Цветанов ожали депутатите от БСП заради лидера им Нинова

Отказана зала във Видин? Фалшива новина, скочи той
Обновена: 21 фев 2019 18:12 | 21 фев 2019 18:12, Веселина Йорданова
52
Цветанов ожали депутатите от БСП заради лидера им Нинова
Снимка: архив, БТА

Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов определи като фалшива новина изказване на лидера на БСП Корнелия Нинова, че й е отказана зала за среща с кметовете на малките населени места във Видин.

По време на брифинг в сградата на парламента Цветан Цветанов заяви, че очаква и в бъдеще да възникват подобни въпроси.

Още по темата
Той обясни, че срещата на Нинова се провежда вече в сградата на общинската Симфониета. "Разрешението за ползването на залата е издадено от директора на Симфониетата, който е служител на общината. Залата е платена с фактура на общинския съвет на БСП на стойност 100 лв.", обясни Цветанов, цитиран от БТА.

"Аз съм убеден, че при системния подход на произнасянето на много лъжи, много фалшиви новини и журналистическият интерес ще намалява. По този начин БСП ще осъзнаят, че имат лидер, който ги води към пропастта, но не лидер, който може да даде алтернатива на днешното управление", коментира шефът на депутатите от ГЕРБ.

После той се обърна към колегите си народни представители от ПГ на БСП за България с думите: "Искам да кажа, че съжалявам за това, което преживяват народните представители от БСП. Колеги, бъдете силни, бъдете искрени и кажете истината на вашите пленуми. Вие сте достойни хора, но за съжаление имате лидер, който може само и единствено да ви изведе от парламента. Сега го прави по един административен начин. Въпросът е да не ви извади като бъдеща парламентарна група в изборите, които ще се проведат през 2021 г."

В отговор на упреците, че залата в общинския съвет е била отказана за среща със Сдружението на кметовете на малките общини, Цветанов поясни, че до кмета на Видин, който е от ГЕРБ, изобщо не е постъпвало уведомително писмо на 18 февруари, когато са били разпратени такива до кметовете на малки общини и населени места.

По думите му такова искане е постъпило едва на 20 февруари и е отказано във връзка с предварително обявено още на 18 обучение за работа с лични данни на служителите на общината. Цветанов коментира още, че по начина, по който действат от БСП, могат само да отблъснат симпатизантите си.

 


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
До Анонимен
Другарю Борисов комунисте мой!
Вервам му на Цвъки Ушков ! Одобрение на Парламентарци - 8 % , а сниманото нищо - 0,08 % !
ЖАЛКИ СТЕ !
-----------------------------
Миличък, кой ти го написа. Мноооого умно. Защо така се излагате бе хора? Пийте си хапчетата преди да седнете да дращите и, ако можете - мислете преди това.
45
0
 
1
 
! Отговори
бббббббббб преди 4 седмици
До Браво на Цецо, Евала

Човек, не може да си толкова *** и ограничен, наистина...................... Злобата блика на талази от вас. Как спите бе ???????????????????????
44
1
 
4
 
! Отговори
Така е .. преди 4 седмици
Ма прав е човека...
43
5
 
1
 
! Отговори
след 100 години преди 4 седмици
един ден на връх Мусала ще има скромен паметник с надпис. Преди 50 години на това място в напреднала възраст на 99 години почина Негово Превъзходителство Ц Цветанов, Виден Общественник, Политик и Администратор, Президентът на Царсво България и Евопейската Уния

От признателния Бългасрски народ,
от Народите на Балканите, Европа, Кавказ и Средиземноморска Арабска Уния
42
1
 
6
 
! Отговори
Лицето на БГ е Цецо преди 4 седмици
ако бъде погнат от шишкавия генерал, изобщо за Цветанов няма да се страхуваме. Първо Шишлякъ едва търчи с тия карамфилени хемероиди и второ Цветанов е лекоатлет бегач.

Надеждите са в Цветанов. Има връзки и сред руснаците и сред амареиканците, а и на Балканите той е цитирана личност.
А приказките че бил крал от роднините си апаратаментите им-това са опити да го изкарат клептоманен бегач. А кой създаде, изгради и доведе до пълна победа партия ГЕРБ на три БГ и EU парламентарни, един президентски.
41
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
представете си какво се бълва по бкп телевизията.....
40
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Г- жа Лъжа лъже на поразия и съвсем безотговорно!След като и съобщават .че на тази дата залата е заета с мероприятие и предлагат друга дата,обръща палачинката срещу кмета!Изобщо не си струва повече да й се обръща внимание на манипулациите!Ангажира общественото мнение с лъжи,зняма платформа за евроизборите и не иска да има дебат,да има напрежение в дрига посока и куп други мечти за власт!
39
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Брей, кой го казва. Да надникне в огледалото итам щи види наистина жалък човек. Физкултурник който си е повярвал, че е нещо повече. Такива хора са най-страшното нещо. Точно онази приказка дай на простия власт и му гледай сеира.
38
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Цецко да не жали БСП, ами да разтълкува този последен цитат на Вожда:
" В наше лице фондацията има партия, която спазва всички ценности, под които сме се подписали."
- Чия партия сте?
- Кой и за какво сте се подписали?
- Какви последно са "ценностите"?
- За колко пари продадохте България?
ОТВРАТ! ПОЛИТИЧЕСКА ПРОСТИТУЦИЯ!
37
9
 
1
 
! Отговори
Ц Цветанов нъмбер 1 преди 4 седмици
Цветанов разбра че си е затрил младостта по изкуственния генерал, и съподвижник на безбандеролната нафта, алкохолец и цигарец. Силно се надяваме да извърши лек - безкръвен преврат и да постави на високия пиедестал ГЕРБ, Идеологията на ГЕРБ и смелите мъже и жени на ГЕРБ и допринесе за благоденствието най-малко именно на тези верни структури, така че един ден Народът виждайки че който е с ГЕР обръща завинаг гръб на миналото, на беднотията, безправието и че децата на Народа ще живеят охолно!
36
11
 
9
 
! Отговори
николай преди 4 седмици
Толкова просташки коментари! Като че ли слушам червените бабички от деветдесетте години. Животът върви напред, стига сте говорели за агенти, шайки..Що за термини, имам чувството,че някакви 70 годишни бивши членове на БКП си нямат друга работа и се скъсват да драскат тук. Младите хора им пука за вашата БСП. Това е загиваща партия. И в Еввропа левите партии изчезват. С плюене няма да спечелите . Още поввече се скапвате.
35
3
 
16
 
! Отговори
Бойко бий му дуспата преди 4 седмици
Кога най сетне Борисов ще се сети че носи Партиен билет, че е израстнал при социализмата и че неговият естествен партиен, економически, военен и островен живот е съсипван от тавариш Вършецев. Сети се Бат Бойко , сети се кой ти подля вода на големите енерго проекти с руските суровини - Разбира се че Мисътр Картофель, Сети се за КТБ, за ЧЕЗ, за Дюните, за Асвалта по аутобаните, за самолетните разходки и онази одврат когато замеси в Костинброд. Да естественно от БКП се роди ГЕРБ.
34
5
 
17
 
! Отговори
Браво на Цецо, Евала преди 4 седмици
Цветанов ожали депутатите от БСП заради лидера им Нинова и обеща всеки месец да продава по един свой апартамент за да черпи работещите се в Парламента които гласуват като сляпо, глухо и нямо за правилната Гербална линия на Синьор Цветьор, Оле!
33
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Ко не . речи цецко
32
4
 
28
 
! Отговори
въй преди 4 седмици
На този фалшив човек само фалшиви новини се привиждат. ГЕРБ трябва да бъде отстранен
31
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Хайде стига лицемерие! Ожалил ги бил...
Долу народът мизерства! Горе се борят за власт и нищо друго не ги вълнува....
За жалене са хората, които се самоубиват - хвърлят от мостове, блокове и самозапалилите се от глад, болести, безпаричие и отчаяние.
30
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Да, бедния, болен и отруден народ кой да го пожали?!! Какви са тези депутатски и министерски заплати на фона на едва преживяващите хора?
29
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Сгазиха лука и с преференциите, умират от яд, че с всяки нов гаф се приближават към дъното в предстоящите избори. Да не говорим и за ЧЕЗ, и за КТБ, и за конвенцията, и за кум и кръстник гейтовете в тяхната партия....
28
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Другарю Борисов комунисте мой!
Вервам му на Цвъки Ушков ! Одобрение на Парламентарци - 8 % , а сниманото нищо - 0,08 % !
ЖАЛКИ СТЕ !
27
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Видиш хора свет пътища я пък ти ние плащаме