Социалист: ГЕРБ се страхуват от предложенията ни!

"Борим се недействителните гласове да спрат"
14 фев 2019 22:30, Екип на Bulgaria On Air
11

2374 гледания   |  Още видео
Защо не минаха предложенията на левицата за промени в Изборния кодекс? Нито едно предложение на БСП не мина в парламента.

"Нищо ново под слънцето. Кога ли пък е минавало наше предложение в това правителство? Това е проблем за легитимността на изборите. Първо имаше одобрени 1000 машини за гласуване, после се коментираха някакви други числа. ГЕРБ имаше достатъчно време да ги въведе тази машини. Борим се недействителните гласове да спрат. Машинното гласуване е стъпка към едни по-легитимни избори. У нас те са опорочени", категоричен е депутатът от БСП Филип Попов.

"Тази машина за гласуване няма връзка с интернет. Големи манипулации се правят при отчитане на вота. Твърдението на ГЕРБ, че 6 месеца преди изборите не се правят промени, е цинизъм. ЦИК има задължение да поддържа публичния регистър – досега нищо такова не е направено. ГЕРБ не приемат нашите предложения, защото се страхуват", отбеляза той в "Денят ON AIR".

Според негоа пълното премахване на преференцията в бюлетината е следващата стъпка в налагането на диктатура.

"Новият състав на ЦИК нямало да има време да се обучи – това е абсурдно. Тогава да не избираме нов парламент – този е обучен. Законите са императивни, не пожелателни", подчерта Попов пред Bulgaria ON AIR.


 


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ГЕРБ не знам , но хората се страхуват да не вземете власта.
8
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Щом, цоциалистите мучат, все в порядке.
7
6
 
7
 
! Отговори
Курнелия крепи Бойко преди 1 месец
Курнелия е спасението на Борисов. Докато тя иска властта Борисов е очевидно непоклатим...Не го ли разбрахте все още? Ха-ха-ха...Всички, които помагат на Курнелия да се задържи на власт в БСП всъщност косвено подкрепят Бойко. Това е очевидно и се вижда отлично на всички избори...Падне ли Курнелия от власт в БСП може и да има някакви шансове.
6
1
 
5
 
! Отговори
До JoannaChandler преди 1 месец
Уж си жена,а пък говориш за себе си в мъжки род,е кажи тогава как да ти повярваме че първият месец си изкарал/а 20 544 $,Да не е било 20.54 $ ?
5
4
 
1
 
! Отговори
до 5 преди 1 месец
да така е планктона е жизнено важен за екологията на рибите,
незаинтересована опозиция по други теми освен избори, води до липсата на контрол и алтернативни предложения по другите теми, така те си остават лошо контролирани и високо-вероятно неефективни решения минават именно от ГЕРБ.Т.е. от нарушаването на екологията страдаме всички българи.А другите теми са планктона и се пренебрегва защото не е риба.
4
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Омръзна ми гладни гербери да тролят за по някой лев с надеждата, че някой ден ще бъдат възнаградени за себеотдайното си подкрепа. От мен да знаете, планктона никога няма да стане риба!
3
9
 
13
 
! Отговори
арматуриста преди 1 месец
М,дааа другари.Като върнете откраднатите банки по Виденово време и се извините на обеднелият народ за унижението и разрухата,ще си помислим!
2
13
 
13
 
! Отговори
бай Иван преди 1 месец
Това отроче на комунисти не разбра ли,че краварката Мара през 90 те години гласуваше за БСП,защото беше неграмотна,и се хващаше на манипулациите на партийният и секретар.Сега дъщерята на Мара е от друго поколение,няма червен чип в централният мозък и не иска да чуе за строителите на комунизЪма,за хиперинфлациите ,мулти милионерите и мутрите на БСП.
1
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Те БСП имат предложения само когато става въпрос за избори.
Докъде бяха досега тази опозиция ,за какво народа им плаща заплата за опозиция, досега трябваше списъка на предложения да е много дълъг и евентуално малък процент от тях да са одобрени защото щеше да има и добри .Но те не ние не се интересуваме от работа в парламента а искаме власта затова искаме избори.И само неща свързани с избори ни интересува.Като гледам опозицията се питам и управляващите доколко работят без опозиция по други те