Караваната на боксовата легенда Руди Люберс се озова в автоморга за скрап

Своеобразният му дом ще бъде изложен в музей, посветен на живота му
17 фев 2019 18:57, Анисия Иванова
13

Изчезна караваната, в която живееше легендарният боксьор Руди Люберс. След бързата намеса на кмета на Кошарица бусът беше намерен – в автоморга за скрап. В родината на Люберс - Холандия, очакват караваната, за да я изложат в музей, посветен на живота на боксьора.

Караваната изчезва от полето на Кошарица няколко часа, след като холандски приятели на боксьора заедно с кмета на селото изчистват терена от боклука и търсят техника, за да я преместят за съхранение до общината.

Още по темата

Притеснен от международен скандал кметът тръгва по следите на изчезналата каравана. Звъни на полицията и само за 10 минути бусът е открит в автоморга в Каблешково. Оказва се, че по документи негов собственик не е холандският боксьор.

В Кошарица Мария, която е давала храна на Руди на вересия, се надява той да не помни България с лошо.

В несебърското село историята за холандския боксьор, издържал 12 рунда срещу непобедимия Мохамед Али, все още е тема на разговор, предаде Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
6
 
! Отговори
Пич преди 5 години
"Притеснен от международен скандал кметът тръгва по следите на изчезналата каравана. Звъни на полицията и само за 10 минути бусът е открит в автоморга в Каблешково"Да не се изложат пред чужденците:))) Ама ако на някой клет човечец му изчезне автомобила или караваната, едва ли някой е ги намери. Еххх, тази цървулска работа, не вярвам да се оправим в следващаите поне 30-40 години ...
7
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кмета лично чистел кoчинaтa, а после тръгнал да ангажира полицията да издири каравана за да не станел "международен скандал"? Надявам се не е забравил да носи куфарите на гостите си от Холандия и да им носи кафенце отвреме-навреме... Егати какво мекотело.
6
4
 
7
 
! Отговори
майко мила... преди 5 години
А някоя от празните му стъкленици да не би да е отишла за рециклиране? Сакън не! Бързо кмета да звъни на полицията да издири незабавно всичкия му амбалаж да не стане международен скандал!
5
3
 
21
 
! Отговори
Професор Тюхчеф преди 5 години
Аз пък бях разбрал, че Руди е бил заспал в буса, когато са го изтегляли от Холандия и докато изтрезнее се озовал в Бг, първо се притеснил, но като разбрал че пиячката у нас е за без пари и се отказал да се връща.
4
6
 
25
 
! Отговори
отвратен преди 5 години
В ТОЗИ ЗЕМЕН РАЙ ЩЕ ОСТАНАТ САМО ПОЛИТИЦИ ,ПЕНСИОНЕРИ И КРАДЛИВИ *** !!
3
2
 
22
 
! Отговори
сигурно преди 5 години
Ами човека на който е караваната гледа да я махне , защото шведите ще я нарежат на място !!
2
3
 
37
 
! Отговори
Само питам преди 5 години
А, 25-те кучета на Руди кога ще ги пратят в Холандия?
1
15
 
18
 
! Отговори
истина е преди 5 години
Булгаристанеца мисли как да вземе и продаде желязо ,за да си купи ракия и бира !!