Насилвана от мъжа си, проституира в чужбина... Живот след трафик!

История, която започва като приказка и завършва кошмарно
Обновена: 23 фев 2019 10:15 | 23 фев 2019 10:14, Александър Попов
79
Насилвана от мъжа си, проституира в чужбина... Живот след трафик!
Снимка: Reuters

Десетки хиляди българи стават жертви на трафик всяка година, като най-често са жени, които са подложени на сексуална експлоатация.

Сред тях е и Зорница (името е сменено - б.р.), за която всичко започва като в приказка, за да се превърне в най-големия й кошмар. Говори, защото смята, че всеки може да бъде на нейно място.

Зорница не е навършила 30 години, живеела в малко населено място. Мъж от ромки произход я набелязва като потенциална жертва и чрез общ приятел се сближава и печели доверието й. Местят се в по-голям град и наистина - в началото всичко изглеждало страхотно. Докато започнали да идват в жилището да живеят други мъже и жени.

"Бяхме много хора. Един влиза, един излиза и никой не ми дава обяснение. Аз го попитах защо живеем с всички тези хора, а той ми разби устата. И ми каза повече тъпи въпроси да не му задавам", сподели жертвата пред Нова тв.

Юмруците се превръщат в ежедневие, идва и кошмарната заръка - трябва да работи като проститутка. Любовта се изпарява, прави един, но и последен опит за бягство. Мъжът я хваща минути преди да се качи в рейса. Пребива я, заканва се да подпали дома й, да нарани близките й.

Зорница е срината психически и физически. Година по-късно вече е в чужбина, за да продава плътта си.

Схемата е позната - документите им са отнети, клиентите започват да идват. Когато не ги посещават в хотела, момичетата са отвеждани в обособени помещения на нощен клуб, през цялото време следени от камери.

Година по-късно неизбежна смяна на документите отвежда Зорница и трафиканта й в местната полиция. Синините и белезите по лицето и тялото на жената не остават незабелязани. Задържат ги за проверка.

Зорница е спасена и се връща в България. Физическите и душевни си рани лекува в продължение на години. За мъжът, който й е причинил тази трагедия не иска да говори, не знае какво се случва с него в момента.

От две години тя се учи отново да живее нормално.


79
Още по темата: насилиетрафик на хора
Още от Общество
Заплаха от морбили през 2019 г. и ваксините като враг: Чия е вината?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ромска драма.
27
11
 
6
 
! Отговори
До Катя преди 3 седмици
....Жената сама си е виновна за всичко, а *** нека си продължи да си живее свободно и щастливо. Тук престъпление няма......
......
Ми не, престъпление си има, престъпници също. Въпросната е една от тях като съучастница в цялата история. Ама в един момент й е омръзнало и решава да го играе жертва.
26
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ром ски драми, какво очаквате ... те са лицето на БГ в чужбина и не се изненадвайте като ви гледат странно като се появите в Берлин или която и да е друга държава в Европа.
Честито
25
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Всички са навързани това могат това правят.
24
3
 
2
 
! Отговори
QWERTY преди 3 седмици
Много си глупав, Сашe.
23
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Нещо като ало-измамник.
22
16
 
30
 
! Отговори
ДртПрч преди 3 седмици
Сълзлива история на една ***. И й повярвахте? Навярно не всичко е лъжа, но се съмнявам, че тая не е знаела къде и защо отива. Също така вярвам, че труженичката е от същия етнос като сутеньора си. Посъбрала е малко пари, пък е искала да се оттегли, но онзи не е бил съглесен и... така.
21
16
 
22
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 3 седмици
Ей, като почнат да се правят на наивни, как не знаели, как предполагали, как безумно се влюбили в един мъж, пък той се оказал сутеньор!?? Абе, това и в хамериканските филми го няма... Там пр...итутките са горди с професията си, мъжете им ги подкрепят....
20
11
 
51
 
! Отговори
Наблюдател преди 3 седмици
Толкова й е бил акъла да се хване с римлянин.
19
12
 
7
 
! Отговори
до бай тошо преди 3 седмици
Е има банани ама тоалетната хартия е парфюмирана и ни кара на кекс
18
13
 
15
 
! Отговори
бай Тошо преди 3 седмици
Ама нали има банани. Запада има нужда от свежа плът защото там няма нищо читаво почти . Затова къде по-добро място от окупираният изток.
17
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Лили 17

"чесни" е на български честни!
Учи се докато имаш време иначе всеки от "виновното" общество ще иска да ти го обясни в леглото! На българите (-ките) все други са виновни - обществото, социализма, четирите годишни времена, Путин най-вече!
16
26
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
България не е толкова бедна, нито заплатите толкова ниски, просто хората са мнoгo задръстeни. "Забавлението" е вечер няколко ракии и някое друго зaдpъстено бг предаване по тв. Сив, скучен живот.
15
23
 
5
 
! Отговори
лили преди 3 седмици
Жените не са виновни, жените са чесни, те не искат, ама виновно е обществото!
14
13
 
6
 
! Отговори
от Чужбина преди 3 седмици
В Чужбина като пристигнеш и още от летището или от гарата те посрещат и ти казват - "ела да се хванеш на работа да си устроиш живота". Така е на запад в Чужбина, идвайте в Чужбина.
13
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
"Такива са жените...Добрите мъже са им скучни. ."

То е факт това. Жените харесват лоши момчета. Мафиоти - но истинските мaфиоти а не като сегaшните плюнки.
12
18
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Такива са жените - наивни, разглезени, представят си живота като тъпa сапунка. Появява се някакъв, държи се добре с нея, спечелва й доверието, вече впечатлена от връзкарчето е готова да го следва до края на света. Местят се в по-голям град където й замайна главата с глезотии и глупотевини. Малко акъл ако имаше нямаше да се занимава. Позната се хвана с един мyтрьок - "влюбена била". Деца му направи, а утре като влезе в затвора? Добрите мъже са им скучни. Държавата на покварата.
11
1
 
27
 
! Отговори
До 9 преди 3 седмици
, да не би трафика на хора и склоняването към проституция да не са наказуеми от ИК?
10
24
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
То се знае че младежите ни в чужбина с това се занимават
9
3
 
24
 
! Отговори
до Хафтора крадец преди 3 седмици
Копиран текст от нова тв а снимка от Ройтерс , ти хората за глууупппааааци ли ги мислиш