Борисов кастри своите: Ако не ви светне червена лампичка, ще ви светна синя!

"Да не се превърнем в елитарна партия", заръча той на актива
Обновена: 20 яну 2019 15:39 | 20 яну 2019 15:35, Веселина Йорданова
284
Борисов кастри своите: Ако не ви светне червена лампичка, ще ви светна синя!
Снимка: БТА

След като констатира отслабнала съпротивителна сила на ГЕРБ, лидерът Бойко Борисов настоя всеки в партията "да се огледа какво прави".

Още по темата
"Обичам ви, но не е даденост това... БСП с тези провалени политици ни доближават, ако не ви светне червена лампичка, аз ще ви светна синя, всеки да се огледа какво прави", призова той на Националната предизборна среща на актива и ръководството.

Борисов поиска от министрите си да си защитават темите. Често, според него, в парламента се внасят недогледани предложения от изпълнителната власт, които трябва да се поправят, но там е по-трудно.

Той не спести критики и към кметовете на ГЕРБ, предаде БТА. Защо си мълчите, защо отвътре не се повдигнахте да се съпротивлявате, например за санирането, упрекна той представителите си в местната власт и ги предупреди "да си прочистят къщичките по места".

Да внимаваме и да не допуснем да се превърнем в елитарна партия, поръча лидерът й. Борисов напомни, че кметът е избран от хората, той трябва да бъде на място всеки ден. С всеки трябва да сме човеци. Всеки човек, всяка душа трябва да чуем, да му помогнем, защото имаме ресурса да го направим, посочи премиерът.

Всеки да се замисли защо ни избраха преди 10 години, защо ни връщаха толкова пъти и къде е грешката на всеки един от нас, в това число и моите, посъветва председателят на ГЕРБ. Бойко Борисов отбеляза, че хората искат справедливост. Той разпореди, ако някой се самозабрави, да бъде незабавно освободен от поста му.

Все пак лидерът на формацията поощри съпартийците си за огромната работа, която вършат. В същото време има недоволство, констатира той. Значи има нещо, което трябва да променим, отговори си премиерът.

Партията, която направи ромските гета, умишлено държеше в подчинение ромите, вчера ми задава въпрос за ромите, при положение, че сме вкарали в класните 30 хиляди деца да ги образоваме, милиард се даде за образователна инфраструктура. Така министър-председателят защити управлението от други нападки на социалистите.

Правилата, начинът, по който се управлява Евросъюзът , изисква толерантност, внимание, обясни на актива по повод предстоящите ероизбори премиерът. И припомни за успешното българско европредседателство. Защо е тази злоба, че нищо не било направено, ами те от Белия дом до Москва, от Париж до Берлин ни казват колко много неща сме направили. Успяваме да балансираме между всички интереси. Полагаме огромни усиля за Брекзит да се подготвим за всички сценарии, коментира още Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


284
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
3
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тлъстаците от ГЕРБ стават само за суджуци.
69
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За какви лампички става дума? Токът се оскъпява два пъти годишно. Никакви лампички, да минават на свещи.
68
1
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Баце се прави на интересен циркът ГЕРБ продължава
67
2
 
31
 
! Отговори
ГОДИНА НА СВИ.НЯТА преди 5 години
ПО КИТАЙСКИЯТ КАЛЕНДАР - 2019 ГОДИНА - ГОДИНАТА НА ГЕРБ
66
1
 
52
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 5 години
Най страшната мисъл в главата на Борисов е -Да изгуби ВЛАСТТА! Тогава никой от СВЕТОВНИТЕ Лидери няма да му обърне внимание- Проблема в ГЕРБ е че алчността в партията е толкова голяма че- на никой на всякакво ниво местно или управленско не му пука дали ВЕЛИКИЯТ ВОЖД ще му падне рейтинга - всички са на принципа - ДЕН ГОДИНА ХРАНИ - И така ГЕРБ върви към небитието с голяма скорост - яхнало златната треска - ЗА ЛИДЕРА властта (и парите) е наркотика - а за другите гербери - ПАРИТЕ!СБОГОМ ГЕРБ!
65
3
 
53
 
! Отговори
Мда преди 5 години
Още един мандат на ГЕРБ и нема нужда да закриваме държавата-сама ще се закрие....
64
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Те са далтонисти! :)
63
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За мечти, наздраве!!!
62
5
 
21
 
! Отговори
Гербер преди 5 години
Бойко, ти нямаш грешки. Хората около теб бъркат и крадат. Светни им сините лампи, не им позволявай да имат повече от пет апартамента нито да живеят на аванта повече от пет години. Тогава ще те избираме още много мандати поред.
61
35
 
5
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
Откъдето и да го погледнеш... - не можеш обърка ДЪРЖАВНИКА с политика...
60
46
 
1
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
Ето, затова ГЕРБ пИчели и ще продължава да пИчели... - защото играе на ползу роду...
59
3
 
51
 
! Отговори
SS преди 5 години
СБОГОМ ГЕРБ....
58
31
 
4
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
България е на 1457- мо място по свобода на словото... - след три дни опозицията си открива часна телевизия за плюене, а управляващите нямат такава...
57
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Калинките ще изпопадат от листите изглежда и шефът им ги стяга със заплахи. :)
56
21
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никой не тегли нов заем, не лъжи!
55
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И народът да ви " светне " по бюлетините, че не подкрепя никого и тогава ще разберете, че не искаме едни и същи политици на власт с десетилетия!
54
4
 
43
 
! Отговори
Голям смях преди 5 години
Герберастката корупция, кражби и простотия смъкнаха кожата на народа и пак точат лигите си за евродепутати.
53
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много е удобно на калинките в герб. Точно такава партия им трябва.
52
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Започнаха предизборната кампания.....Чакайте, далече са изборите. Няма нужда от агитации и да ни казват за кого да гласуваме!
51
0
 
22
 
! Отговори
Резинка преди 5 години
Звездите да се четат "т-р-и-е-н-е" Скоро за да се пише тук, трябва да се разучава техния език и да се използват кодове и пароли