Борисов кастри своите: Ако не ви светне червена лампичка, ще ви светна синя!

"Да не се превърнем в елитарна партия", заръча той на актива
Обновена: 20 яну 2019 15:39 | 20 яну 2019 15:35, Веселина Йорданова
284
Борисов кастри своите: Ако не ви светне червена лампичка, ще ви светна синя!
Снимка: БТА

След като констатира отслабнала съпротивителна сила на ГЕРБ, лидерът Бойко Борисов настоя всеки в партията "да се огледа какво прави".

Още по темата
"Обичам ви, но не е даденост това... БСП с тези провалени политици ни доближават, ако не ви светне червена лампичка, аз ще ви светна синя, всеки да се огледа какво прави", призова той на Националната предизборна среща на актива и ръководството.

Борисов поиска от министрите си да си защитават темите. Често, според него, в парламента се внасят недогледани предложения от изпълнителната власт, които трябва да се поправят, но там е по-трудно.

Той не спести критики и към кметовете на ГЕРБ, предаде БТА. Защо си мълчите, защо отвътре не се повдигнахте да се съпротивлявате, например за санирането, упрекна той представителите си в местната власт и ги предупреди "да си прочистят къщичките по места".

Да внимаваме и да не допуснем да се превърнем в елитарна партия, поръча лидерът й. Борисов напомни, че кметът е избран от хората, той трябва да бъде на място всеки ден. С всеки трябва да сме човеци. Всеки човек, всяка душа трябва да чуем, да му помогнем, защото имаме ресурса да го направим, посочи премиерът.

Всеки да се замисли защо ни избраха преди 10 години, защо ни връщаха толкова пъти и къде е грешката на всеки един от нас, в това число и моите, посъветва председателят на ГЕРБ. Бойко Борисов отбеляза, че хората искат справедливост. Той разпореди, ако някой се самозабрави, да бъде незабавно освободен от поста му.

Все пак лидерът на формацията поощри съпартийците си за огромната работа, която вършат. В същото време има недоволство, констатира той. Значи има нещо, което трябва да променим, отговори си премиерът.

Партията, която направи ромските гета, умишлено държеше в подчинение ромите, вчера ми задава въпрос за ромите, при положение, че сме вкарали в класните 30 хиляди деца да ги образоваме, милиард се даде за образователна инфраструктура. Така министър-председателят защити управлението от други нападки на социалистите.

Правилата, начинът, по който се управлява Евросъюзът , изисква толерантност, внимание, обясни на актива по повод предстоящите ероизбори премиерът. И припомни за успешното българско европредседателство. Защо е тази злоба, че нищо не било направено, ами те от Белия дом до Москва, от Париж до Берлин ни казват колко много неща сме направили. Успяваме да балансираме между всички интереси. Полагаме огромни усиля за Брекзит да се подготвим за всички сценарии, коментира още Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


284
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
130
0
 
41
 
! Отговори
Отврат преди 5 години
Народът на единия му вика Тиква, а на другия Цвъцко, но те искат още и още и още. Нямат наяждане. Оглозгаха всичко в България.
129
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво ли си казва Борисов след днес? Ех, да беше жив Тато да ме види, щеше да се разплаче от вълнение, аз продължих започнатото от него"
128
4
 
30
 
! Отговори
върл седесар преди 5 години
евро-избоите ще ги спечели БСПмакар и с малкои това ще бъде началото на края на шаййката краддлива геерби това ще бъде за добро
127
1
 
12
 
! Отговори
qw преди 5 години
И като се санираха 27 блока в Пловдив, град с 350000 души и хиляди блокове, това видими резултати ли са или невидими? И по случай културата му подхвърлиха едни 10млн - това подкрепа ли е за добро представяне или подигравка?
126
1
 
9
 
! Отговори
Ето преди 5 години
Това е демократичната Територия!
125
1
 
22
 
! Отговори
поредния преди 5 години
Докато има овце ще има и мечкадари.
124
3
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези са най-наглите обирджии в България!Иначе мишки без никакво лично достойнство.Плазмодии.
123
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 133Да точно това казва, подготвя всички как ще се измъкне при провал. Но всяко измъкване е свързано и с мисъл за оставане във властта.
122
1
 
15
 
! Отговори
лаик преди 5 години
Червен фенери има в Амстердам, а звънците на публичните домове в София са червени май, доколкото си спомням.
121
1
 
20
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
До Венци Мицов Преди време, дадоха за Долни Дъбник, кмета, главната архитектка или нещо такова, и една софийска фирма, дето е "асфалтирала" вместо 33 хиляди квадратни метра улици-преко сили12 хиляди квадрата, за същите пари-1,2 милиона лева.Съмнявам се, че кмета е от БСП, както и спечелилата фирма. Интерестно, как би реагирал Баце, особено след изнесената информация публично? А шефа на фирмата, заплаши репортера, че ще си търси правата....
120
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И какво иска да каже Баце?Че ако нещо се оплеска накрая пак да излезе чистичък от тинята - `Видяхте ли, аз ви предупреждавах!` А че той не даваше на никого думата и сам решаваше всичко и цялата политика на ГЕРБ - няма значение.
119
2
 
36
 
! Отговори
голем смех преди 5 години
Сини декори, сини лампи -полицейска работа.
118
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази година за полупроводници догодина за цели .
117
11
 
11
 
! Отговори
13 преди 5 години
ТУК - много знаете, а като дойдат- избори - си пиете ракията- и само коментирате.Кой ще ни управлява- зависи от нас.Предстоят избори за Европарламент - и местни избори.Сегашният мандат на коалицията е до 2021г- така, че потърпете още 2г. и 6 месеца!
116
2
 
43
 
! Отговори
Край преди 5 години
Борисов го разбирам, ОБАЧЕ никога няма да разбера това човече гербаджията. Седат по столчетата и гледат като кучета дали ще им метне суджук или ще им размаха дебеличък пръст. Много унизително,а? Ама пък суджука блажен.Баш тия като остарее малко - първи ще го заплюят.
115
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всичко винаги е било и ще бъде в ръцете на ДПС. Не са решили,не са свалили герб,защото засега им уйдисват и танцуват по свирката на касичката им Шиши.
114
4
 
36
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
От 214 коментара, тук са половината.И повечето от тях-пак против Герб.Представям си , какви са били другите, представям си и народната любов.Имаше един термин, за управлениетона Брежнев едно време, мисля, че е приложим и за управлението на Баце-"Блатото на застоя".Имаше и една мисъл-България на смъртно легло в реанимацията, а вместо да и преливат кръв, всеки намерил една вена, и точи ли, точи. Сега, може да изтриете и този коментар, както предишните ми два, и да ме блокирате за 2-3 дни пак.
113
21
 
4
 
! Отговори
13 преди 5 години
До българинТИ ЛИ ЩЕ ОТИДЕШ- ДА УПРАВЛЯВАШ ,А?Като си тръгне ГЕРБ!!!
112
3
 
15
 
! Отговори
Менделеев преди 5 години
Предизборни бля бля бля от продажни медии но вече не сме за лъжльовците на които все друг им е виновен
111
39
 
6
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
Ако не знаете... - заемите, които ГЕРБ направи са за да плаща бакиите на кyманизите...