЕ)...НАЛИ ИМА "ОПРАВДАНИЯ" ХРОНОЛОГИЧНИЯ РЕД НЕ Е ВАЖЕН
203
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези по снимките на преден план са организаторите.В тях са и парите за интеграция на "братята им"/за "сестрите" не става дума/.Нека да дадат обяснения къде са тези пари и да не се занимават с Каракачанов.Човекът каза каквото мислят много,но не смеят да го кажат на глас
202
6
 
6
 
! Отговори
Ферхунде преди 5 години
Най големите престъпници са в правителството ама май вие не можете да го асимилирате ;)
201
0
 
40
 
! Отговори
Ферхунде-чке! преди 5 години
Сега се дигни и *** при онези престъпници дето пребиха момчето. Да ги питаш за какъв кеф го направиха.Как пък не видях един плакат, на който да пише - `Българи, извинявайте, че ви крадем, пребиваме, изнасилваме бабите по селата за 5 лева. Повече няма да правим така! Искаме мир и разбирателство!!`КОГА най-после ромите ще се почувстват виновни за престъпленията, които вършат?
200
0
 
27
 
! Отговори
Гост преди 5 години
Само да попитам , кога ще е протеста със 100 000 тъмни, за да може и ловците да организират протест по същото време заради по - високи такси за лов?!
199
14
 
4
 
! Отговори
extremist преди 5 години
НЯМАТЕ ПАЗАРНА ИКОНОМИКА, НЯМАТЕ И РЕАЛНИ ГРАЖДАНСКИ ПРАВА, НЯМАТЕ АРМИЯ, ПАРЛАМЕНТА ВИ Е ПЪЛЕН С БИВЩОТО БКП. ИМАТЕ ТИКВА РАЗБИРАЩА САМО ОТ ПЪТНИ ТАКСИ......."СОЦИАЛИЗЪМА ГО ПОСТРОИХМЕ.......ОТ ДОГОДИНА ЦЕЛИ ПРОВОДНИЦИ"; СЛЕДВАЩАТА ПЕТИЛЕТКА ГЕРБ ЩЕ Е НА ВЛАСТ, ПА АКО НЕ СТАНЕ ЩЕ СЕ ПРЕКРЪСТЯТ НА САЛАМ-ПАРТИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ И ПАК ЩЕ ГИ ИЗБЕРЕТЕ
198
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами не щат да ходят на училище и да работят и затова протестират. Прави са! То това си е геноцид.
197
7
 
8
 
! Отговори
extremist преди 5 години
Вицето пита НПО-тата къде са отишли парите за интеграцията - АМА НЕ СЕ ПРАВИ НА ПРИЯТНО НЕРАЗБРАЛ БЕ ДЕБЕЛ; ПАРИЦИТЕ ОТИДОХА ДА СЪЗДАДЕТЕ БЮРОКРАЦИЯ КОЯТО НЕ РАБОТИ, ДА ОТВОРИТЕ НОВИ РАБОТНИ МЕСТА ЗА ВАШТЕ ХОРА ОТ БКП И ДРУГОТО СЕ КРАДЕ - СЪЩО КАТО В НЕК
196
31
 
5
 
! Отговори
extremist преди 5 години
НЕЩО ВИ Е ГАДНО ОТ РОМСКИТЕ ПРОТЕСТИ ЛИ БЕ ИЗПЕЧЕНИ КОМУНИСТИ .....ПО ОБРАЗОВАНИЕ И МАНТАЛИТЕТ ВИЕ ДАМИ И ГОСПОДА БЪЛГАРИ СТЕ ЕДНИ КОМУНИСТИ И НИЩО ПОВЕЧЕ - ИНАЧЕ ГЕРБ , БСП, АТАКА, ДПС ОТДАВНА ДА СА ПО ЗАТВОРИТЕ.ДОБРЕ ЧЕ РОМИТЕ НЕ СА ЗАВЪРШИЛИ СЪЩИТЕ УЧИЛИЩА КАТО ВАС(ПАРАДОКС КОЙТО ИМ ПРАВИ УСЛУГА - САМО ЧЕ ТЕ НЕ ЗНАЯТ)
195
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Забелязвате ли на всички коментари как двама трима драскат с минуси , или са ригани или платени драскачи от самия журнал .
194
24
 
6
 
! Отговори
extremist преди 5 години
Десетки роми искат главата на Каракачанов, а той: Нека протестират! - КЕФ ОТВСЯКЪДЕ;РОМИТЕ ЩЕ БУТНАТ ТИКВАТА ОТ СТОЛА И НЯМА ФИИИИИУУУУУ16
193
2
 
39
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 години
Трябваше държавата да не ги изпуска в началото на 90-те. Можеше с малко и без социални помоши сега да са котенца и много по-малко. Въпрос на желание.
192
1
 
16
 
! Отговори
ХА,ХА,ХААААААААА.... преди 5 години
..."МНОГО ДОБРИ МОМЧЕТА ,БЕ....ПОЗНАВАМЕ ГИ"........" ВИНАГИ ВИКАТ ,ЗДРАСТИ, И....МНООООГО ПОМАГАТ" ...ХА,ХА,ХАААААААААА
191
13
 
1
 
! Отговори
batmario преди 5 години
Той пък Каракачанов и той една глава....Като му я вземат как ще ходи по улицата ми нали никой няма да го познай...Гюро,Гюроооо........
190
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Държавниците да се заемат. За това им се плаща. Като мълчат и си измиват ръцете какво целят? Кой плаща тоя цирк?
189
1
 
36
 
! Отговори
Решение преди 5 години
Лишение от право на гласуване всички неграмотни ще реши много проблеми
188
8
 
9
 
! Отговори
ХА,ХА,ХААААААААА.... преди 5 години
Тия , били ...от "електората на ГЕРБ"..ха,ха,хаааааааааааааа...А , ЦВЕТЕЛИН КЪНЧЕВ И БАТ САЛИ....ОТ ЧИЙ ЕЛЕКТОРАТ СА ,БЕ....??!!!!!!ТЕ , ТИЯ .....ВО ГЛАВЕ С ДОГАН.....НАЛИ С БСП , ЗАЕДНО В ЕДНО ЧЕРВЕНО ГЪРНЕ ...??!!ДА НЕ БИ И ЛОЗУНГИТЕ , АЗ ДА СЪМ ИМ ГИ ПИСАЛ....?!!КВО , ПАК...... СЕ ИЗВЪРТАТЕ , КАТО МОСКОВСКИ ***....ХА,ХА,ХА,ХАААА....МАЙ , НИНОВА И РЕШЕТНИКОВ , БАШ СЕГА СИ НАМЕРИХА , ПЛАТЕНИ ПРОТЕСТЪРИ ...ЗА ИЗБОРИТЕ!!!!!
187
7
 
35
 
! Отговори
Гост преди 5 години
Преди "демокрацията" си седяха в гетата и си траеха и ако някой направи нещо ядеше бой от милицията. Сега си правят каквото искат и полицията яде бой. Това е положението, а ще става и по - зле.
186
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тук е България и законите са за Всички !Като толкова мрАзите българите и не ви харесват законите МАХАЙТЕ СЕ !2 милиона на врата на работещите бедни са вече Непосилно бреме !
185
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вижте им лицата само, красавци! Тези лозунги кой им ги направи? Ясно е, че са неграмотни и не могат сами. Раздавали са им пари от някоя организация / партия, иначе няма да излязат.