Наш бизнесмен с държава-остров дарява криптопари на пенсионери

Владимир Баланов е княз на екзотичната държава Нова Атлантида
19 фев 2019 13:00, Анисия Иванова
50

Дръзка идея - български бизнесмен e готов да дарява криптопари на пенсионерите и учащите у нас. Владимир Баланов е княз на екзотичната държава-остров Нова Атлантида. В качеството си на владетел той предлага част от ресурсите на княжеството му да бъдат разпределени именно чрез нов вид цифрова валута. Възможно ли е това?

Преди години Владимир Баланов основава държавата на умните хора. Нова Атлантида е нов остров с вулканичен произход. Той се намира на около 1000 км северно от Нова Зеландия. Държавата си има конституция, герб, а от отскоро и собствена криптирана валута.

Според Владимир Баланов природните богатства на острова са оценени на 5 трилиона долара. Част от тях той иска да дари на български пенсионери и ученици... под формата на токени.

"Това, което сме предложили, на всеки един пенсионер искаме да дарим стойността на 5000 евро от нашите природни ресурси. Другото - всеки месец ще даряваме същата сума на всеки един български малчуган до 18 години, но при условие, че ходи на училище. Затова търсим съдействието на МОН", обясни Баланов.

Дали начинанието на бизнесмена е възможно? Bulgaria ON AIR попита хората, които се занимават с криптовалути.

Според Владислав Драмалиев идеята на княз Баланов никак не е лоша. А реалната реализация на този проект не била толкова сложна от технологична гледна точка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари