На пазара на труда: Поколенчески разлики - труден диалог

Комуникацията - проблемът между мениджъри и служители
17 яну 2019 21:50, Анисия Иванова
7

3379 гледания   |  Още видео
В момента на пазара на труда има 4 поколения. Всяко едно от тях има различни идеали и разбирания и това прави комуникацията много трудна, каза психологът Ани Владимирова пред Bulgaria ON AIR.

По думите й при ясни правила в една организация, всеки ще е наясно какво го очаква като задължения на работното място. Така и адаптирането след дълги почивни няма да е трудно.

Надя Василева от "БГ Стафинг" е на мнение, че все пак е добре след почивни дни да има преходен период. Разбирателството между мениджъри и служители е важно. Тя подкрепи Ани Владимирова в това, че разликата в поколенията прави комуникацията доста трудна.


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ани Владимирова се е деформирала нещо, не прилича на себе си, нещо около устата или носа.
4
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Звъни ми една HR-ка вчера и вместо да каже добър ден в слушалката чувам К’во стааа брат?
Отказах предложението.
3
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Има и правилни неща тука. Ако мен не ме пресират с невъзможни срокове, то и аз няма да си стресирам персонала с невъзможни срокове и да вършат по 2 неща наведнъж. Така или иначе получаваме незначително подобрение в сроковете на изпълнение, а аз имам високо кръвно, пък подчинените ми - бърнаутват, ако ще им ползваме термините...
2
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тая "психоложка" като свърши биг брадъра, започна и от пазара на труда да разбира. След време като се затопли Боце може да я срещне на някой селски път, заедно с пластмасовите и гърди и очилата и за заваряване и да реши да я направи министърка на нещо. Без значение какво - тя от всичко разбира.
1
1
 
13
 
! Отговори
Тръба преди 3 месеца
Диалогирам срещу заплащане. Трудно му било на капиталистчето ръйш ли.