БДЖ с предварителна продажба на билети за дните около 3 март

Билети за бързите влакове могат да се закупят от днес
18 фев 2019 21:22, Красимир Ангелов
6
БДЖ с предварителна продажба на билети за дните около 3 март
Снимка: Булфото, архив

За удобство на всички клиенти, които предвиждат да пътуват с влак по време на почивните дни около Националния празник - 3 март, от днес, 18 февруари, "БДЖ - Пътнически превози" ЕООД въвежда предварителна продажба на билети за всички бързи влакове, съобщиха от превозвача.

Още по темата
Обичайният срок за предварителната продажба на билети е 5 дни, но националният железопътен превозвач има практиката да удължава този срок, в случаите когато предстоят по-дълги празнични периоди.

Предварителната продажба на билети и резервации за седящи места ще се извършва във всички железопътни гари и бюра в страната през периода от 18 февруари 2019 г. до 5 март 2019 г.

Националният железопътен превозвач напомня на своите клиенти, че за определени влакове могат да закупят онлайн билет за своето пътуване.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
професор Гучев преди 5 години
до 1 Сакън , ако не си похвалиш японския трошляк .
3
0
 
2
 
! Отговори
шматка преди 5 години
До 1Не е само до завода за подръжка.Тези машини са на по 50г .Какво да им подържаш.Взели-дали са вече но не знам защо не купуват нови.
2
0
 
4
 
! Отговори
Промо преди 5 години
Нова промоция от бдж - повече минути, за същите пари.. Само сега и занапред..
1
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За последно съм се возил на влак в началото на 90-те години. Тогава що годе имаше енерция останала от тоталитаризма. Още не баха унищожили заводите в които се подържаха локомотивите и вагоните и не ставаха сакатлъци. От както дойдиха селя.дурите всичко се разпадна. Докато преди имах спокойствие да се отпусна във влака и да спя сега ако се кача ще съм като на тръни. Всеки момент че очаквам някой вагон да се разпадне или някой локомотив запали. Най доброто е да си се кача на маздата и да се возя.