Да свалиш 70 кг, но с пържоли в менюто!

Бях 140 килограма, сега съм 73-74, обясни Атанас Узунов
5 фев 2019 12:40, Анисия Иванова
64

Да свалиш над 30 килограма за година, без да изключваш пържолите от менюто. Да, напълно постижимо е. Това доказват Атанас Узунов и Александър Сарамандов, които гостуваха в "България сутрин", за да споделят тайната на успеха в битката с наднорменото тегло.

Примерът на Узунов вдъхнови повече от 250 хил. души в социалните мрежи. Сарамандов пък свали 65 килограма, следвайки съветите на Атанас.

"Бях 140 килограма, сега съм 73-74. Трудно намерих пътя, минахме през всички диети. Обиколки на градинки, тичане и нищо не ставаше. Трябваше да взема нещата в свои ръце. Това е режим на хранене, който изключва всички въглехидрати - хляб, тесто, захар. Влизане в кетоза. По този начин горим мазнините по нас и подобряваме здравето си от мозък до кости", сподели специалистът по хранене Атанас Узунов пред Bulgaria ON AIR.

Той вече залага на пълномасленото сирене, маслото, яйцата, зеленчуците, рибата и периодична гладува от 15 до 36 часа.

Консумираме само естествени мазнини, подчерта Александър Сарамандов. За него закуската трябва да е изключена, освен ако човек сутрин не приема медикаменти. А ако се закусва, то трябва да се приемат 1-2 варени яйца и малко сирене

"Хубаво е между обядът и вечерята да има поне 5-6 часа. Препоръчително е да се избягва йодираната сол", каза още Александър.

И двамата мъже не спортуват. Настояват, че храната е на първо място за здравето на човек. Според Атанас и Александър българите масово не знаят как и с какво да се хранят.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 36 -по твоята забрана на Фидосова трява да и забранът политически живот :
36
3
 
25
 
! Отговори
момиче преди 5 години
Всичко е движение, движение и пак движение. Диетите са за време и като почнеш пак да си ядеш нормално се прецаква всичко и трябва на ново. Цял живот на глад не се трае. Движете се, ходете пеш, карайте колело, качвайте стълби и ще сте с нормален вид и тонус.
35
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз пиех всеки ден средно по 300-400 мл твърд алкохол или ако е бира по 6-7 бутилки.От една година ги спрях и отслабнах 14 килограма.Алкохолът е само ку хи калории. Не го употребявайте.Освен това се самоубивате бавно, разрушавайки черния си дроб.Казвам ви го като препатил.Но е необходима много силна воля за промяната.
34
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Обичам закрългени жени с много извивки. Кльощавите ме отвращават.
33
7
 
17
 
! Отговори
Анонемен Алкохолик преди 5 години
Когато приемаш повече калории, от колкото изгаряш дебелееш. На 35 съм, спортувам редовно, ям всичко с мярка и без хляб. 175 см съм и съм 78 кг. Диетите са си йо йо ефект винаги. Не става без спорт, всичко е до движението
32
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
да се забрани всички над 100 кг да влизат в София-много място заемат миришат лошо и много пълнят канала...
31
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
грух грух свинчовциии ... грух-грух ...
30
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"В БГ вече на мода са обезкосмените хетеро-метро-сексуални мъжленца. Като #4, оня с плочките и изскубаните веждички."Ако ти харесват дебели космати гейове, това си е твой проблем. И къде видя, че има скубани вежди, не разбрах?
29
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Абе един мъж не е ли поне 110-120 кила не ми го хвалете."Защо, падаш си по прасенца ли? В Бъглария е наказание, да не си мазно лоено топче, като всички останали. Всички те считат, за извънземен, защото не си се отдал на преяждане и не си скапан, като тях
28
3
 
20
 
! Отговори
до всички БГ мъже преди 5 години
Престанете да се тъпчете и да се наливате с ракия и ще отслабнете.
27
5
 
16
 
! Отговори
Бивш Дебелак преди 5 години
Ако ядете само по веднъж на ден, за предпочитане е около 17 часа, успехът ви е гарантиран. Може да ядете без ограничение, но само веднъж на ден.И да намалите алкохола.Аз така отслабнах.
26
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Проблемите ни днесДа, знаят, ама не знаят баш. Домати, краставици, ракия, боб свинско и хляб. Спрете хляба. Не съм ял хляб от 2008-а, откакто бях в 6ти клас исе чувствам ПЕРФЕКТНО!
25
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ЖенаТИ си изключение. Тук ти казват "че ако ходиш през 6 месеца на лекарски преглед и си правиш изледвания, живто ти е приключил", но се чудим, защот всички са толкова болни и скапани. Ем щото не си гледате здравето, ей за тва.
24
6
 
17
 
! Отговори
Проблемите ни днес преди 5 години
Много хора знаят как да се хранят, но не могат да си го позволят по финансови причини.Отделно от това стои въпросът как да си доставиш качествени хранителни продукти, дори и да имаш пари.
23
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Постигнали са го с Дюкан или Аткинс. Тези диети работят от десетилетия!
22
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Лизана-изакана - *** ама финно слаб
21
0
 
4
 
! Отговори
1 преди 5 години
колко пъти се хранят на ден само 2 ли?
20
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
за да отслабнете . елате да ми копате на нивата- вземете по-голяма мотика
19
2
 
11
 
! Отговори
Az преди 5 години
Ком-Емине и гащите само тиранти могат да ги хванат :D
18
7
 
18
 
! Отговори
Редовно акащ преди 5 години
Най-добре се отслабва ако акате по 3-4 пъти на ден.