БДЖ ще радва пътниците с ремонтирани вагони

25 вече са напълно обновени, ще се ремонтират по 15 на месец
19 фев 2019 20:00, Красимир Ангелов
10
БДЖ ще радва пътниците с ремонтирани вагони
Снимка: БДЖ

"БДЖ - Пътнически превози" ЕООД поетапно ще обновява вагоните в съставите на пътническите и бързите влакове, които се движат в страната, съобщиха от железопътния превозвач.

В резултат на извършените ремонти, до момента вече напълно обновени са 25 вагона, които са включени към композициите на влаковете по основните направления в страната. Плановете на дружеството са до края на 2019 г. след извършен ремонт да бъдат включвани в експлоатация до 15 вагона на месец.

Поетапното обновяване на вагоните значително ще подобри условията за пътуване във влаковете. Именно в тази посока са насочени усилията на мениджърския екип в БДЖ - да бъде постигнато клиентоориентирано предлагане на транспортната услуга, отчитат от държавната железница.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не бе в Септември
7
2
 
2
 
! Отговори
g преди 5 години
Айде всички знаем че в Германия влаковете са супер, но ако вагоните ни са като техните ICE, и цените ще са по 150 лева билетчето от София до Бургас, както са цените в Германия. Кой ще си го позволи това?
6
1
 
3
 
! Отговори
To6 преди 5 години
КЪДЕ СЕ РЕМОНТИРАТ ВАГОНИТЕ, В РУМЪНИЯ ЛИ ?
5
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз в тези вагони със роми които не си плащат а са агресивни и пускат силно музика няма да пътувам.
4
0
 
8
 
! Отговори
Фалит преди 5 години
Ако намерят вагони, с конски впряг ли ще ги теглят. Те нямат и локомотиви.
3
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БДЖ, електронното правителство.. бездънни ями за пари от над 20 години.. без значим прогрес, далеч от поставените задачи, далеч от целите на проектите в състояние на регрес. Не се беше чуло и видяло влакове да се разпадат и критични бази данни да са офлайн без адекватни бекъпи. И това са сектори които леко разбираме.. там където не разбираме е свиреп хаос също.. държавата е в процес на разпад и за тва не е виновна демокрацията а кой по дяволите я управлява тази псевдо демокрация тука
2
0
 
6
 
! Отговори
БДЖ??? преди 5 години
Това са 30 годишни немски регио вагони за пътувания на къси разстояния. БДЖ изтезава пътниците в тях като ги пуска по влакове които пътуват по 9-10 часа на посока.
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аам, някой друг да е първи! От сайта на БДЖ"В желанието си максимално бързо ремонтираните вагони да бъдат включени в експлоатация, БДЖ - Пътнически превози ЕООД предварително се извинява на своите клиенти, в случай на забелязани пропуски или следи от скорошно извършени ремонти и освежаване."Ремонтите демек не са завършени. Не обръщайте внимание че е уж само козметично. Тва е пак ГЕРБ ПР, на тях не им пука.Като през комунизма е. Уранов дъжд по време на манифестация.