Бедствено положение в Момина клисура - мост може да рухне

Забранено е преминаването на коли по него
Обновена: 3 фев 2019 14:50 | 3 фев 2019 13:50, Нели Христова
14
Бедствено положение в Момина клисура - мост може да рухне
Снимка: Bulgaria On Air

Опасен мост заплашва да се срути и да остави част от село Момина клисура откъсната от центъра на населеното място. Обявено е частично бедствено положение, съобщава Bulgaria ON AIR.

Мостът се руши, забранено е преминаването на автомобили по него, за да се избегнат трагични инциденти.

Жители на Момина клисура заявиха пред екип на Bulgaria ON AIR, че мостът е в лошо състояние от много години и никой не обръща внимание. По думите им дори се е стигнало до падане на основите на съоръжението.

Хората се притесняват, че е правен ремонт само на горната част на моста, който според тях може да рухне всеки момент. На мнение са, че проектът е бил добър, а мостът - много здрав, но са изключително притеснени за основите на съоръжението.

"Много отдавна ходим по мъките. Почти бяхме обявили гражданско неподчинение, щяхме да спираме влакове", сподели един от жителите на Момина клисура.

Утре ще се реши докога ще продължи бедственото положение в селото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЕС ни е дал досега милиарди евро за пътищата. Ако не се грабеше така , сега щяхме да имаме нормални , добре направени пътища и мостове.... И много други неща щяхме да имаме. Примери много- Чехия, Словения, Словакия, Полша, Унгария...Дори Румъния.
10
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Проядоха асфалт.
9
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До scbgЩе плащаш и ще строиш, няма не искам БГ е демократична държава, демокрацията позволява да си строиш сам мостовете
8
1
 
9
 
! Отговори
scbg преди 5 години
До АнонименДа спрат тогава да ми събират данъци -здравни, ДДС, пътни, акцизни и прочие да се хрантутят само..
7
3
 
7
 
! Отговори
Идея преди 5 години
Ако се използва само за пешеходци, направете успоредно един въжен мост: 4 метални греди забити в земята (по две от всяка страна) и останалото е въже и плетка. се люлее, но се свиква към втората седмица. Излиза на цена около 3-5 хил. лева (материал). Поздрави и ползвайте идеята със здраве или плачете за това дето се руши..
6
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
При тиквата само хаос,разруха,анархия и крадене на пари!
5
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ааааа нема да ревете щото бай Тошо когато строеше не ви харесваше. Искахте тоалетна хартия и банани. Ами ето ви ги и тоалетната хартия и бананите. Само че няма какво да бришете с нея, а бананите не са по джоба ви с тези огромни заплати и пенсии. Така че ще гледате как падат мостове, как се разрушават пътища как падат сгради и нямате думата да се оплаквате. А нямате думата защото сами сте си виновни за това което се случва през последните 29 години. Кой каквото сам си направи никой друг не може.
4
4
 
20
 
! Отговори
Кольо Фичето преди 5 години
Как да строя мостове тук като мия чинии в Германия?!
3
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И какво реват запретват си ръкавите и почват да строят нов мост Кольо Фичето ако беше като тия ревльовци нищо немаше да построи, да стоят без мост не заслужават нищо.
2
5
 
23
 
! Отговори
Ганчоо.. преди 5 години
Бъзикаме се злобно с Русия и Путин,но те си стройнаха Кримският мост а ние караме като тунгусите на съборетини...И само празни приказки отвсекъде...
1
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да пада бе какво да направим, да арестуват моста за терориризъм щом заплашва.