Три дни пила, пушила и... с 3,7 промила зад волана

Жената отказала кръвна проба
13 фев 2019 13:45, Нели Христова
11
Три дни пила, пушила и... с 3,7 промила зад волана
Снимка: Pixabay

След няколко дни на купон, 32-годишна жена бе заловена зад волана с рекордните 3,7 промила алкохол в кръвта, съобщиха от  МВР.

Освен солидното количество напитки, които е изпила, в кръвта на жената имало наличие на тетрахидроканабинол, което значи, че по време на купона е пушила и марихуана.

Тя е родом от Велико Търново, но е задържана в центъра на миньорския град Рудозем. Тя е била зад волана на личния си автомобил "Фолксваген Поло".

Когато полицията я спира, въпреки видимото си неадекватно състояние, жената отказва кръвна проба. Данните на полицията за алкохол и дрога са установени с технически средства.

За да може хубаво да изтрезнее, Е. А. е задържана за едно денонощие в ареста, а срещу нея са повдигнати две обвинения – за шофиране след употреба на наркотици и алкохол.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
5
 
21
 
! Отговори
Абе мое да... преди 5 години
...се е насмукала от мъка, ако некой калпазанин я е зарезал насред нивата...;-) То на човек кат са му слаби ангелите, колко му трябва! После, а въври ги брой...ракиите колко станаха, акъла отлете и станааме за резил. ей тъй стават някой път белите!
4
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ето как един спокоен весел шофьор се подготвя за потегляне.Взима талона и ключовете отива в мазата и взима един маркуч и го топва в бидона с ракия и пие докато сто не може да върви после пуска маркуча в тубата и отива и излива тубата в двигателя на колата и се качва в кея така хем от колата няма вредни газове и се спестяват пари от гориво хем шофьора е извънредно щастлив и си мисли че е от бързи и яростни в Бразилия и т.н.
3
9
 
45
 
! Отговори
стефчо преди 5 години
Добро момиче,усвоила е Британските ценности. Браво!
2
10
 
17
 
! Отговори
До 1 преди 5 години
Ти плана за 50те ли изпълняваш? Доста глупаво звучи. С конкурс за умствен недоимък ли ви избират бе пубере?
1
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
пушила, пила и...Тия 3 работи.