Мъж преби до смърт съпругата си. А преди това побои, жалби и нищо!

Жената многократно е сигнализирала за насилие по време на брака им
27 фев 2019 11:30, Нели Христова
209
Мъж преби до смърт съпругата си. А преди това побои, жалби и нищо!
Снимка: Pexels

Пореден трагичен случай се разигра във Варна. Бе задържан 41-годишен мъж, който пребил съпругата си до смърт, съобщиха от Апелативната прокуратура.

Семейството живеело в апартамент под наем, а бракът им траел едва няколко години. Нещата между тях обаче не вървели и за това двамата решили да се разведат. Според съседите, те често се карали, а на 24 февруари се състояла поредната им кавга, която за жалост завършила фатално.

Още по темата

40-годишната жена била пребита жестоко от съпруга си. След като я оставил безпомощна на земята, той си събрал багажа и повикал майка си, която да му помогне с изнасянето. Малко по-късно възрастната жена и синът й напуснали апартамента, без ни най-малко да се поинтересуват от състоянието на жертвата.

На 25 февруари бил подаден сигнал в Първо районно управление на МВР във Варна от майката на 40-годишната жена, която се опитвала да се свърже с нея, но никой не вдигал телефона. Служителите на полицията веднага отишли на мястото, където им се наложило да влязат в апартамента през балкона, защото вратата била заключена.

На пода лежало тялото на съпругата. Проведената по-късно аутопсия показва, че жената е умряла от масивен кръвоизлив в мозъка, предизвикан от множество удари в главата с или върху твърди тъпи предмети.

Започналото разследване показва, че жената многократно е подавала жалби за домашно насилие. През годините на брака им, съпругът й почти всекидневно я малтретирал. Той от своя страна е получавал предупреждения с полицейски протоколи за наказателната отговорност, която носи за заплахите и причинените телесни повреди на съпругата си. Навярно подтикната от гневния си съпруг, жената съобщила в полицията, че отношенията им са се подобрили.

На 26 февруари тази година е било насрочено бракоразводното дело на семейството във Варненския районен съд.

Мъжът веднага е бил заловен от полицията, като първоначално е задържан за 72 часа с постановление на окръжна прокуратура. След изтичането на срока на предварителният арест, в съда ще се внесе искане за вземане мярка за неотклонение задържане под стража.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


209
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
143
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гошу,аз ходех с една подобна година и половина .Тоя *** мъжа й ми искаше пари да спя с нея ,а после я биеше .Докато установя в какъв театър съм ми измъкнаха 13 бона.Сега изчезнаха а кога ли ще науча от медиите че я е убил от бой .Страхливи са жените ,но и не дават да им помогнеш .Остават в насилника докрая.
142
1
 
6
 
! Отговори
Жените не знаят преди 5 години
какво искат! Жената се е оплаквала и на този *** е била наложена мярка да не е доближава. След време е пускала друг сигнал, да му отменят мярката и той пак се връща при нея!? Е това какво е, бий ме-обичам те!? Знае ли какво е искала? Хем я бие, а тя го иска!? Нямам обяснение!?
141
3
 
20
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Ех, ***, ***...комплексарска нация. Прави са жените, като казват, че вече мъже няма. Само ***, дето си мислят, че жената им е вещ, дето са я купили от магазина и могат да разполагат с нея както намерят за добре
140
0
 
23
 
! Отговори
Христо преди 5 години
Пребива жена си до смърт и се обажда на мама-поредното българско мамино синче,дълбоко комплексирано и жалко....Бесило за него,а за мама поне 10 годинки за съучастие...Ама надали...
139
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БГ-съдии и прокурори, освен да вземат астрономически заплати и да да ползват големи привилегии, за друго не стават!!
138
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Горкото момиче...............тоя *** дано отиде в затвора!
137
0
 
10
 
! Отговори
контстация преди 5 години
Истанбулската конвенция не решава проблемите, въпросите с домашното насилие са регулирани добре в БГ-законодателство.Проблемът е в слабата съдебна система..................няма кой да ги изпълнява тези закони...........БГ-прокурори и съдии са много зле, или зле подготвени, или некадърни, или корумпирани!!!
136
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жертвите не са от значение. От значение е че отхвърлихме истамбулската конвенция.
135
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това не мога да го разбера...да те бият години наред и ти да стоиш при този извeрг. Какво е правила при него оня ден? Бе събираш си багажа и излизаш на квартира и да видим как ще те намери. То Варна да не е село дето се знаят всички къде живеят. Голяма глупост от жената. Бог да я прости, а тоя дано доживот в панделата.
134
2
 
61
 
! Отговори
ХоХО преди 5 години
Мамин Убавец.... големия мъж, вика маминка, да му приготви багажа, не може да си сгъне гащичките сам.Дано в затвора го научат на любов.А маминка, трябва да я съдят за съучастие в предумишлено убийство - да оставиш човешко същество в това състояние е НЕПРОСТИМО ! Как може, нали и това момиче, майка я е раждала ! Доживотен БЕЗ право на замяна ! Бой и труд докато откачи маминия сладък ! Пфууу
133
2
 
26
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 години
Накратко: тя се оплаквала, но ченгеларите не им се занимавало, че много заети с по-сериозни дела, а и им ниски заплатите.
132
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До американския *** не никой няма да наскача защото истанбулската конвенция защитава гей.ове от консерватори а не жени от биячи за това второто няма нищо в нея но за това в ймеила със сметка в банка от сътрудници на Тръмп и сие нямаше нищо нали.А за биячите трябва съвсем друг тип закон- има ултраконсервативни държави без насилие над жени и обратно много либерални със.Всичко това е въпрос на политическа воля и култура.
131
1
 
7
 
! Отговори
Додо преди 5 години
Бързо, Истанбулската Конвенция ни е нужна като въздуха и водата, ще наскачат завчаска троловете на Сороските НПО-та!
130
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мъж преби до смърт съпругата си. А преди това побои, жалби и нищо!---------Бай Ганьовски манталитет, култура и възпитание!!!
129
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ЖенаМного мразят "поробителите", ама си обичат практиките, които им изнасят. Ако Райна Кнагиня им беше жена, сигурно щяха да и забият два шамара, да навият мустачки, да се оригнат на лук и да се усмихнат, знаейки кви хушове ... пардно, пичаги са.
128
3
 
17
 
! Отговори
Бивш служител преди 5 години
На тоя майка му е за Сливен....
127
6
 
26
 
! Отговори
Жена преди 5 години
Чета коментарите по-долу и съм в пълен потрес. Масово се оправдава насилника и бияча, защото " *** си го търсила". Обяснява се как жената трябвало да се подчинява на мъжа си. Ей алоооу! Той на мен да не би да ми се подчинява?! Нормални ли сте бе?! Всеки е свободен, всеки си има приятели, хобита, интереси. Всеки си изкарва сам парите. Ако ми каже дума на въпреки си взима парцалките и ми се омита от къщата на секундата. Да не живеем в Пакистан или Саудитска Арабия бе колеги?!
126
3
 
17
 
! Отговори
Мужик преди 5 години
Гелем мъж, мачо вика мамичкото си да му помага де бега от гадната снаха....
125
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе, кой беше оня гологлав от БСП, дето преди 3-4 месеца каза:"Туй, дараги хора, че чуате че са карат и бият,мъжа и жината, туй нищу ни значи! Щотооо ... не знаете през нощта под завивките, как си оправят проблемитеее"Или нещо в тоя род. Изцепи го в парламента, с връзка на това, че други хора, не можело да се "месят". Е! Тук никой не се намеси! Доволни ли сме? Сега една жена е удита от мъжа си, който ще лежи до старини в затвора!Искам да му видя реакцията сега, на дъртия ***!
124
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
'но делото е прекратено поради липса на доказателства'Невинен до доказване на противното? О извинявай, забравих в коя стана живеем :)