КАТ хлопва кепенците в сряда следобед

Причината - ще инсталират нов софтуер, ще правят промени
Обновена: 26 фев 2019 17:51 | 26 фев 2019 17:30, Камелия Цветанова
11
КАТ хлопва кепенците в сряда следобед
Снимка: Булфото, архив

От 15.00 часа до края на работния ден на 27 февруари, сряда, гишетата "Регистрация и отчет на ППС и собствениците им“ в звената на "Пътна полиция“ в цялата страна няма да предоставят услуги на граждани, съобщава МВР.

Причината е извършване на промени, свързани с инсталирането на нов софтуер.

Пътна полиция поднася извинения на гражданите за евентуално причинени неудобства.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Преди години гледах по немска телевизия предаване в което се показа как се купува нова кола в Германия.Още в магазина хората платиха колата,на място и поставиха регистрационни табели и не ходиха в немския КАТ да чакат с дни по опашки.Не знам дали ще доживея някога това и у нас.КАТ деиствително не се справят добре с тази си дейност.А и какви ли контролнифункции имат не знам.Стотици хиляди чужденци регистрират колите си у нас и после ние им плащаме щетите в чужбина!ЗАЩО???
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Действителен случай-преди няколко дни КАТ спират кола и при проверката им излиза че не е регистрирана никога при тях.Връщат хората и след много разправии и повторни проверки на място се оказало,че грешката си е в системата на КАТ,а документите на колата били изправни.Не би ли могло в КАТ да се назначават някакви по грамотни хора,добре работещи с компютри или поне да се направи опит да се ограмотят сегашните кадри?
5
1
 
5
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 5 години
В България да регистрираш кола в КАТ е Чакане с Години . Може да се сравни със Соца - за нова кола чакахме 10 години .Но Соца имаше едно Предимство - Държавата Гарантираше на всеки Нова Кола , с доходите ни, през 10 години .Аз лично на 18 си купих чисто нов Москвич сам .Москвич ама НОВ .
4
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нов софтуер.Хммм.....м,дано не е като на АПИ за винетките,че този път ще има революция.
3
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сигурно ще им връзват рушветите към НАП,чрез софтуер за управление на рушветчийството финансиран по оперативна програма.
2
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Окончателно ако хлопне кепенците би било най-добре!Така и така нищо не могат да направят срещу джигитите на пътя, които отказват да плащат актове и си ги събират в колекция, а доят само простия, отруден данъкоплатец, който и без това рядко нарушава правилата, и то с някакви дреболии, които не застрашават живота на никого
1
0
 
8
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 5 години
А на койту мо истичат транэитките, кво ше почива ли28882