Насилвана от мъжа си, проституира в чужбина... Живот след трафик!

История, която започва като приказка и завършва кошмарно
Обновена: 23 фев 2019 10:15 | 23 фев 2019 10:14, Александър Попов
79
Насилвана от мъжа си, проституира в чужбина... Живот след трафик!
Снимка: Reuters

Десетки хиляди българи стават жертви на трафик всяка година, като най-често са жени, които са подложени на сексуална експлоатация.

Сред тях е и Зорница (името е сменено - б.р.), за която всичко започва като в приказка, за да се превърне в най-големия й кошмар. Говори, защото смята, че всеки може да бъде на нейно място.

Зорница не е навършила 30 години, живеела в малко населено място. Мъж от ромки произход я набелязва като потенциална жертва и чрез общ приятел се сближава и печели доверието й. Местят се в по-голям град и наистина - в началото всичко изглеждало страхотно. Докато започнали да идват в жилището да живеят други мъже и жени.

"Бяхме много хора. Един влиза, един излиза и никой не ми дава обяснение. Аз го попитах защо живеем с всички тези хора, а той ми разби устата. И ми каза повече тъпи въпроси да не му задавам", сподели жертвата пред Нова тв.

Юмруците се превръщат в ежедневие, идва и кошмарната заръка - трябва да работи като проститутка. Любовта се изпарява, прави един, но и последен опит за бягство. Мъжът я хваща минути преди да се качи в рейса. Пребива я, заканва се да подпали дома й, да нарани близките й.

Зорница е срината психически и физически. Година по-късно вече е в чужбина, за да продава плътта си.

Схемата е позната - документите им са отнети, клиентите започват да идват. Когато не ги посещават в хотела, момичетата са отвеждани в обособени помещения на нощен клуб, през цялото време следени от камери.

Година по-късно неизбежна смяна на документите отвежда Зорница и трафиканта й в местната полиция. Синините и белезите по лицето и тялото на жената не остават незабелязани. Задържат ги за проверка.

Зорница е спасена и се връща в България. Физическите и душевни си рани лекува в продължение на години. За мъжът, който й е причинил тази трагедия не иска да говори, не знае какво се случва с него в момента.

От две години тя се учи отново да живее нормално.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още по темата: насилиетрафик на хора
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
18
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От целия наратив става ясно, че тази не става и за *** !Има излъгани момичета и принудени да проституират, но тази не е от тях.
4
19
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре де, като е отишла в чужбина, защо не се е хванала на работа, а е отишла да я насилват много мъже ?
3
15
 
46
 
! Отговори
Диди преди 5 години
Нещо ни манипулират тука. Като ми вземат документите, ще отида в полицията и ще кажа че съм ги загубила или са ми ги откраднали с портмонето.Колко време ще будалкат момичетата с тази мантра че като им вземат документите ще трябва да проституират?
2
11
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Къде е тръгнала с почти непознат. Общи приятели айде глупости на търкалета. Като не го познава добре защо му се е вързала *** лъжите. Да не е бил някой Ален Делон. Не е ли знаела че този не е наред с главата и ще я ползва за прос..ка. Да не би да я е завел там да я храни и пои.
1
16
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"От две години тя се учи отново да живее нормално" !!!...........В кой Университет се "учи" и кой и' плаща обучението !?