Министър Каракачанов зад МВР: Бароните в "Столипиново" лъжат!

"За т.нар. правозащитници безнаказаността на престъпниците е по-важна"
72
Министър Каракачанов зад МВР: Бароните в "Столипиново" лъжат!
Снимка: БТА

Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов подкрепи действията на полицията при акцията в "Столипиново" и Асеновград вчера. Тогава служители на реда от РПУ – Пловдив задържаха близо половин килограм хероин.

Още по темата

"Въпросното количество хероин далеч надхвърля рамките на "Столипиново" и очевидно е било предназначено за продажба в целия град Пловдив и околността, включително и на малолетни и непълнолетни. Приложена е физическа сила при задържането на четирима арестувани с наркотика в съответствие с член 85 от Закона за МВР, разрешаващ употреба на сила и помощни средства в случаите на съпротива срещу действията на органите на реда", пише в позиция на Каракачанов, изпратена до медиите от Министерството на отбраната.

Той заявява, че като вицепремиер по вътрешния ред и сигурност категорично подкрепя действията на полицията, доказващи необходимостта от пълно прилагане на закона с цел защита на живота и здравето на българските граждани.

По думите му българската общественост трябва да знае, че само през 2018 г. има извършени 254 нападения срещу полицаи.

"Никакви опити на наркобароните в "Столипинов" и на използваните от тях наркозависими да изопачават действителността и да говорят лъжи за действията на полицията няма да попречат на прилагането на закона. Тези лъжи ще зарадват единствено добре платените т.нар. правозащитници, за които безнаказаността на престъпниците е по-важна от здравето и живота на децата ни", заявява Каракачанов и посочва, че на тази арогантна беззаконност ще бъде сложен край.

Каракачанов изказва служебна благодарност на министъра на вътрешните работи Младен Маринов и на директора на ОД на МВР – Пловдив ст. комисар Атанас Илков за добрата им работа по случая.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
1
 
11
 
! Отговори
Един обикновен човек преди 5 години
Най-после, се намери един политик, който, да подкрепи българските полицаи и да каже истината за "БЪЛГАРСКИ ХЕЛЗИНСКИ КОМИТЕТ" и сродните тумори в Родината ни!
43
0
 
11
 
! Отговори
bil:D преди 5 години
До Анонимен Като едно време на генерав чочоолу :D обгради цялата махала със танковете като му убиха семейството
42
0
 
16
 
! Отговори
излишни приказки преди 5 години
Не говори, не пиши, не блей ! Стреляй !
41
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
promente zakona da dava pravo na policijata da strelja pri suprotiva!
40
3
 
10
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 5 години
БРАВО! Браво на шке--мбе ВОЙВОДАТА!! Може да не го харесвам -понеже патриотите не са никакви патриоти- НО - Точно така трябва да говори един министър!! Бих гласувал за НЕГО - !Нека така продължава и за напред !! БРАВО!
39
1
 
15
 
! Отговори
баба мара преди 5 години
стига празни приказки вкарваите багерите
38
0
 
15
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
Каракачанов, кога ще се научите да правите нещо, колкото просто, толкова и полезно: когато правите акции в ромските махали, да заснимате всичко. Колко пъти по полицията хвърлят камъни и след това не се знае кой е бил, даже обвиняват полицаите че уж те започнали първи да бият всички наред. Учете се, само с постфактум приказки не става.
37
1
 
2
 
! Отговори
Kiorsufra преди 5 години
Ima na4in gospodine,tova e na4ina na Ungaria,,sabrana na takiva organisazii" samo togava 6te se opravim.
36
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Germany's air force chief of staff was fired last year after he expressed a clear preference for the F-35. The ministry later said it favored a "European solution".-- Началникът на щаба на военновъздушните сили на Германия беше уволнен миналата година , след като изрази ясно предпочитание за F-35. Министерството по-късно каза , че е в полза на "европейско решение".Става дума за " Юрофайтър ".
35
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
.......в МОМЕНТА!
34
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"За т.нар. правозащитници безнаказаността на престъпниците е по-важна"Туй НЯЩО не е от вчера! Сега ли се сетихте или просто нямате "нужда" от номадския електорат!
33
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще се намериш в една килия с твоите приятели ромите .
32
10
 
44
 
! Отговори
ние народа преди 5 години
Давай Каракачанов-мачкай.Казвай право куме в очите.С теб сме!
31
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На снимката имаме точно един такъвулисан в кражба "наш" управникрешил да преточва пари от българскиякъм американския бюджет . Защотоамериканците са закъсали отвсякъдеи търсят балъци като този псевдопатреотза да яхнат цялата ни държава .
30
5
 
32
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Дпс и Турция много хитро използват ромите .Превърнали са ги в инструмент за дестабилизиране и хибридна война.Кога наще управници улисани в кражби ще се усетят?Трябва твърда ръка в прилагане закона.Което включва и забрана на етническите партии. Ние да спрем да се делим на партийки щото ония гласуват под строй .Че и екскурзии.Отделно измами.Спомням си преди няколко години откриха в едно село документи на починали българи "гласували" за Дпс.Набързо се замълча.Ще ни потурчат.
29
29
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Уволнение , следствие и затвор за дебеличкия .Ама не сте съгласни ? Съвсем скоро са изборите .
28
23
 
51
 
! Отговори
българин преди 5 години
Твърдо ще гласувам за Каракачанов и Ангел джамбазки.Кефят ме дори само да ги слушам.Сега те са нашия глас.Писна ми от другите .
27
25
 
4
 
! Отговори
до 30 преди 5 години
Имам Корав х.... ще опиташ ли?
26
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ДСПо-добре танкове, тежка артилерия и т.н. :)
25
11
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Турци, роми и другари плюят по Каракачанов, а нормалните се смеят на сеира в коментарите. Важното е все пак да пишете , за да ви платят де .. то нормално