15-годишен пребит, защо? Бащата: Нападението е по поръчка!

Според него зад боя стоят футболни ултраси
25 фев 2019 08:50, Петя Славова
33

Все още не са задържани младежите, пребили 15-годишно момче в София. Инцидентът стана в събота, в столичния квартал "Зона Б -18". Момчето е в "Пирогов" със съмнения за комоцио. Нападнали са го младежи с маски, виждали са се само очите им. Бащата на пострадалото момче Желяз Турлаков е подал жалба в столичното Трето РПУ.

От МВР заявиха, че няма данни инцидентът да е свързан с пререкания между спортни фенове. В трето районно вече са разпитани няколко души, чиято съпричастност към деянието се изяснява.

Още по темата

От ефира на "България сутрин" Турлаков обясни, че по време на боя е имало очевидец, който се е намесил, за да бъде спрян и призова този свидетел да се свърже с него, за да помогне за разкриването на извършителите на нападението.

"Пред входа даже го чакат двама, които му задават въпроса - ти ли си, по име, което значи, че те са знаели кого да чакат", разкри бащата на момчето.

Желяз Турлаков е категоричен, че нападението над сина му е извършено от футболни привърженици, които обаче се занимават и с организирани нападения.

"Аз съм убеден за себе си, въпросът е да се докаже. Аз знам със сигурност, че това са представители на няколко от тези фракцийки на ултраси. Това са такива фракцийки крайни, които се изживяват като някакви организирани престъпни групи и действат по поръчка", каза Турлаков пред камерата на Bulgaria ON AIR.

Той смята, че нападението срещу сина му е свързано с бившата приятелка на момчето и ревност от страна на друго момче.

По думите му инцидентът няма общо с футболното дерби вчера, а е продължение на друг опит за нападение срещу сина му, който самият баща е успял да предотврати.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези "телевизионни звезди" трябва да занимават обществото с проблемите си. Явно получават пари от фондации и все обикалят студиата и помагат на телевизиите да запълват време. Били пострадали от катастрофи, бивши наркомани, енергийни експерти, лобисти на застрахователи и частни болници.
26
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За нещастниците биячи - 5 години затвор.За поръчителката - 5 години затвор ... ама в мъжкия.
25
4
 
6
 
! Отговори
Totenkopf преди 5 години
Заради бившето си гадже са го били има вече достатъчно инфо в блитц и Телеграф, както винаги днес.бг се правят, че няма информация, футболни агитки, дрън-дрън, все едно вчера не написахте, че маскираните са го викали по Име.
24
2
 
18
 
! Отговори
Горан преди 5 години
Е, да му се незнаят и ценностите... Да поръчаш да пребият 15 годишно момче... Колко ниско трябва да си паднал... Ако пък е пребит заради момиче... Дали има вероятност пак момичето да е скроило цялата работа? Защото не е за 1-ви път! Напоследък така нареченият слаб пол, по-добра половина на човечеството... демонстрира такава злоба, и омраза, че свят да му се завие на човек!
23
8
 
3
 
! Отговори
да бе преди 5 години
Шефът на наркокомуната в Банкя Желяз ТурлаковТурлаков е шеф на общността Ново начало, която е първата в България и съществува от 12 години. Създадена е от бивши наркозависими с цел да помага на братя по съдба и порок. Дълги години Желяз е бил наркозависим,
22
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До11Какви "американски ценности" бе !?Филиповци, Катуница, Столипиново, да не са Флорида, Калифорния и Северна Каролина бе !?Задунайская губерния, да не е Западна Виржиния бе !?
21
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какви "американски ценности" бе !?Филиповци, Катуница, Столипиново, да не са Флорида, Калифорния и Северна Каролина бе !?Задунайская губерния, да не е Западна Виржиния бе !?
20
12
 
25
 
! Отговори
Софиянец преди 5 години
Зона Б -18, Надежда, Люлин ... гетата на работническата класа, които се напълниха през последните 30-40 години с бачакатори и потомството им. Нищо в манталитета на тези хора не се е променило, просто от селата се преместиха в градовете. Нивото на култура в София падна чувствително като резултат от това преселение. Видно е по пътищата, по улиците, по парковете. Всеки стар софиянец ще ви го каже това. Жалко, София беше хубав град.
19
2
 
16
 
! Отговори
Защото... преди 5 години
...няма уби. Защото няма ТВУ. Защото няма кариери да чукат камъни! Ако ги имаше тези неща, нямаше нормалните хора да страдат. Аз ако съм на бащата, щях да му съдя родителите на рецидивстчето, докато им взема ризата от гърба. А когато йандитчето навърши пълнолетие, щях да го мъкна всяка секунда по съдищата, докато от зор сам не влиза в панделката, щото е опасен за обществото.
18
2
 
10
 
! Отговори
Гошо преди 5 години
До smirt za lumpenite. Не забравяй също така, че тия ги пази властта щото са им удобни. Общо взето те са това българския етнос което е еквивалента на неуките, крадливи хора от ромския етнос... Ония роми дето си берат тухли и тия българи дето са за даден отобро заради "идеята" са едно към едно на интелектуален капацитет и морална зрялост...
17
21
 
9
 
! Отговори
Факт преди 5 години
Това са новите бойни отряди на БСП . *** Нинова е организирала тези групи от млади социалисти да създават напрежение и да се поддържа някакъв вид страх и недоволство от управлението. Типично комунистически прийоми ! Можем да очакваме скор дори взривяване на църкви.
16
14
 
3
 
! Отговори
шматка преди 5 години
Бащата каза че са ултраси и всички се съгласихте.А защо трябва да е истина което казва.
15
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това са *** от зоната. Не е за първи път.
14
9
 
10
 
! Отговори
Софиянец преди 5 години
А дали побоя не е свързан с дейноста на бащата, който е шеф на наркокомуна?
13
2
 
18
 
! Отговори
Родител преди 5 години
Тези *** и маргинали така наречените "футболяги" трябва да ги забранят със закон. Те са зловредни за младежта и обществото!
12
1
 
40
 
! Отговори
Ултра Славия 2 преди 5 години
Нали ги виждам. Най вече по големите МОЛ-ове. Обикалят на групички хлапета между 13 и 17 години. Гледат злобно. Пият от тия боклучави енергийни напитки. И се "търсят" взаимно. Фенчета на Левски и ЦСКА. Без много мозък. Но пък много надъхани и използващи едни други вещества , които ги взимат от "ОЛД СКУУЛ" ... От "батковците" ... И искат да подражават на тях. Много лесно могат да бъдат разпознати , хванати и вкарани в правия път. Обаче на никой НЕ му дреме. Важното е да има за "приватизиране"...
11
5
 
9
 
! Отговори
Ултра Славия преди 5 години
1000 процента на футболна основа е това нападение. Точно преди Левски - ЦСКА. Освен това самия баща го каза ... Първо са му викнали ... "ОТ КОЙ ОТБОР СИ , БЕ ?!?! ..." ... И после било за момиче. За никакво момиче не е. Точно едните са били левскари и цесекари. Само не разбрахме точно левскари ли са нападнали , или цесекари ..... Иначе да. И за момичета стават такива поразии. Но това си е на чисто футболна основа. Хлапета БЕЗ ОСОБЕНО СИВО ВЕЩЕСТВО И ИЗПОЛЗВАЩИ ДРУГИ ВЕЩЕСТВА се правят на велики!
10
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ot kakto GERB I PATRIOTI uprawlqwat stana mazalo u BG
9
7
 
14
 
! Отговори
Запознат преди 5 години
Честити американски ценности!
8
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Такива нападения обикновено са за момиче, за футболен отбор както отбелязват, за псувня или обида, а навремето дори се биехме за компютърни игри кой е по-добър.