Алекс Сърчаджиева: Ще премина сама през цялата болка!

Актрисата в първо интервю след смъртта на Иван Ласкин
22 фев 2019 10:45, Петя Славова
108
Алекс Сърчаджиева: Ще премина сама през цялата болка!
Снимка: архив, Булфото

Александра Сърчаджиева застава пред камера за първи път след смъртта на Иван Ласкин.

Още по темата

"Аз ще премина сама през цялата тази болка и през целия този ад и никой няма как да ми помогне. С това ще трябва да се справя сама", казва актрисата пред Нова тв.

Александра признава, че се чувства като дете, загубило се в гората. "Казвам си, че това е някакъв кошмар, от който искам да се събудя и той да е до мен".

Тя споделя, че й е много трудно и като си е у дома навсякъде вижда Иван Ласкин.

"Всичко, което погледна в нас е той. Сядам, забивам поглед в една точка и нищо не искам да правя. Една чиния не искам да помръдна".

Сърчаджиева споделя, че сега не работи както преди.

А за дъщеря си разказва, че много чете и знае, че всяко дете си избира само родителите и съдбата, за да премине през нещо, но също така вижда очите й колко са тъжни.

"Питам се каква съм била в миналия си живот и какво съм причинила на хората, че сега да трябва да мина през цялата тази болка”, споделя Александра.

Иван Ласкин почина в нощта срещу Богоявление, на 48 години, след като дни наред за живота му се бореха медиците във ВМА.

Той почина в нощта срещу Богоявление, на 48 години, след като дни наред за живота му се бореха медиците във ВМА.

Прочети още на: https://www.dnes.bg/obshtestvo/2019/01/08/laskin-gi-sybra-v-hrama-toi-poe-kym-nebesata-te-ostanaha.398597
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
3
 
7
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 5 години
до 53 Гошуту За разлика от теб, Чарли никога няма да каже "И почвам да бегам бате" или да казва на някой, че няма пари колото него- само Ганьовски селяни като теб могат да го измислят и кажат.Далеч си от бохема Чарли Шийн, брачед. Много ти се иска, знам...но нямаш и 1% от умственият му капацитет.
57
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всичките, дето му се радвате, искате ли децата ви да станат, каот него ?
56
3
 
5
 
! Отговори
аз-ът преди 5 години
пак си вземи малкохолик...
55
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кога ще спрем да величаем алкохолизирани и наркоманизирани дегинерати, които се самоубиват, я със злоупотреба, я с оръция, отрова или въже ..
54
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Я си спомни случката преди 2 години когато лично Волен Сидеров хвана как на павильонче пред НАТФИЗ наред с алкохолчето и цигарките се продаваше там и дрога."Искаш да кажеш панаира, който щеше да съсипе политик във всяка друга нормална държава, където някакви неонацита се бягха събрали, а воленката посочи 3 фаса на земята о обвини всички, че били наркомани, а после някой му наби 1-2 токата в хителристката мусурка ? Да, пускам си го, каот ми се гледат забавни неща :)
53
0
 
5
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 5 години
до 52 Цинична, но до болка откровена пиянка, бе той!
52
12
 
3
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
До АТАКИСТНе, хората ми наблъскаха минусите, защото са ФИЗИЧЕСКИ и духовно омърсени като теб. А аз съм независим, неортодоксален и правя каквото си искам. Имам пари, а повечето тук нямате, ....Харесваш ли "Двама мъже и половина"? Чарли Харпър какъв беше, а? Ама всичко го харесвате, нали? Ти какво? Искаш да ми кажеш, че е много "морално" цял живот да си с една жена, даже да ти е втръснала до болка, само защото се кланяте на някакъв измислен ред, въведен от социума...и почвам да бегам бате....
51
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен"Алкохолик или не, Ласкин беше мъжкар,, а жените харесват такива!"Не знаех, че да си цинична пиянка е желано качество ...
50
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
BG Bojack Horsman ...
49
0
 
0
 
! Отговори
Ветрувианския човек преди 5 години
пробвай с пиячка ?
48
4
 
8
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 5 години
до 48Гошоууу, ти си сложи чисти маркови дрехи и най-скъпия парфюм си пръсни, но душата ти като е оляйнянена, каква полза, брачед!Те затова хората ти наблъскаха минусите, не за друго!
47
8
 
5
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Коментар, за моя коментар под номер 44Хахахахахаааа.... :) Кефят ме тези, дето са ми забили минусите :) Явно не са съгласни, че трябва да ходят с чисти дрехи и да се къпят всеки ден :) хахахахаха
46
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Баща ми когато бях на 35 и не виждах път напред ми каза: Спри алкохола за 1 месец и след това по малко попийвай. Не е казано че трябва напълно да го спреш.А аз: Сам, съм...затова пия. И той с тъга: Знам!
45
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 45 Че аз за к'во си плащам здравните осигуровки цял живот след като няма да искат да ме лекуват от Цироза наклрая, бе или от рак на белите дробове??
44
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен Точно така! Човек сам си избира начина на живот НО когато попадне в съответната клиника търси помощ заради личния си избор, нали? Когато е станал зеленчук и мучи като животно и става тежест не само за себе си, тогава??? МИСЛЕТЕ преди защото после няма полза !
43
14
 
6
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
До 41Брат, не се отчайвай. И аз съм в 40-така, пия като ненормален, с два брака зад гърба си, ама само за година бях с над 100 платени и поне 30 по любов. Пусни си брада, присади си коса, към 5-6 бона е (ако си плешив), оправи си зъбите (ако имаш развалени), купи си 4-5 хубави костюма, къпи се всеки ден, носи само чисти дрехи, парфюмирай се със скъпи парфюми и гледай какво става....а, може и лещи да сложиш, сини. Жените много си падат по синеоките :)))
42
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Красиво, добро момиче с много нещастна съдба. Загуби рано майка си, сега загуби прекалено рано и мъжът до себе си. Бог да бди над нея и детенцето й.
41
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Максимата, че добрите и хубави момичета се влюбват в "лоши момчета" работи! Точка! Това го казвам за всички "правилни"!
40
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И аз съм пиянка, но съм с 3 тежки раздели...обичах три жени през годините и вече ги няма. Ако някоя като Алекс ме обичаше толкова колко тя него...може би щях да спра с алкохола или поне да го намаля до санитарния минимум. Сега се пропивам... не виждам смисъл вече, станах на 39.
39
8
 
13
 
! Отговори
са преди 5 години
Отърва се от един алкохолик,ама не може да го каже пред хората!Някой ден ще си каже.